Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: ese( ne pi6ete takiva nma izpiti) =]
Публикувано на: 13 Яну 2005 23:38

na tva mnogo hora sa se smeli
pisal sum go izlcqlo az

=]
:

Дядо ми беше добър човек, но той падна от стола. Бог знае защо. Сега той е някъде там горе, гледа ни и се наслъждава. Сигурно времето е добро там горе, но това не променя факта че тука на нас хората ни е смешно. Дедо ми има пряка връзка с дедо коледа, но това не ми пречи да си мисля че той е професор по старобългаристика. Сега трябва да пиша есе за него, което ще е трудно, въпреки че никога не съм го познавал, смятам да построя едно есе на тема него.
Културата на дядо ми е някаква никъква. Не че имам идея за неговата култура защото тоя като е паднал от стола, аз не съм бил роден още, така че за мене неговата култура остава някъде там…
Прабългарите са живяли отдавна-това знам за тях. Но моя дядо знаел далеч повече за тези хора наречени прабългари, той е бил един любопитен професор, такъв извод правя аз, неговият внук. Смятам че тогавъшното правителство го е пръснало, поради факта че те са мислили че сме славяни, а не прабългари.
Ако търсите тезата в това есе ще разберете, че такава всъщност не съществува, но ако я намерите ще осъзнаете целта на това произведение.
Връзката на дедо ми с дедо коледа е некъква е такава.
Той е разказвал много простотии и са го мислили за луд като е разпространявал теоремата за пра-българите. Междувременно подарява много видове подаръци на всичките пра-българи, които той познава. За мене това остана най-великата постъпка в пра-българистиката.
Вие може да умирате от смях в момента, или да сте отишли в тоалетната да се изпикаете от смях. Аз лично смятам, че досега не съм писал глупости защото дядо ми е такъв, какъвто го описах.
Обобщението в тоя случай е да разбереш какво правя в момента, тези които ме познават-знаят, но винаги целта е да разбереш какъв е бил дедо ти, и да разбереш неговата култура, както аз направих

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2005 23:51

Хахаха, умрях от смях. Е, още мърдам...
Оценявам творчеството ти за 3 - ей тъй - щот си готин :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2005 23:55

Хехехех търсиш си такива разказчета, а? :lol:
Тогава може би трябва да разгледаш тази тема повярвай ми ще си умреш от смях :lol: :lol: :wink:
Ей гу на ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 20:35

Идеята е яка но реализацията куца яко.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com