Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
-
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Coder написа:Може ли да ми препоръчате някой ърбан шутър! Да не е Делта Форс Блек Хоук Даун щото я превъртях! Ако може да е в стила на ДФ (тоест не за ПСВ ВСВ а модерен)! Знам за Джойнт Оперейшънс но не мога да си го намеря!
Оф хора айде помогнете! Супер ми се играе!

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Някои може ли да ми даде линк за крак на Spell of gold.10x предварително.
Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
http://www.bulfleet.com/
- TengaM™
- В момента играе: Каквото падне....
- Обратна връзка:
Ако някой знае да даде линк за крак за Доом 3 пач 1.1
|ASRock K7S8X R3.0|AMD Athlon XP 2000+ @ 2400+ 2GHz 1.65v WhisperRock IV + 80mm ZALMAN | 2х1024 TwinMOS DDR400 2-3-3-6|ASUS GeForce 6600GT @ 550Mhz/1000Mhz + Zalman VF700 Cu |80GB Seagate Baracuda 7200.7 2MB|LITE-ON COMBO LTC-48161H|FORTRON 120mm 300W |
-
-
-
Моля ви, аз съм един отчаян фен! Дайте ми линк към играта World Of WarCraft! Само, МОЛЯ ВИ, да НЕ Е от дата.бг, или от торентите на арена. Не знам дали я има на друго място, но задължително трябва да я сваля, ама не мога да тегля от дата, а от торентите не мога да си включа FlashGet-a. Само не ме засипвайте с предложиения как да си подкарам програмата за теглене - просто ми дайте един линк!
It's all about the game, that I am playin'.
It's all about control and if you can take it.
It's all about your debt and if you can pay it.
It's all about the pain... and if you can take it...
It's all about control and if you can take it.
It's all about your debt and if you can pay it.
It's all about the pain... and if you can take it...
Артемис написа:Моля ви, аз съм един отчаян фен! Дайте ми линк към играта World Of WarCraft! Само, МОЛЯ ВИ, да НЕ Е от дата.бг, или от торентите на арена. Не знам дали я има на друго място, но задължително трябва да я сваля, ама не мога да тегля от дата, а от торентите не мога да си включа FlashGet-a. Само не ме засипвайте с предложиения как да си подкарам програмата за теглене - просто ми дайте един линк!
Само ще ти кажа,че не се тегли с Флаш гет,а с BitComet или други такива за теглене от торрентите
Така....еми освен от торрентите на Арената,я има в самата Арена!!!

+++