Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- Името вече е заето
Ми от един от моя клас е ... не е краден.Ааа вече нямам търпение ... писна ми от хофф и ПвПГНHuman_Paun4o написа:С краден или с купен(но не от някой,който е крадналme7hoD написа:Повечето вече играеме в PvPGN ... там е по весело а и има яко нубтаци за гавра.Бъгове - навсякъде.
Обаче за щастие аз в петък си взимам оригинален ЦД-кей :Р.Зарезвам и хофф и ПвПгн)?
respect the unexpected
- Horde[G2H]
-
Gaitan Vejdio
- «†PlaGuE†™»
- Обратна връзка:
Ае имам чувството че никой няма оригинални цд кейове. Само говорите за някакви измислени бъгави сървари като PvPGn. Този ебахти шибания сървар, аз правя победа то ми дава загуба. За хоффа нищо не казвам щот не съ срещнал бъгове в този сървар. Но за този PvPGn сървар на онзи олигофрен MadMaX могат да се кажат мно отрицателни неща. Забога аз 6 левел неможах да дигна, Но всичко мина намерих оригинални цд кейове и сега се кефя максимално. И търся човек с реално IP, който е добър на теам да играем at. Акаунта ми е SoS.PlaGuE играя с хуман и съм в клана на ДаТа. Ае прате те ми ЛС ако някой има мерак да играем at.
UD vs. Elf - impossible to win!
Или казано по точно : Някой аджеба знае ли с какви единици вобще може да се играе с/у елфите на карта с таверна ... доста съм мислил по тоя въпрос, обаче елфа винаги има с какво да бие и аз няма как да го контрирам.Но все пак вярвам че има баланс в тая игра ...
ЕДИТ : Сори за 2та поста един след друг, ама тва беше единствения начин да дигна темата и се надявам че ще стане яка дискусия (ако вобще още има хора които играят уар3 , като мен)
Или казано по точно : Някой аджеба знае ли с какви единици вобще може да се играе с/у елфите на карта с таверна ... доста съм мислил по тоя въпрос, обаче елфа винаги има с какво да бие и аз няма как да го контрирам.Но все пак вярвам че има баланс в тая игра ...
ЕДИТ : Сори за 2та поста един след друг, ама тва беше единствения начин да дигна темата и се надявам че ще стане яка дискусия (ако вобще още има хора които играят уар3 , като мен)
respect the unexpected
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Почти лимит гаргойли + 5,6 frost wyrms?
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Кхъ ?!?Jedi Knight написа:Почти лимит гаргойли + 5,6 frost wyrms?
5,6 фроста знаеш ли колко лимит земат и колко време ще отнеме да ги направя ?!? И какъв лимит гарги , нали оня ще извади арчерки и дреяди ... и ако се минеш да направиш ъпдейта на фростовете дреядите стават безсмъртни ...
respect the unexpected
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Имах предвид, че ще правят достаатъчно демидж, а как ще ги използваш - това е съвсем отделна работа 
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- «†PlaGuE†™»
- Обратна връзка:
Ae s undead ne igraq mnogo no 6tom statistikata mi e 20 pobedi 5 zagubi zna4i vse pak znam ne6to. Istinata e tam 4e ako igrae6 sre6tu elf nezavisimo s koq rasa si trqbva a prai6 b1rza ataka i ako moje6 da mu se okopae6 stava 4udesno, no okopavaneto stava mno dobre s human. Vzema6 4 rabotnika geroy i 2 foota utiva6 u negovata baza prai6 nab1rzo kuli i onzi sa usira otvsqk1deme7hoD написа:Кхъ ?!?Jedi Knight написа:Почти лимит гаргойли + 5,6 frost wyrms?
5,6 фроста знаеш ли колко лимит земат и колко време ще отнеме да ги направя ?!? И какъв лимит гарги , нали оня ще извади арчерки и дреяди ... и ако се минеш да направиш ъпдейта на фростовете дреядите стават безсмъртни ...