Хардуер:Какво да си взема за тея пари?

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

Смятате ли че темата ще е полезна?

Да.Ще имам нужда от малко консултация
435
78%
Не.Мисля че и сам ще се оправя
126
22%

Общо гласове: 561

Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Всичко ОК амакартата е мноу слаба, за тия пари ще вземеш един Р9550 който е по-добър въпреки по-малкото памет.И поддържа шейдърите!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
FPC

Мнение от FPC »

Макс, давам за карта до 100$. Препоръчай, моля някаква. Компютърът е геймърски, и търся карта, която да ми върши работа занапред...
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

FPC написа:Макс, давам за карта до 100$. Препоръчай, моля някаква. Компютърът е геймърски, и търся карта, която да ми върши работа занапред...

Ами Р9550 е картата за теб...Или ако си nVIDIA фен - 5700Ле но е малко по-слаба.И двете карти с клок стават...Хтра.

Все агенти сме!
FPC

Мнение от FPC »

RADEON 9200SE/128M предполагам, че е слабичка, нали?

И моля дай пълна характеристика на Р9550, защото ще давам бележка на фирмата, където ще го сглобят..

ЕДИТ: Става въпрос за VGA AGP8X 128/128 DDR ATI RADEON 9550, нали?
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Ами
128 бита шина
128 памет
250/400 честоти
и ако може 4нс памет
Картата с ДДС излида 100$ и е добра!GeCube май са най-яки виж тук ако искаш.

Все агенти сме!
Аватар
semka

Мнение от semka »

човече не си зимай в никакъв случай 9200 SE с нея съм от около половин година и едва вече мога да подкарам някоя игра на Лол,па камоли на Медиум,слушай какво ти казва Макс той няма да те подведе :!:

п.п.за да не права нова тема Макс кажи ми (ако знаеш) от каде да вида реалните херци на монитора ми, че пише че е на 85 ама нешо ме съмнява...
FPC

Мнение от FPC »

Взимам VGA AGP8X 128/128 DDR ATI RADEON 9550. Благодаря ви, Макс и semka!
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Ами то като пише 85 трябва да е 85...в AIDA32 пише, виж там...
А за 9200СЕ - "ТАзи карта е проклятие, за Бога, хора, не я купувайте!" - HUN73R...

Все агенти сме!
Аватар
semka

Мнение от semka »

еми погледнах в наследника на аидата,Everest и там пишеше 85,но ме съмнява чуда се дали да го карам тоя 753 DFX де да знам... :?
Гост

Мнение от Гост »

Макс Пейн написа:Не знам защо напираш да си с Р4 като същия от АМД като го вземеш ще имаш и пари за още 512 РАМ ( грубо ) но ти си решаваш...
Дъното не го знам, нещо не ми вдъхва доверие.Но тоя Р4 на LGA 775 сокет ли е и дъното става ли за PCIe?А за видеото - ми май една 6600 ( чиста ) ще е по-добра от Радеона но не съм сигурен.
Всъщност, защо не кажеш с колко $$$ разполагаш, и държиш ли да си с Р4?И то на LGA775?

Разполагам с $1300. Дъното със сигурност поддържа PCI-E, както и процесор за сокет 775. Видеото е по-добро от това, което ти ми предложи. Инфо за дъното може да се намери тук
Благодаря за инфото.
Гост

Мнение от Гост »

Abe, hora, da sete chuvali za DVD zapiswachka GSA-4082BB na LG (chudeh se da si q wzema za nowogodishen podaryk)? Nqma nikade info za neq. A bihte li mi preporychali dobra zapiswachka, koqto da ima Dual-Layer, demek da zapiswa dwuslojni diskowe za okolo $100?
Guest

Мнение от Guest »

Каква видеокарта мога да си взема за 250 лв?
Гост

Мнение от Гост »

Guest написа:Каква видеокарта мога да си взема за 250 лв?

Mnogo zavisi ot dynoto, priqtel.
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Guest написа:Каква видеокарта мога да си взема за 250 лв?

250 / 1.45 = 166.6 $
За 166 долара...Изчакай.6600 хич немада е лоша карта, макар че 166 са и множко но стане ли 140-150 взимай.

Все агенти сме!
Fatala

Вьпрос?

Мнение от Fatala »

Мислите ли че компютьрьт ми може да издьржи оште 1 година без никакав ьпгрейд :?:
CPU:Athlon 2500+
RAM:512
MB:Gigabyte K7 Triton Ga-7N400(-L)
VGA:ATI Radeon 9600 pro
HD:Maxtor 80Gb
:?:
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Re: Вьпрос?

Мнение от Макс Пейн »

Fatala написа:Мислите ли че компютьрьт ми може да издьржи оште 1 година без никакав ьпгрейд :?:
CPU:Athlon 2500+
RAM:512
MB:Gigabyte K7 Triton Ga-7N400(-L)
VGA:ATI Radeon 9600 pro
HD:Maxtor 80Gb
:?:

Зависи.Ако искаш да играеш игрите на по-вискочки детайли и резолюций - не но ако се примиряваш с това че ще играеш на медиум примерно - да.Р9600про е много добра карта, само РАМ-а ти е малксо ( просто игрите си плачат за 1ГБ ) но можеш да изкаарш.

Все агенти сме!
Аватар
Bayern

Мнение от Bayern »

ae iskah da pitam ima li golqma razlika m/u ddr 333 i ddr 400 6toto sq si ima edna 512mb 333 , i planiram v skoro vremne da zema o6te edna plo4ka .zaslujava li si da oprdam i stara i da zema 2x512 na 400mhz ili 333mhz ne se use6taa mnoo razliakta?
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

Ако дъното ти поддържа двуканална рам и ти искаш да се възползваш от тази екстра ще е задължително и двете ти плочки да са напълно идентични. Иначе дали има голяма разлика не мога да ти кажа.
Изображение
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart
HUN73R

Мнение от HUN73R »

Sergeant Rho написа:Ако дъното ти поддържа двуканална рам и ти искаш да се възползваш от тази екстра ще е задължително и двете ти плочки да са напълно идентични. Иначе дали има голяма разлика не мога да ти кажа.

Зависи какъв ти е процесора. Ако е някой Бартън ще е по-добре да вземеш 400 за евентуален по-натъшен клок, защото тая няма да изкара много отгоре. А за да е двуканална рамта не е задължително да са идентични платките, препоръчително е, но не си струва затвоа да сменяш рамта само з атова. Ако едната е на 333, а другата на 400 просто и двете ще ти бачкат на 333. И пак отбелязвам че рамта трябва да е съобразена с шината на процесора.
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

HUN73R написа:
Sergeant Rho написа:Ако дъното ти поддържа двуканална рам и ти искаш да се възползваш от тази екстра ще е задължително и двете ти плочки да са напълно идентични. Иначе дали има голяма разлика не мога да ти кажа.

Зависи какъв ти е процесора. Ако е някой Бартън ще е по-добре да вземеш 400 за евентуален по-натъшен клок, защото тая няма да изкара много отгоре. А за да е двуканална рамта не е задължително да са идентични платките, препоръчително е, но не си струва затвоа да сменяш рамта само з атова. Ако едната е на 333, а другата на 400 просто и двете ще ти бачкат на 333. И пак отбелязвам че рамта трябва да е съобразена с шината на процесора.

Оффтопик: Моя процесор е Sthlon XP 2600+ Колко му е системната шина :oops:
Изображение
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart
Публикувай отговор