Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2004 22:11

Какво е "изтора"?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 15:04

Имало едно време една ромска махала. Там имало два ромски клана. Те се разбирали перфектно, докато един детето на Дзрънкови (едо от децата) не акало пред вратата на бърлогата на Грънцови. Тогава Сегинар отишла при Дзрънкови и изпищяла:
- Айййййййй въй мно' прости, ч срали прид нъша врата, нъй въ придизвиквами нъ Ю гйе У двъбой!
- Уууууу мну страшни бъли вйй би! Лилииии...приимамеи придизвикатилството!
На другия ден те се събрали на псището и очератали арена в ла****а. Теглили си жребий, за това, кой да играе срещу кой. През това време децата се въргаляли нъ кълтъ и се смеели от сърце. (не не и докато в устата на Азис (който също си играел там(като малък де9действието се развива преди години))). На арената се оказали лице Асан срещу Резан-Пишкан.
-Ч'ми раниш гъзо! - казал Асан и теглил карта "КОСЪМ от ЦИГАНСКИ ЗАДНИК", която поразила Резан Пишкан право в гъза.
-Аааааааааааааааааааа сега ше видиш ти!- казал Пишо и извадил карта 'Цигански език'. КАо ракета отлетял и облизал Асан. за което съжалявал. - "Картата беше само за чистоплътни"!

То би континюед.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 15:25

Не беше кой знае какво ама ме засмя

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 15:54

*AnonymouS* написа:
Не беше кой знае какво ама ме засмя

Ми то и аз не съм се нпрягал да првя кой знае кво...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 16:27

Kaiser Kar написа:
Имало едно време една ромска махала. Там имало два ромски клана. Те се разбирали перфектно, докато един детето на Дзрънкови (едо от децата) не акало пред вратата на бърлогата на Грънцови. Тогава Сегинар отишла при Дзрънкови и изпищяла:
- Айййййййй въй мно' прости, ч срали прид нъша врата, нъй въ придизвиквами нъ Ю гйе У двъбой!
На другия ден те се събрали на псището и очератали арена в ла****а. Теглили си жребий, за това, кой да играе срещу кой. През това време децата се въргаляли нъ кълтъ и се смеели от сърце. (не не и докато в устата на Азис (който също си играел там(като малък де9действието се развива преди години))). На арената се оказали лице Асан срещу Резан-Пишкан.
-Ч'ми раниш гъзо! - казал Асан и теглил карта "КОСЪМ от ЦИГАНСКИ ЗАДНИК", която поразила Резан Пишкан право в гъза.
-Аааааааааааааааааааа сега ше видиш ти!- казал Пишо и извадил карта 'Цигански език'. КАо ракета отлетял и облизал Асан. за което съжалявал. - "Картата беше само за чистоплътни"!

То би континюед.
Кефи мееееееее!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: 4акаме продължение. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 17:33

Аз също чакам.Този път се постарай

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 19:29

Хайде де

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Яну 2005 17:10

аре пишете разкази за тъпия Ю-ги-Ох :D :D :D :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 31 Яну 2005 19:28

Ape, да, продължавайте с разказите за Ю-Гей-О!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Яну 2005 20:19

Sweety написа:
На Diabolic_Soul е много яко,чакам продължение ;)
Ама бобчо това е тъпо,като подписа ти !!!
Съгласен съм и с двете :live:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Яну 2005 20:23

Hitman4o написа:
Пореден двубой!
Гъзъ VS. Патката! :lol:
Първия ход е на Гъзъ. Той вади картата Пръдльото. Атаk:1500,Деф:1200. Добавя маги4ескта карта Лайната. Тя увели4ава атаката на Пръдльото с 500 то4ки. Патката вади Мутиралия Хуй. Atak:2300, Деф:2550. Убива Пръдльото! Гъзъ остава на 1300 жизнени то4ки. Той вади Легендарния Задник. :lol: Atak:2700, Деф: 3000. Унищожава Мутиралия Хуй! Патката остава на 700 жизнени то4ки. Гигантския Кренвирш :lol: . Atak:3400, Деф: 3500. Унищожава Легендарния Задник. Гъзъ загубва вси4ките си жизнени то4ки. Дава на Патката вси4ките си 6 осрани 4ипа и си тръгва от Царството на Дуелите и Тоалетните! :lol: :lol:
Вхахахахахахахахахахахахахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Кефиш ме :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Яну 2005 20:27

Kaiser Kar написа:
-Аааааааааааааааааааа сега ше видиш ти!- казал Пишо и извадил карта 'Цигански език'. КАо ракета отлетял и облизал Асан. за което съжалявал. - "Картата беше само за чистоплътни"!Бива :lol:

То би континюед.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2005 22:36

its time to d-d-d-d-d-d-d-d-d-dieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2005 11:14

/\/e}{uS написа:

:lol: :lol: :lol: Аааааа, тва беше готино!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2005 14:30

pi6ete gotini razkazi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2005 15:46

Ето малко карти

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2005 16:33

Абе PEPINO ,това са Magic:The gathering карти бе човек!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 23:01

Mahaan написа:
Абе PEPINO ,това са Magic:The gathering карти бе човек!

знам,че са magic ама не знам откъде да намеря Ю-ги и ги направих така

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2005 00:57

Сега взех едно решение за което може би утре ще съжелявам но все пак ще го напиша...

Очакваите утре разказа "Маи-ка-ти-Епизод 1:Двоен Дуел-Мима(Магистралката) Чалгарката и Пешо(Винкела) Р&Бста VS Гецата(Меидъна) Метъла и Иво(Несъмсатанист) Готът....
Очаквате един двубои изпълнен с много напрежение,дълбок философски смисъл,покачващи адреналина и особенно нелогично кървави битки изпълнени с откровен сексизъм и безсмислено насилие(всеки които има нещо против базсмисленото насилие и дискриминацията на жените(особенно чалгарките) може да се чуства свободен да си навре любимата си карта Ю-Ги-О(или защо не цялото тесте) в *******) и неповторимо зрелище с 1000 слонове танцуващи балет(както казва Диблър ССПГ -"какво зрелище ще е ако няма 1000 слонове") и наи-накрая отговор на вечния въпрос: "Кое е по-силно "Ултра мега хипер супер дупер фруфру пембяноокия три зъб паяк" или легендарнта почти-забранена карта "Луд фен на Ахат с Жигула" (почти защото все още някои от Избраните(мистично "Омммм") я използват а както знаем за Добрите правилата не важът)?"*
Пригответе се защото утре идва Денят Ю(реших че "Денят 0" звучи преклаено клиширано а пък "Денят Зет" вече беше заето),утре ще се проведе нещо невиждано до сега в алтер вселената на Маи-ка-ти.....
*Както и една изключително подла математическо логическа задача с моркови**
**Малии колко простотии само в едно изречение...почти се изплаших от себе си....

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2005 13:15

Demon_ написа:
/\/e}{uS написа:

:lol: :lol: :lol: Аааааа, тва беше готино!

Абе, момиче ли си кво си незнам, ама кво ще кажеш да спреш да флодиш щот повечето от това, което си постнала са некви тъпи коментари от рода: ааа, тва е супеп; тва мноо ме кефи и т.н. Кво като имаш 1000 и нещо мнения знаеш ли колко ми пука.
П.С. Дано да намалиш малко флода :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com