Автор |
Съобщение |
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 21:04
Адски Вятре мисля че когато колективът говори аз не е зле да мълча . Но както знаеш часта ми харесва инак нямаше да се намира където е сега Честити присъединяване !
Изгрев ( Деилона ) и сега с радост Вортекс Номад честито откриване на паролата . Сега остава да напиша имената на всички единици от Хируса и ще мога да ти използвам акунта - ако още не си се сетил ( съмнявам се ) смени си паса . И до колкото ти четох мненията ми се иска да те питам да не е станало нещо с момето ? Ако нищо не е станало начи съм взел да ставам параноичен и .. тн.
Сентри вече казах че ми хареса часта .
Към всички който се чудите къв е тоя артефакт - ами ще продължите да се чудите докато не реша да внеса малко яснота защото все пак на мен ми щукна за него . Но на няколко пъти намекнах че ще е нещо важно ( още във втората си част ( сентри беше внимавал и се сети )) !
Пазителю ако можеш забързаи се малко да ускорим нещата . Аз лично за ден два мисля да напиша часта си щото седмица е много !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2005 00:30
А, супер, сега или ще си преровя всички мнения или ще взема да прочета целия разказ и да мисля на ново. EviL, кажи поне какво представлява артефакта, ако не си де.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2005 02:57
Благодаря за приятелското посрещане. Радостта ми е искрена и т.н.
Другия път по-малко грешки и така. Сентри, не мога да ти помогна , надявам се частта в другото рпг да ти хареса!
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2005 10:40
Бла бла бла. Секи каза по нещо. Добра част. Харесаха ми допълненията към тази която видях предварително. Ако не помня грешно Злото си обеси артефахта на врата начи става за медалион.
А сега новия ред:
1 Сентри
2 Hellwind
3 TheGuardian
4 Evil.
5 MM13_666
6 Изгрев (с едно наказание)
7 He@d_HuNteR
8 Sasuke (с едно наказание)
9 ТТ2 (с едно наказание)
П.П. Не отказвам някой да ми намери вещицата докато гарвана я носи към Берилинес защото иначе цяла част ще трее пиша как банда лечителки се тюхка около нея докато я лекуват.
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2005 22:55
Ще ви разочаровам ли, ако кажа, че нямам абсолютно никакви идеи?
Е, имам може би една, но се съмнявам да я приемете.Става въпрос да продължа историята с младия Аарок.Как мислите?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2005 23:41
Давай, на мен ще ми е интересно, всеки герой трябва да има някаква история.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2005 01:11
Мойто мнение е че е хубаво да се спзават сроковете. Ако ние сме пролем за това да си сапзиш срока... ще ти кажа да не се излагаш. Аре довършвай частта, че ми се чете нещо добро. !
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2005 03:16
И аз мисля, че няма смисъл да си докарваш наказание. Пиши каквото ти е дошло на ум.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2005 22:30
Хм, надявам все още не съм закъснял.
Два дена нямах PC, ей ся почвам моята част.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2005 22:39
Пиши ще те изчакаме !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Яну 2005 10:22
Приемлива част, като изключим някои моменти които лично на мен ми се сториха смешни. Личи че е писана на бързо, което ги и оправдава. Зло дано си спазиш обещанието и да видим частта ти скоро.
Kill them all,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Яну 2005 21:47
MM13_666 написа: Приемлива част, като изключим някои моменти които лично на мен ми се сториха смешни. Личи че е писана на бързо, което ги и оправдава. Зло дано си спазиш обещанието и да видим частта ти скоро.
Извини ме, ще може ли да дадеш конкретни примери?Колкото и да е, старая се да си подобрявам стила.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2005 18:22
Браво зло, такива части обичам да чета. Дълги и смислени. Пък и с малко грешки, като за твой пост, особенно отнесени към количеството на поста. Мога да кажа само едно голямо БРАВО! Това си е направо пост за пример!
За съжаление обаче го пусна по-късно отколкото беше обещал и чак до събота няма да имам време за да напиша своя пост, така че ще трябва да чакате.
И пак реда...
1 Сентри
2 Hellwind
3 TheGuardian
4 Evil.
5 MM13_666
6 Изгрев (с едно наказание)
7 He@d_HuNteR (с едни наказание)
8 Sasuke (с две наказания)
9 ТТ2 (с едно наказание)
П.П. Гарде мога да ти покаж кои моменти ми се сториха забавни, но това си е чисто лично мнение, ако другите смятат, че няма такива няма смисъл, нали?
Kill them all,
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 00:53
Мерси за поздравите !
Та ММ, явно не си имала много идей за тая част, и като гледам тя е по скоро финт и изчакване на слдващата врътка. Но дори това бездействено действие( ) беше напрвено достатъчно добре. Не мога да отлича частта ти с нещо, може би да отбележа постоянството на нивото ти...а и грешките не бяха много като за без редакция.
Чакам много от теб Изгрев, успех и на теб, и на вички!
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 10:13
Мда... и на мен не ми хареса особенно тази ми част, но.... Е както и да е. Изгрев надявам се частта ти да се появи скоро защото един от участниците ще откачи. Вече има готова част и това, че има да чака месец, ако не се размърдате, му действа зле
Kill them all,
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 16:15
Чак толкова ли досаден ставам?
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 18:13
Бе можеше и по-зле ама както си тръгнал и до там ще стигнеш
Kill them all,
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2005 02:56
Доволно приятна част Изгрев. Радвам се, че все пак успя да хванеш крайния срок. Все пак предпочитам да не губя автори
Дано обаче измислиш чутовно спасение, защото се постави в доста силна безизходица.
Kill them all,
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2005 08:29
За съжаление ловеца така и не се появи, което доведе до първото му наказание. Ранд ти си.
Kill them all,
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2005 14:20
Частта беше готова още вчера, но имаше някаква авария заради снега и нямах нет. Сега тъкмо го пуснаха и първата ми работа беше да си пусна частта.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|