Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: za betata pack
Публикувано на: 30 Яну 2005 01:29

Mi aco imate svoboden acount (aco ne vi trebva) napihete go, za WOW beta versijta.Hot
acountite za beta testa sa na full i spirat da davat za neizvesno vr. (i nemoja da ja pusna po dr. na4in )
Trebvalo e da napravat bez acount samo s name i necvi dopalniteni pasworck,i cat se zapalni br. na sarvara da ne pyscat hora docato ne se osvobodjat mesta.(PACK SJA 7 DENA GO ZAPISVAM I NA VS. OTGORE NE MOJA DA GO PUSNA) cajete ne li tapo :(

ILI GO IZPRTETE NA E-Mail: Miro@vcable.net

MNOO HA SAM VI BLAGODAREN :)

Профил

Заглавие: Re: WOW BETA SARVR
Публикувано на: 30 Яну 2005 07:36

Пръч написа:
Gaaaa написа:
DA NO NE SAVA crata na acounta isca cd key ????

Вече не може да правиш акаунт, записването беше вчера. Сега остава да търсиш по втория начин.

Цитат:
ave aco znaete sait s full wow cajete go , 4e tapata beta ne tragva v srvarite

Нещо нищо не разбрах.

P.S. Айде да видим кой какво е направил за първия ден - моя Kozelet на сървър EN Final beta 19 достигна level 10 (почти 11) и вече се подвизава в Westfall. Ако сте на този сървър и сте от alliance - свиркайте (chat, mail) за помощ.

Добре де, а тия другите бети (EN Final Beta **), кога ги затварят?Аз сега играя на финалната и съм 7 левъл Tauren Druid.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 09:05

Аз не можех да играя много се пак не съм сам на компа в къщи но за 2-3 4аса съумях да направя много яко джудже хънтър - 8 лвл. зна4и в момента съм близо до стормуинд(забраих как се казва сегашния град нещо с К) Там в момента е голямо меле много хора са избрали джудже :) Много яки куестове има бе :) Срещнахме първия по-труден и събрахме хайка минахме го:)
Пръч Уестфалл не е много дале4е от мене бе:) аз съм "у планините :lol: "Може после като изляза някога да се засе4ем.
МинуТеман с тебе ще е по-трудни4ко :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: WOW BETA SARVR
Публикувано на: 30 Яну 2005 11:11

MinuTeMan написа:
Добре де, а тия другите бети (EN Final Beta **), кога ги затварят?Аз сега играя на финалната и съм 7 левъл Tauren Druid.

Няма други "бети" - това са различни сървъри на една версия. На 19 сървър си нали?
Цитат:
Аз не можех да играя много се пак не съм сам на компа в къщи но за 2-3 4аса съумях да направя много яко джудже хънтър - 8 лвл. зна4и в момента съм близо до стормуинд(забраих как се казва сегашния град нещо с К) Там в момента е голямо меле много хора са избрали джудже Много яки куестове има бе Срещнахме първия по-труден и събрахме хайка минахме го
Пръч Уестфалл не е много дале4е от мене бе аз съм "у планините "Може после като изляза някога да се засе4ем.
МинуТеман с тебе ще е по-трудни4ко

Значи ако си джудже, стартираш в Loch Modan мисля(абе важното е че има сняг). От там за да стигнеш до Westfall, както и Elwynn forest(началната зона на хората) трябва да отидеш в Ironforge (столицата) и от там вземаш "The Deeprun Tram" за Stormwind, от където вече ходиш до Westfall. Аз ти предлагам да се съберем към 20ти level за да правим заедно Deadmines(където вече почват наистина "яките" куестове :wink: ). Казвайте си и имената на героите, да ви пращам поща с предмети и т.н.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 11:27

Ами аз като влизам да играя влизам в сървър наречен Beta Server.

Героя ми се казва Minuteman пак казвам!

Профил

Заглавие: az
Публикувано на: 30 Яну 2005 11:52

Az sam na En Beta 9, geroia mi e Tania, 36lvl undead warlock, niakoi ako igrae tam i mu triabva pomosht pari ili potions, predmeti, da bazda:)

Аватар
Заглавие: ami sa
Публикувано на: 30 Яну 2005 12:14

Az co da praa cato iam WOW beta versijata pac neam count ???????
Ima li necav na4in da si vzemaacount ? Ili ima dr. na4in za startirane?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 12:52

Аз пък съм много разочарован от тая игра.
Света е много готин.
графика градове.
Но битите са мнаго зле.
А също и камерата.Ужас.
Не виждам никакъв смисъл да плащам по 30 лева на месец да играя тая боза.
Близард са могли много по-добре за се справят.
Най-малкото при битките.
Много съм разочарован :notfair: :notfair: :notfair: :notfair: :notfair:

