raZiel{47} написа:Аааааааа хора помагаите тая игра Armies of Exigo ми взе нервите...на 12 мисия на Имприята съм играя на Easy и от 2 дена се мъча помaгаите бе.....Даите чиит,треинър,тактики,НЕЩО!!!!Помагаите.....Пробвам с любимата си тактика 5 стрелеца,4 конник,3 прииста и 3 дриади с всички ъпгреиди ама не става..Пробвак да подсиял с феникси и валкарии(онея елфкините на орли) ама пак ме мажат като за световно.....Пробвaх да им отслабя защитите с катапулти ама пак не става.....
Demon_ написа:Инсталирах си Панда Титаниум АНтивирус 2005 , ама се оказа че е Триал.Как да си сложа пълната версия?Искат ми юзърнейм и парола.Моля, кажете ми такива.
също намерих някакъв сериал или нещо подобно,не пише за коя панда е :
Дали може да ми намерите некъв стратеджи гаид(уолктру,куестлист) за Arcanum...Щото много ми приличаше на Fallout 2 ама сега като се заиграх видях че има доста различни неща а пък няма свестен туториал...Абе ако някои ми даде уолктру ще е съм му благодарен...
E ще ми помогне ли някои?
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
Antichrist написа:3aщо темата не бъде направена важна?
Щот е леко незакон списание за ПС Игри (и неговия форум) да подпомагат търсенето и разпространението на нелегален софтуеър и средства за неговото използване....
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see