Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2005 12:36
емо даваи го на:muleto2@mail.bg.(ама аз неговора за бетата,а за цялата игра,има я в арената и е на 4 цд-та.)
|
|
|
|
 |
TraNcEmIter
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2005 12:47
Някой тук да играе с елфите на ноща?
А иначе играта е супер. От млакото време, което прекарах с нея останах очарован  . Без малко да забрава да ям от тая игра .Толкова е завладяваща 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: aco iscah go dai Публикувано на: 31 Яну 2005 14:01
pratimi acounta na betata pa e-maila : Miro@vcable.net
Ha sam ti mn. blagodaren mn. mn. 
|
|
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2005 18:18
Ве4е съм 11 лвл джудже и по якото е 4е си имам животно  Една Меца бяла ми е станала компанионка  9 лвл е тя ма ще расте:Р В момента се намирам на границцата между Дън Морог и Лох Модан(дано тоя път няма грешка  ) Ка4их се и на влака за стормуинд -не е зле град4ето ама не е епи4ен като айрънфордж не мога да го обясня ама джуджешката изработка я бива пове4е  Бтв Запо4ва леко нашествие от север видях първия си ъндед  Също видях и невиждан от мен досега съюзник-Елф как е пропътувал толкоз път незнам 
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
meth
|
 |
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2005 19:02
Като чета какво пишете как ми се прииграва не е истина ... само да можех да намера от някъде акаунт .... 
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2005 19:56
kiroman написа: Ве4е съм 11 лвл джудже и по якото е 4е си имам животно  Една Меца бяла ми е станала компанионка  9 лвл е тя ма ще расте:Р В момента се намирам на границцата между Дън Морог и Лох Модан(дано тоя път няма грешка  ) Ка4их се и на влака за стормуинд -не е зле град4ето ама не е епи4ен като айрънфордж не мога да го обясня ама джуджешката изработка я бива пове4е  Бтв Запо4ва леко нашествие от север видях първия си ъндед  Също видях и невиждан от мен досега съюзник-Елф как е пропътувал толкоз път незнам 
Аз лично не разбрах какво каза той... 
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2005 20:00
1-во. тва бетата ли е?
2-ро. Има ли сървър!?
3-то. Опиши по-подробно лесно ли се играе.Как по-точно се водят битките.Лесно ли се дига левел?Лесно ли се борави с магийте? (разбирай лесно ли се ориентираш и ги пускаш). ДАЙ ИНФО!
|
|
|
|
 |
Krasen
|
 |
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2005 21:33
ILovePoly написа: 1-во. тва бетата ли е? 2-ро. Има ли сървър!? 3-то. Опиши по-подробно лесно ли се играе.Как по-точно се водят битките.Лесно ли се дига левел?Лесно ли се борави с магийте? (разбирай лесно ли се ориентираш и ги пускаш). ДАЙ ИНФО!
1. Да бета тест преди да пуснат играта в европа (11-13 фев.).
2. Сървъри има много 26 мисля че бяха, но за да играеш ти трябва акаунт за който вече е късно така че няма да те огрее.
3.Тук според мен ако ти се играе сам ще се научиш как става всичко и особенно ако си фен, играе се сравнително лесно 30 час макс да я схванеш, левел ... ми до 10ти левел е лесно нататък незнам  , а за магийте е малко по трудно щото няма много място и затова ти требе някой мод.
енджой 
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2005 21:35
A headoff daui 6te pusnak neuegauen seuveu? Ina4e triabva da pla6tame, koeto ne e mnogo udachno nali?
|
|
|
|
 |
Krasen
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2005 21:40
Anonymous написа: A headoff daui 6te pusnak neuegauen seuveu? Ina4e triabva da pla6tame, koeto ne e mnogo udachno nali?
ако пуснат няма да е скоро ! можеби доом.бг ще пуснат и стига с тоя тъпия въпрос
|
|
|
|
 |
meth
|
 |
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2005 21:50
Ок , не ми се смейте плс !