Кибрит - 10ст.
1 Литър Бензин - 2,09лв.
Да подпалиш училището - ... безценно!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 13:31

Ами да има грешка леко не ссе по4ва от стормуинд,а от Анвилрен(УТФ) както и да е през планините си изпълних куестове и стигнах до ИронФордж -Такъв ГРАД няма повярвайте ми! Не е истина каква красота е :) И не на последно място-Огромен е!(с главно О) Както и да е отидох в Уетландс а от там имам възможност и за Провинцията на Уетландс (забрайх и името). Но както и да е тупото е 4е НЕ може а се стигне с грифон до стормуинд поне за сега...Може само от иронфордж до едно село и обратно-поне за сега ...9Лвл съм и още немога да призовавам зверове-Айде бе близард нали е хънтър :) Глупавото е 4е ме дискънектна докато бях умрял(призрак) нз дали героя ми ще се запази :cry: Пръч(ей как ме кефи да го казвам :lol: ) моя ник си е Кироман/БТВ как се праща поща?Само виждам инбокс в някои градове/ Ина4е съм развил два занаята Кова4 и минйор-взаймно се допълват и за тва реших-още незнам как да използвам рудите за да направя 4укове ама карай :)
П.П.И не забравяйте не сте ли летели на грифон не сте я играли тая игра :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 13:31

Crazy Man написа:
Аз пък съм много разочарован от тая игра.
Света е много готин.
графика градове.
Но битите са мнаго зле.
А също и камерата.Ужас.
Не виждам никакъв смисъл да плащам по 30 лева на месец да играя тая боза.
Близард са могли много по-добре за се справят.
Най-малкото при битките.
Много съм разочарован :notfair: :notfair: :notfair: :notfair: :notfair:

Бе май като гледам не си играл други MMORPG-та . Тази реалновремево-походова система за битки се използва повсеместно навсякъде, и с право. В началото вярно може да ти се струва скучно защото враговете първо са лесни защото нападат само като ти ги нападнеш, и второ са азредени един от друг така че да биеш само когото си искаш. Ама виж като почнеш да правиш първите си elite куестове, които изискват пълна група (5 човека) и много добра координция - кой да поема ударите, управление на това кого да атакуват гадовете, правилен heal, pull (издърпване само на 1 гад, защото дори двама може да се окажат прекалено много), и нещата стават доста комплексни. Да не говорим за по-високите нива, където се формират групи от 40 човека, а само една грешка може да коства живота на цялата група. Сам разбираш колко перфектна трябва да е координацията. Не знам какво си очаквал, може би Diablo 3 с по 1000 гада наведнъж, ама това е съвсем друго жувотно и битките изискват далеч повече стратегия и мислене.

Камерата пък може да си я нагласяш както си искаш - далечина(със скролера на ишката), височина - можеш и first person да си я направиш - съветвам те да разгледаш опциите на камерата и бутоните с които се командва,

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 13:35

kiroman написа:
Ами да има грешка леко не ссе по4ва от стормуинд,а от Анвилрен(УТФ) както и да е през планините си изпълних куестове и стигнах до ИронФордж -Такъв ГРАД няма повярвайте ми! Не е истина каква красота е :) И не на последно място-Огромен е!(с главно О) Както и да е отидох в Уетландс а от там имам възможност и за Провинцията на Уетландс (забрайх и името). Но както и да е тупото е 4е НЕ може а се стигне с грифон до стормуинд поне за сега...Може само от иронфордж до едно село и обратно-поне за сега ...9Лвл съм и още немога да призовавам зверове-Айде бе близард нали е хънтър :) Глупавото е 4е ме дискънектна докато бях умрял(призрак) нз дали героя ми ще се запази :cry: Пръч(ей как ме кефи да го казвам :lol: ) моя ник си е Кироман/БТВ как се праща поща?Само виждам инбокс в някои градове/ Ина4е съм развил два занаята Кова4 и минйор-взаймно се допълват и за тва реших-още незнам как да използвам рудите за да направя 4укове ама карай :)
П.П.И не забравяйте не сте ли летели на грифон не сте я играли тая игра :lol:

Нали ти казах че между Ironforge и Stormwind има подземен влак - като си в града натисни "m" за карта и търсиш "deeprun tram" - може да попиташ и някой от стражите и той ще ти го отбележи със знаменце на картата. Тоя трамвай ще те закара точно в Stormwind. Поща се праща точно от пощенските кутии - в прозореца, който се отваря отдолу има два tab-а - единия е inbox, а другия send mail - може да пращаш текст, предмети, както и предмети с предварително изискване за плащане (cash on delivery).

