Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да правя ли долоспоменатия разказ??

ДА    76%  76%  [ 16 ]
 Не    24%  24%  [ 5 ]
Общо гласове : 21
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Живот на максимални обороти...
Публикувано на: 02 Ное 2004 21:42

Ами ето 4е сред дълго зати6ие аз ре6их отново да запо4на разказ за форума....И тъй като от преди6ни свои изпълнения знам 4е съм доста несериозен искам да ви там дали виждайки моята идея сте заинтересовани от нея...Моля отговаряйте в анкетата по-горе....
Та ето за какъв разказ иде ре4...Самия разказ ще е подобие на гангстерски на4ин на живот,но свързан с нелегалните състезания с коли...Ако сте играли ъндърграунд/гледали бързи и яростни то знаете за какво става въпрос(съмнявам се 4е някой не е играл/гледал посо4ените така 4е продължавам)...И тъй като знам 4е за обикновен разказ трудно се намират хора които да 4етат творенията на юзърите(поне сега...ехххх едно време :) )реших да направя нещо ново поне според мен невиждано в този форум :wink: Та мисълта ми е следната-освен с об6ирен съпътстващ текст разказа да се допълни и с неща които ще доближат още пове4е 4итателя до обстановката...Ще питате какви са тия "неща" ???Еми тъй като немога да го опи6а то4но си представете визуално -текст съпътстван с картинка до него(която ясно показва мястото където се извър6ва и можете да направите съпоставка м/у ва6ия въображаем и реалния изглед)А до нея линк4е към мп3-ка:)
Представете си следното описание:
"Около колите се бе6е насъбрала тълпа, при нея ярко се разли4аваха силуетите на брейкъри които ентусязираха тълпата...Те танцуваха под ритъма на Gangsta paradise(примерно:))"като гангста парадайс 6те е линк към самата песен и по този на4ин 6те съпреживявате действието...
Разбира се няма на всеки ред да има картинка...камо ли пък мп3...На един парт 6те има 3-4 картинки и 1-2 мп3(допълнително мога да ре6а и да сложа вместо мп3ка мелодия за ГСМ...Има ги доста пък и са много по-малки вие 6те прецените...
Надявам се разбрахте за какво става въпрос...Самия проект е много амбициозен и затова ако не желаете няма да се занимавам(все пак не е малко време...)Затова е анкетата горе...Пък о6те по-добре казвайте мнения отдолу...
Надявам се с този "дълъг" пост ве4е да съм изгонил ламетата и да останем само готини пи4ове :wink:
4акам отзивите ви...

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 21:50

Звучи добре. Нещо като комикс ли ще е или...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 21:51

Да! Да! Гласувам "За" с ръце, крака, глава, и каквото там още се намира :wink:
Напиши го и го пусни, независимо какво казват дъугите. Напиши го, дори ако ще си единствения, който ще го види. Сподели го, дори да си единствения, на който ще му хареса. По-добре да го пуснеш сега е да отнесеш една критика, отколкото да не го напишеш и да се чудиш месеци "Ами дали щеше да им хареса?"

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2004 17:13

Знаеш ли, звучи не лошо! Идеята е интересна и наистина новаторска. И преди съм виждал да се дават и картинки, но в интерес на истината беше "за да си покажеш чудовището, с което ще играеш". Интересно ще е, струва ми се.
Въпреки това знам, че няма да се получи добре. Защо ли - ами защото това ще е първи опит и знай, че 100% няма да стане добре. Чак като се пробваш малко ще понаучиш туй онуй и тогава ще започнеш да правиш нещата малко по-свястно, а чак към 3-4-5 опит ще започнеш да правиш нещата свястно и вече наистина качествено. С това не искам да те обезкуражавам, а да ти кажа, че дори и да не се получи "страшно яко" да не униваш, а предварително да знаеш, че просто е така, но пък следващия път ще се получи по-добре!
И само не ми хареса това, че ще е за настаналата мания по "Ъндърграунд" простотията. Самата идея не е лоша, но просто прекалено много се грандоманизира и освен това доста изтърка... Но все пак, опитай!
п.п. Гласувах "За".

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2005 22:27

аре направи го бе....идеята е супер... а за мързел асме се разбрали давай сега вдигнах тая тема от пепелта за да се сетиш за нея ,а не само да си постваш......ина4е наистина идеята е супер яка :twisted: :twisted: :twisted:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2005 22:53

Хаха откъде го изрови тва бе :lol:
П.п. Мръсник такъв само да те намеря аз тебе ще ти дам да се разбереш ...чукаш и бегаш а? :lol:
П.п.п. Да не си помислиш за друго за ИРЦ говоря каза че кат се върнеш ще влезеш да початиме ...Айде на ЛС ми кажи кога да се съберем в ирц да си поговорим :) ма да не забравиш :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2005 17:38

ето ,4е отново се сетих за теб и разказа ти и както се казва(на мързел като тебе)айде бе мързел такъв имаш неколко хубави разкази и кво покри се и ги за*ба в мокри сънища.... :twisted: :twisted: Айде прати едно ЛС от кога не съм те виждал(4увал де)........ :roll: :lol:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com