Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

Беше ли ти полезна темата?

Да, оправих се ( :) )
171
55%
Не, още се гърча!!!
138
45%

Общо гласове: 309

Аватар
RIP
Обратна връзка:

Мнение от RIP »

Тенкс.

ЕДИТ: А сега ако ми намериш и сериен номер+юзър... :)
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Търси се неблокиран сериен номер за AVG 7.0 (като е ъпдейтнат май става 7.0.28 или нещо такова).
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
RIP
Обратна връзка:

Мнение от RIP »

70-TH0QZ2-P2-C01-S63MC-BUY

Това е най-новия.
Аватар
patoka

Мнение от patoka »

Значи много ще сам ви блаодарен ако някой ми даде Activation Code зa Speed Optimizer 2.0 или за друга версия дето да бачка на Windows XP :D :D Ае 10X предварително !!!
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Мнение от Gandalf, the white »

RQ:Някаква програм която да вдигне скороста на Гет раита
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички :)
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

Gandalf, the white написа:RQ:Някаква програм която да вдигне скороста на Гет раита
Направо турай IDM! 100% гарантиран резултат и с около 15-20% по-бързо сваляне от Get Right!
http://www.data.bg/f.php?fid=5727026
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Мнение от Gandalf, the white »

JazzJack написа:
Gandalf, the white написа:RQ:Някаква програм която да вдигне скороста на Гет раита
Направо турай IDM! 100% гарантиран резултат и с около 15-20% по-бързо сваляне от Get Right!
http://www.data.bg/f.php?fid=5727026
Ейййй Джаз супер си мерси много!!!
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички :)
Аватар
patoka

Мнение от patoka »

10X :D :twisted: :twisted: :roll: :lol: 8) 10X
Аватар
papabear

Мнение от papabear »

Moje li serial za Super Soccer Manager?
Have no fear, papabear is here
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

трябва ми малка прорамка, която да редактира музика - примерно да режа част от песента и такива работи. Препоръчайте, а ако има някоя в PC MANIA във Best free soft - кажете в койх брой е
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

*Ghost Master написа:трябва ми малка прорамка, която да редактира музика - примерно да режа част от песента и такива работи. Препоръчайте, а ако има някоя в PC MANIA във Best free soft - кажете в койх брой е
Sony soundForge 7.0, е не е малка ама.... 35 мб. , ако ти е много....
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

Търся програма за сваляне на цели сайтове СПЕШНО! (не ми казвайте на дисковете има!)
"At the end of your road mine begins."
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

The.Rampage.Rado написа:
*Ghost Master написа:трябва ми малка прорамка, която да редактира музика - примерно да режа част от песента и такива работи. Препоръчайте, а ако има някоя в PC MANIA във Best free soft - кажете в койх брой е
Sony soundForge 7.0, е не е малка ама.... 35 мб. , ако ти е много....
И аз точно за нея си мислех. Все пак Благодаря! Сега я инсталирам.
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

хора,моля ви ми помогнете,просто незнам какво да правя :( компютърът ми работеше супер бавно,най-вероятно беше пълен с вируси,които Касперски не откриваше...и това в продължение на бая време...сега преинсталирах линдолса(Хп) и първоначално докато си бях изключил кабела за интернета отзад,компютърът работеше СУПЕР просто,направо така не съм го виждал от години...но когато си пуснах кабела...същата история..просто голяма мъка..то не беше цепене не беше чудесии...супер бавно мислеше..абе направо...правих там каквото правих,и изведнъж като го пуснах (с интернет!) и вървеше напълно нормално...и дори сега е така,просто въобще не цепи :) обаче...незнам просто вирус ли е ,какво е...когато съм с нет,и малко след пускането на пс-то ,ми излиза съобщение,че компютърът ще се shutdown-ва след 60 сек. и почва броене :shock: :( напраов незнам..от какво е това...когато не съм си пуснал нета обаче всичко си е наред просто...моляви се помогнете иначе просто незнам какво ще правя... :cry:
+++
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

айде де никой ли не знае :(
+++
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Чудя се дали има програма с която да конвъртна mp3 в wav or midi?
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

WOOOP_MAN написа:хора,моля ви ми помогнете,просто незнам какво да правя :( компютърът ми работеше супер бавно,най-вероятно беше пълен с вируси,които Касперски не откриваше...и това в продължение на бая време...сега преинсталирах линдолса(Хп) и първоначално докато си бях изключил кабела за интернета отзад,компютърът работеше СУПЕР просто,направо така не съм го виждал от години...но когато си пуснах кабела...същата история..просто голяма мъка..то не беше цепене не беше чудесии...супер бавно мислеше..абе направо...правих там каквото правих,и изведнъж като го пуснах (с интернет!) и вървеше напълно нормално...и дори сега е така,просто въобще не цепи :) обаче...незнам просто вирус ли е ,какво е...когато съм с нет,и малко след пускането на пс-то ,ми излиза съобщение,че компютърът ще се shutdown-ва след 60 сек. и почва броене :shock: :( напраов незнам..от какво е това...когато не съм си пуснал нета обаче всичко си е наред просто...моляви се помогнете иначе просто незнам какво ще правя... :cry:
Имаш Worm Blaster. По-късно сигурно ще постна как да го изтриеш.
Изображение
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

Sergeant Rho написа:
WOOOP_MAN написа:хора,моля ви ми помогнете,просто незнам какво да правя :( компютърът ми работеше супер бавно,най-вероятно беше пълен с вируси,които Касперски не откриваше...и това в продължение на бая време...сега преинсталирах линдолса(Хп) и първоначално докато си бях изключил кабела за интернета отзад,компютърът работеше СУПЕР просто,направо така не съм го виждал от години...но когато си пуснах кабела...същата история..просто голяма мъка..то не беше цепене не беше чудесии...супер бавно мислеше..абе направо...правих там каквото правих,и изведнъж като го пуснах (с интернет!) и вървеше напълно нормално...и дори сега е така,просто въобще не цепи :) обаче...незнам просто вирус ли е ,какво е...когато съм с нет,и малко след пускането на пс-то ,ми излиза съобщение,че компютърът ще се shutdown-ва след 60 сек. и почва броене :shock: :( напраов незнам..от какво е това...когато не съм си пуснал нета обаче всичко си е наред просто...моляви се помогнете иначе просто незнам какво ще правя... :cry:
Имаш Worm Blaster. По-късно сигурно ще постна как да го изтриеш.
абе щеше да е по-добре сега де,ама щом не можеш...
+++
Гост

Мнение от Гост »

WOOOP_MAN - Worm Fix
Публикувай отговор