Искам да питам как мога да си играя сам докато направат някой сървър , защото то се е видяло че никой няма да ми даде "един от 10-те си акаунта".С версия 1.2.1 съм (или поне бях , преди да се изнерва и да изтрия играта , ама тва не е проблем , пак ше я кача).
Та за сингъл плейър - Ъндед Дюд ми даде некви работи , само че май са за 1.1.1 и не можах да ги подкарам.
Ако някой може да помогне ще съм много благодарен , щото вече откачих!
П.П. Почвам да чета темата отначало , може да намеря някъде отговора , но ако го знаете , нищо няма да изгубите ако ми го кажете ... ще бъда благодарен
П.П.2 На геймърче хелп не се отказва =)
ЕДИТ : И тва дето го дръпнах от дата.бг бета ли е ? Ще трябва ли да дърпам след тва наново цялата игра ?
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
 |
Druid
|
 |
|
|
Заглавие: RE Публикувано на: 07 Фев 2005 08:19
Predi dve stranici Kiroman kaza che ima grifoni,a ima li wyiverni?
___________________________________ The summoning is about to begun......
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2005 12:21
И да има не съм имал щастието да се возя върху тях 
|
|
|
|
 |
B.L.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: RE Публикувано на: 07 Фев 2005 15:46
Druid написа: Predi dve stranici Kiroman kaza che ima grifoni,a ima li wyiverni?
има:)))))))))))))

|
|
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2005 17:40
Ами дойде денят на страшния съд  Зна4и не бях споделил с вас 4е имам и Трол-Шаман  Но днес както си изпълнявах куестовете трябваше да Изпълня един като отида в столицата(Оргиммар) и да доставвя на Трал една руна.Какво да видя оба4е пред портите 4акат демоните.Те са завзели града....Един меко казано ОГРОМЕН Инфернал стои на портата подпомаган от ДуумГардове - Вси4ки с немислимо висок лвл. Много Кофти ...Дано да махнат демоните скоро щото ни е*аха майките ....
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: emi Публикувано на: 07 Фев 2005 22:18
emi te tia gadorii navsiakade sa gi napuskali, nali spirat betata v 9 gmt+1, ta posleden napan, kolkoto da ima shou  pred vseki grad ima demoni, kade 40ti lvl kade 60lvl, pred stolitzite sa 60, inache po malkite gradcheta predi malko trepah edni sucubusi 39lvl pred XRoads, no shte chakame retaila veche, niama kak 
|
|
|
|
 |
Krasen
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2005 00:02
Happy Beta End за тези които чакат ретайл.
както и да е за мойте една седмица игра когато мога, чесно да ви кажа малко ми омръзна както и да се погледне до 18 левел играта си е линейна 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2005 08:53
Аве я кажете некои сървър за 1.2.2 !
|
|
|
|
 |
Пръч
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2005 14:54
Я всеки да каже постиженията си за тази една седмица beta - аз качих level 25 паладин човек, направихме една много добра гилдия (която ми погълна голяма част от парите - учредяване, емблема, наметало),ама беше страшно сплотена гилдия - убихме Van Cleef в Deadmines (в Westfall) заедно - много добър instanced dungeon - ако не сте били поне в един instance не сте видели същинската игра и отборна стратегия. Поизчистихме и каторгата в Stormwind, макар аз да се надявах че времето ще стигне и за Gnomeregan, но се оказа невъзможно само за една седмица. Сега обаче ще трябва да правим всичко това отново, което не е чак толкова зле. 
|
|
|
|
 |
Krasen
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2005 15:07
Ами аз бях 18 левел Поп човек , бяхме в гилд от 25 човека все българи играта вървеше добре Ван Клийфа неможахме да го отрепем защото не бяхме всички а когато ходихме някой вече го бяха минали и останалите 4 от гилда + 1 пал който ни прецака посредата на инстансето  , направихме 3 райда лошото беше че на мен ми сечеше страшно и неможех да бъда от полза да на гилда 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|