Всякакви обсъждания по World of Warcraft

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
ShOrtY22

Мнение от ShOrtY22 »

аз тествах играта с цел да разбера каква раса и какъв клас герой най - много ми харесват. Имах 17левъл human warrior, 10lv Troll shaman, 7lv Elf hunter, 10lv Undead Warlock. накрая се оказа, че ще бъда най вероятно елф ловец...
Аватар
Izbraniq(2.0)

Мнение от Izbraniq(2.0) »

abe кажете що се прецаква българския сървър(golink) вече и форума им се прецака.
Lucky me swimmin' in my ability
Dancin' down on life with agility
Come and drink it up from my fertility
Blessed with a bucket of lucky mobility

свалено от mp3.online.bg
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

ShOrtY22 написа:аз тествах играта с цел да разбера каква раса и какъв клас герой най - много ми харесват. Имах 17левъл human warrior, 10lv Troll shaman, 7lv Elf hunter, 10lv Undead Warlock. накрая се оказа, че ще бъда най вероятно елф ловец...
Хаха братле не може м/у уарлок и хънтър да избереш хънтър...Аз също имам 12 лвл Хюмън Уарлок и 7 лвл Джудже хънтър и мога да ти кажа че уарлока 10 пъти по ме кефи...Пък и на 1 акаунт не може да си правиш и Орда и Съглашение...е може да имаш няколко акаунта,ама нз де...
Аватар
Пръч
Обратна връзка:

Мнение от Пръч »

D00MGuard написа:
ShOrtY22 написа:аз тествах играта с цел да разбера каква раса и какъв клас герой най - много ми харесват. Имах 17левъл human warrior, 10lv Troll shaman, 7lv Elf hunter, 10lv Undead Warlock. накрая се оказа, че ще бъда най вероятно елф ловец...
Хаха братле не може м/у уарлок и хънтър да избереш хънтър...Аз също имам 12 лвл Хюмън Уарлок и 7 лвл Джудже хънтър и мога да ти кажа че уарлока 10 пъти по ме кефи...Пък и на 1 акаунт не може да си правиш и Орда и Съглашение...е може да имаш няколко акаунта,ама нз де...

Може да имаш. Ограничението е че не можеш да имаш horde и alliance едновременно на един и същи pvp сървър. Само това.
Аватар
kiroman
Обратна връзка:

Мнение от kiroman »

Ами аз немах възможност толкова много да играя... Все пак успях да направя джудже ловец -18 лвл. ,после реших да го зарежа за да видя и мисиите на хордата- направих си Трол Шаман - и с него 18 лвл. (личното ми мнение е че мисиите на хордата са мн. по-добри;) ) И стига толкова :lol:
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Аватар
ShOrtY22

Мнение от ShOrtY22 »

Избрах Елф ловец, защото повечето хора от форума ще бъдат от Алианса. От мен ако зависеше щях да си развивам някъкъв Уарлок или шаман, ама нъцки
The_End
Обратна връзка:

Мнение от The_End »

Stealth написа:
ShOrtY22 написа:Избрах Елф ловец, защото повечето хора от форума ще бъдат от Алианса. От мен ако зависеше щях да си развивам някъкъв Уарлок или шаман, ама нъцки

Е та, от кой зависи, ако не от теб? :lol: Играй си както искаш, какво ти пука хората от форума с какво са? :D
Я казвайте кой ще си вземе Европейската версия на оригинал?

Колебая се.Май ще си взимам-заради сървърите
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Stealth написа:Е та, от кой зависи, ако не от теб? :lol: Играй си както искаш, какво ти пука хората от форума с какво са? :D Я казвайте кой ще си вземе Европейската версия на оригинал?
Еми аз в момента имам пари,но все още се чудя дали с тях да си зема оригинален WoW
Аватар
TengaM™
В момента играе: Каквото падне....
Обратна връзка:

Мнение от TengaM™ »

Имам биг проблем значи качих си УОУ и го изтрихи и са пк искам да си го кача ам ядец тъкмо почва инстала и ми излиза ерор и ми пи6е че не може да разчете installer Tome 1.mpq а аз я инсталирам от същият CD Image от който и преди и са не мога да я кача хелп
|ASRock K7S8X R3.0|AMD Athlon XP 2000+ @ 2400+ 2GHz 1.65v WhisperRock IV + 80mm ZALMAN | 2х1024 TwinMOS DDR400 2-3-3-6|ASUS GeForce 6600GT @ 550Mhz/1000Mhz + Zalman VF700 Cu |80GB Seagate Baracuda 7200.7 2MB|LITE-ON COMBO LTC-48161H|FORTRON 120mm 300W |
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

TengaM написа:Имам биг проблем значи качих си УОУ и го изтрихи и са пк искам да си го кача ам ядец тъкмо почва инстала и ми излиза ерор и ми пи6е че не може да разчете installer Tome 1.mpq а аз я инсталирам от същият CD Image от който и преди и са не мога да я кача хелп
Еми виж там трябва да имаш некви DirectX папки и още некви глупости...
Аватар
Frost

Мнение от Frost »

А ако си взема европейската версия, как и къде ще се плаща?
Nothing of value comes without being earned.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Frost написа:А ако си взема европейската версия, как и къде ще се плаща?
Еми от Пулсар си копуваш карта за 3 месеца,която струва около 50 кинта...
Аватар
ShOrtY22

Мнение от ShOrtY22 »

Stealth написа:
ShOrtY22 написа:Избрах Елф ловец, защото повечето хора от форума ще бъдат от Алианса. От мен ако зависеше щях да си развивам някъкъв Уарлок или шаман, ама нъцки

Е та, от кой зависи, ако не от теб? :lol: Играй си както искаш, какво ти пука хората от форума с какво са? :D
Я казвайте кой ще си вземе Европейската версия на оригинал?

еми то ния правиме гилдии ала бала, рейдове после...партита, някакви организации текат... иначе аз ще зимам оригинал
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

А бе играта си е the best ама с мойте 4 к не мога да я играя :(
Аватар
kiroman
Обратна връзка:

Мнение от kiroman »

Dumbaldor написа:А бе играта си е the best ама с мойте 4 к не мога да я играя :(

Не бъди толкова сигурен :wink:
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

3 дни остават докато си я зема! аааа! нямам търпение!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

kiroman написа:
Dumbaldor написа:А бе играта си е the best ама с мойте 4 к не мога да я играя :(

Не бъди толкова сигурен :wink:
Аве нз,мене външния ми е около 40к и пак лага леко...
Аватар
patoka

Мнение от patoka »

МОЛЯ ВИ !!! КАКАВ SPEED ТРЕБВА ЗА ДА СЕ ИГРАЕ !!! МОЛЯ ВИ !!!! КАЖЕТЕ НЯМА ДА СПАМЯ ПОВЕЧЕ ЩЕ БАДА ДОБАР ПАКОК Обещавам :evil: :evil: :twisted:
Аватар
ShOrtY22

Мнение от ShOrtY22 »

според Близард и 56к модем става... :?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

ShOrtY22 написа:според Близард и 56к модем става... :?
Е то според близър Уаркрафт 3 върви на 28kbps (3.5К) ама тва са глупости...А аз до колкото знам 56к модем не е мярка за скорост,а вид модем...
Публикувай отговор