Защо и е?Ползвай Cristal Player или Media Player...raZiel{47} написа:Абе някои дали може да ми даде линк към най-новата версия на DivX плеър ?
Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!
- Раскольников
- Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Вече няма значение...намерих си я(че и с наи-новите кодеци)JazzJack написа:Защо и е?Ползвай Cristal Player или Media Player...raZiel{47} написа:Абе някои дали може да ми даде линк към най-новата версия на DivX плеър ?
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
-
The.Rampage.Rado
Ми тогава ще помоля модератор да свали темата като обикновенна. В момента не ми се занимава, да ви търся линкове, при положение че дори не се знае след 1 месец кво ще стане с Фрийтата.Krasen написа:абе не искам да обидя някого и да ви кажа не следя тая тема ама има вече 21 страници а нещата на първата страница ... ами седи си все същото не видях нови линкове гледам пишр то там 12345 и празно ...
абе кво да ви кажа
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
За да не правя нова тема ще пиша тук:
Значи имам програмата Hidden Cameras v2.2.Пиша IP-адреса както трябва и всичко друго настойвам, но не ще и не ще.Ето до къде се стига:
http://www.nventure.net/img/upload_files/hidden cameras.jpg(копирайте адреса за да ви го отвори)
Aко ме питате за какво ми е тая програма просто искам да разбера дали нещо става, но дотука май не
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
П.С.Има ли изобщо някой който да е ползвал тая програма???
Значи имам програмата Hidden Cameras v2.2.Пиша IP-адреса както трябва и всичко друго настойвам, но не ще и не ще.Ето до къде се стига:
http://www.nventure.net/img/upload_files/hidden cameras.jpg(копирайте адреса за да ви го отвори)
Aко ме питате за какво ми е тая програма просто искам да разбера дали нещо става, но дотука май не
П.С.Има ли изобщо някой който да е ползвал тая програма???
-
The.Rampage.Rado
Много викаш бе!MightyGorgon написа:ПАК ПОВТАРЯМ ТРЯБВА МИ РАБОТЕЩ СД КЕИ ЗА НОРТОН АНТИВУРС 2004 ПРОФЕСИОНАЛЕН !
Я дай тук и напиши това: "norton antivirus 2004", след това натискаш да ти се подреждат по големина резултатите и хоп. Появиха се 5-6 кейгена, крака, сериала ама нема кой да търси....
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
-
The.Rampage.Rado
Айде за първи път и аз да постна в темата.Гледам много знаете...я кажете от къде мога да намеря DV кодек. DV /DVSD/ кодека се държи от Main Concept. Изглежда така - FOURCC:DVSD и е VFW /Video For Windows/ кодек.На сайта на Main Concept има демо версия,но не ми върши работа.Принципно има и други разработчици на кодека,така че ще съм много благодарен ако някой изнамери нещо от някъде.
П.С.За незнаещите DV (DVSD) е един вид некомпресирано видео и на мен специално ми трябва за да свалям от цифрова камера.
П.С.За незнаещите DV (DVSD) е един вид некомпресирано видео и на мен специално ми трябва за да свалям от цифрова камера.
Намерих безплатен кодек.Макар да е Панасоник,бачка с всички типове DV.RIP написа:Айде за първи път и аз да постна в темата.Гледам много знаете...я кажете от къде мога да намеря DV кодек. DV /DVSD/ кодека се държи от Main Concept. Изглежда така - FOURCC:DVSD и е VFW /Video For Windows/ кодек.На сайта на Main Concept има демо версия,но не ми върши работа.Принципно има и други разработчици на кодека,така че ще съм много благодарен ако някой изнамери нещо от някъде.
Всъщност новата екпериментална версия на Virtual Dub - 1.6.1 и нагоре,поддържа DV Type 1/2,така че няма проблеми.
Panasonic DV Codec + Intallation Notes
Panasonic DV Codec (BG Mirror)
Virtual Dub 1.6.2
Pinnacle MPEG Codec - това е полезно!
Прас!RIP написа:RQ линк за Ulead Video Studio 8 (може и SE или DVD Edition).