Автор |
Съобщение |
weenie111
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2005 12:39
На мен лично много ми хареса.
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2005 10:53
Значи ся планувам ново филмче С история, но повече няма да казвам защото още го мисля. А колкото до Кодър - дръпни плейъра от линка който бях дал някъде по-горе и пусни филмчето с него. Трябва да си със flash player 6 или 7 (mx\mx2004). И дакажа също, че наистина не е много яко филмчето, няма история, няма интрига, няма почти нищо, затова ще си взема поука и ще направя ново![/b]
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
AKAcady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 17:45
Ми мен също супер мноо ме радва филмчето.Личи си че си се постарал иначе с нетърпение чакам следващото.
П.П.Джак защо ли и на мен ти е познат тоя син фон зад таблото с емотките
___________________________________ I've got a snowboard under my feet,
I can fly so high, I can fall so deep,
But who do I see coming up the track,
a little green man with a snowboard on his back...
|
|
|
|
|
Creator
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2005 12:46
moon-kill написа: thx пич ти си злато много готина песен
Ам да не някаква рап такава?
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2005 18:48
BizzY`BoNe написа: П.П.Джак защо ли и на мен ти е познат тоя син фон зад таблото с емотките
А на мене си ти много смешен...
|
|
|
|
|
Dante4116
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2005 03:43
Ще ме извиняваш,*Ghost Master,ама е страшна простотия (I mean that in the good way ),супер му се изкефих ,музиката беше страшна,въобще много оригинална идея! Браво! (btw вдъхнови ме ,може и аз да пробвам нещо на добрия стар flash,че отдавна не съм го разцъквал ,нещо се специализирам в 3ds max сега,нема време ).
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2005 21:24
На мен пък ми хареса, може би защото знам колко е трудно да се направи всичко това, колко усилия и време изисква.
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2005 01:13
TT2 написа: На мен пък ми хареса, може би защото знам колко е трудно да се направи всичко това, колко усилия и време изисква.
Това е така - затова и респект към духъ ( и ЧРД с малко закъснение ) . Но виж онази него анимация , с онзи който дърпаше гейката и накрая се самоуби ми хареса много повече . Може би щото героя беше комично отражение на манията по големите хитове на зимния сезон ... Много се смях особено докато го гледах как му падат лигите - аз съм същия изпитвам страшно нетърпение докато дърпам някоя игра и се ядосвам зверски , когато нещо по компютъра ми се преебе ...
Трябва да започна да го живея повече тоя живот братче !
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Pepino
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2005 01:44
Филмчето е много яко-чакам продължение.Аз засега правя някакви мизерни филмчета на флаш,които не могат да се сравняват с твоето...респект.
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2005 19:20
searcher написа: :lol: Ще ме извиняваш,*Ghost Master,ама е страшна простотия (I mean that in the good way ),супер му се изкефих ,музиката беше страшна,въобще много оригинална идея! Браво! (btw вдъхнови ме ,може и аз да пробвам нещо на добрия стар flash,че отдавна не съм го разцъквал ,нещо се специализирам в 3ds max сега,нема време ). Измайстори нещо, ако ще да е на 3D Max. Ще се радвам да го видя . Радвам се че ви хареса. Радвам се, че и предното филмче ви е харесало (пича с лигите ). А колкото до продължение... За сега смятам да не пускам, по простата причина че съм се захванал с нещо ново за мен. Цяла война! Ще има и история... А ве, ще видите. За сега съм направил само 3 сцени, така че нищо не обещавам. Ако стане така както го замислям, ще е яко! А също може би ще е триология, но ще ми е нужен повече от месец да го направя. Може би ще пусна трейлърче скори
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2005 20:29
TT2 написа: На мен пък ми хареса, може би защото знам колко е трудно да се направи всичко това, колко усилия и време изисква.
Да, така е. Похвално за усилията, ама като няма добра концепция, всичко друго му се губи. Ако ти трябват идеи и сценарий, мисля, че знаеш кого да търсиш
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2005 19:17
AcTivE написа: TT2 написа: На мен пък ми хареса, може би защото знам колко е трудно да се направи всичко това, колко усилия и време изисква. Да, така е. Похвално за усилията, ама като няма добра концепция, всичко друго му се губи. Ако ти трябват идеи и сценарий, мисля, че знаеш кого да търсиш Зная! Тука всеки ще помогне с нещо. Просто накрая всеки ще знае какво чака, а кяато работя сам, никой не знае какво правя Но мисля че за следващия проект ще ми е нужна помощ, но скоро ще пусна тема..
|
|
|
|
|
Нефертити
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2005 17:00
Нещо ме бъзваш, на хит.бг няма никой!?
___________________________________ Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow.. It's watever when you don't know yourself! MyDeviantArt
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2005 18:42
Nefertiti написа: Нещо ме бъзваш, на хит.бг няма никой!? Ми дърпай от nVenture.NeT!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|