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 13:38

Mда забелязах го влака ама ми иска6е много сребърници ,ще трябва да по крийпвам и да по изпълня някой друг куест :lol:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 13:42

Що ми казва "Unable to connect" като се опитам да вляза???

ЕДИТ:
О, това май е от бъгавия ми нет!Щом не ми отваря друга страница освен тая...

Профил

Аватар
Заглавие: CO DA PRAAA
Публикувано на: 30 Яну 2005 14:46

AZ NECOLCO PATI PISAH V forpmaza WOW beta versijata i po to4no za acount no nemahe nicav otg.
Sega za poreden pat pitam ima li na4in da igraa na betata,hot nemoga ve4e da si namera acount BLIZZARD
sa go zatvorili.
I necoi aco ima a ne igrae ,aco isca moje da mi go izprati po e-mail:Miro@vcable.net
MNOO HA SAM VI BLAGODAREN

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 15:52

kiroman написа:
Mда забелязах го влака ама ми иска6е много сребърници ,ще трябва да по крийпвам и да по изпълня някой друг куест :lol:

Влака е без пари. :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 18:40

на4и не е било влака :o :lol:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 20:04

Мдааа, признавам си живял съм в пещера. Супер много се дразнях на Уаркрафт-а, и когато се споменеше нещо за Уоу аз си запушвах ушите и извъртах поглед.НО! (винаги го има), днеска мернах няколко пик-а от играта,да знам все пак какво е туй животно.Ей така за инфо. А до днес само името на играта знаех. Нито жанр,издател и т.н. Просто пълен "игнор". Та днес стигнах до няколко шот-а от играта. И ви казвам,така се опулих,че чак аз се учудих мноо яко и паднах от леглото,на което четях. Че то било нещо като куест бе??(поне на мен така ми се гледа)! А аз обожавам куестовете... Ма и на вид е добре,изобщо мноо добра игрица,мдааа! Трябва да си я намеря,но първо ще поогледам темите тука да видя за к'во иде реч при мене. Може и да ми се смеете,но аз чак сега сериозно ще се захвана да подкарам (ако я намеря) играта,и да поджиткам. Сигурно ще имам промишлено количество въпроси,но... (по добре късно отколкото никога). Може и да се окажа грешал в (предумишлената си в следствие на името преценка)! А дано,за да мога да си осигуря една дълга нощ в игра... Егати,мноо съм заблуден. дано не предизвикам промишлено количество смях. С този си пост целя само да покажа,как едно предубеждение може и да спести (някакви) емоции - било то положителни или отрицателни... Айде спирам до тук,щото...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2005 20:39

Духът ->KNSpirit написа:
Мдааа, признавам си живял съм в пещера. Супер много се дразнях на Уаркрафт-а, и когато се споменеше нещо за Уоу аз си запушвах ушите и извъртах поглед.НО! (винаги го има), днеска мернах няколко пик-а от играта,да знам все пак какво е туй животно.Ей така за инфо. А до днес само името на играта знаех. Нито жанр,издател и т.н. Просто пълен "игнор". Та днес стигнах до няколко шот-а от играта. И ви казвам,така се опулих,че чак аз се учудих мноо яко и паднах от леглото,на което четях. Че то било нещо като куест бе??(поне на мен така ми се гледа)! А аз обожавам куестовете... Ма и на вид е добре,изобщо мноо добра игрица,мдааа! Трябва да си я намеря,но първо ще поогледам темите тука да видя за к'во иде реч при мене. Може и да ми се смеете,но аз чак сега сериозно ще се захвана да подкарам (ако я намеря) играта,и да поджиткам. Сигурно ще имам промишлено количество въпроси,но... (по добре късно отколкото никога). Може и да се окажа грешал в (предумишлената си в следствие на името преценка)! А дано,за да мога да си осигуря една дълга нощ в игра... Егати,мноо съм заблуден. дано не предизвикам промишлено количество смях. С този си пост целя само да покажа,как едно предубеждение може и да спести (някакви) емоции - било то положителни или отрицателни... Айде спирам до тук,щото...

Да беше дошло провидението онзи ден, когато можеше да си направиш акаунт, а то днес. Вече е малко късно.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 31 Яну 2005 03:45

Аз тругнах да се регистрирам,ама ми иска някакъв(Authentication Key).Ако някои зная някакъв код да каже че ми се играе тая игра.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Яну 2005 10:22

Authetification Key-a e като CDKey. На бета-тестерите беше предоставен такъв безплатно, ама вече го няма. Аз разполагам с два акаунта - един е мой и един мога да дам на който иска. Но ще трябва да се разберете помежду си кой да го вземе.
Да има някой да играе в PvP 11?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com