Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Заразно зло
Публикувано на: 25 Дек 2004 00:56

Преди 2-3 години,който и да попиташ за компанията "Амбрела" той щеше да ти каже,че това е най-влиятелната компания в град Ракуун и може би в света.
Вече нищо не бе същото.Всички тайни на "Амбрела" бяха излезли на яве след "инцидента". Техните пари и власт не идваха от козметичните продукти,които произвеждаха а от разработките над биологични уръжия с цел продаване на черния пазар.Можеше да се разминат така ако не се беше случил споменатият вече "инцидент" . При кражба на Т-вирус цялата лаборатория (наречена "Кошерът") бе заразена. Защитният компютър на кошера бе принуден да елиминира всички работещи в него хора, неподозираики страничните ефекти от вируса. Пет часа по-късно група от агентите на Амбрела влизат в кошера за да разберат какво е станало вътре. За нещасти им се изясни......
ЗАРАЗНО ЗЛО
След смърта на Немезис и бомбата над град Ракуун всичко трябваше да е свършило,но не стана точно така.Амбрела продължаваха,за тях станалото не беше нищо повече от малка издънка.Беше създаден прототип на стария кошер,разбира се не голям и мощен като първия но също толкова опасен.Компянията се бе преименувала на Ейнкът. Никой не знаеше за прераждането на Амбрела. В новият кошер работеха само изпитани и доверени лица,но както обикновенно се намери и гнилия плод,предател готов на всичко за пари.Името му беше Дрейк.Неговите интереси са парите и парите.
В началото нямаше на кой да даде ценнта информация,щяха да го помислят за луд,докато не разбра за миналото на компанията.
В дома на Алис цареше пълна тишина,изжеднъж разкъсана от ряския звън на телефона.Включи се секретаря но никой не вдигна оставеното съобщение беше следното "Алис ти не ме познаваш но аз знам всичко за теб и миналото ти свързано с Амбрела.Ако не искаш да се случи пак и имаш пари обади се. 768-435-2356!!!.

Първо кажете дали е добро зада знам дали да продължавам ако не ви харесва просто няма да има смисъл :)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 01:52

Не разбирам това форма на продължение ли е твойто творчество.Предполагам, че визираш филма а не игрите?Ако са игрите то продълженията са повече от пет и единственото което правиш е да дразниш феновете.Но ако е продължение на филмите то давай би ми било много интересно да вида творчество над тази велика история.Само гледай да довърше разказа преди третия филм поради горе споменатите причини.И не забравяй най-трудния е вече избрания от друг път - дано ме разбереш. :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 02:04

Определено продължава филма.Дори не съм играл на някоя от игрите (въпреки че много ми се иска)
Ще се опитам да довърша към края на януари-началото на февруари (едвали до тогава ще е излязла и трета част :))

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 02:25

Тогава давай това е тема която незнам защо хората избягват а има толкова фенове!!!

Това - http://www.data.bg/f.php?fid=5155921 е Заразно зло 1!
Препоръчвам тия, след като я превъртиш ще ти дам и другите!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 02:39

Мерси определено ще я пробвам :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 02:58

Част ІІ (ще има доста части ;))
Aлис се прибра след заслужената почивка в България (:)) .Беше много доволна от факта,че всичко е свършило.Тя беше вече на около 27 години и не и трябваха повече приключения.Отивайки към кухнята забеляза,че има три непрослушани съобщения. Докато разопаковаше багажа си пусна да ги чуе те гласяха: "Здравей Алис Лорен се обажда. Звънни ми като се прибереш" "Алис аз съм....Джеф званни ми трябва да говорим" "Алис ти не ме познаваш но аз знам всичко за теб и миналото ти свързано с Амбрела.Ако не искаш да се случи пак и имаш пари обади се. 768-435-2356!!!" след като чу третото съобщение Алис замръзна на място.Не се помръдна за около три минути.След това седна на дивана и започна да си говори
-Не,не немога да го направя не.Не може да очакват това от мен.Няма да мога неее.
В този момент телефона звънна отново.Тя не вдигна докато не се включи отново секретаря.
"Aлис пак съм аз искам да знаеш,че заменям информация срещу пар....в тогава тя вдигна телефона и се разви следния разговор:
-Слушай приятел откаде да съм сигурна че ми говориш истината.
-Имай ми доверие
-Дай ми доказателство и може и да участвам отново в тази игра
-хммм добре тогава следи си факса до няколко дни ще имаш доказателства.
Така завърши разговора.Алис беше в голяма степен притеснена,ами ако беше истина.
След два дена по факса пристигнаха няколко снимки на животни приличащи на това,което бе убивала.Краката и се вцепениха,не беше държала уръжие от много време въпреки,че имаше такова в къщата.Не знаеше какво да прави,на кого да се обади,не познаваше никой,който ще може да и помогне.
Тя се обади на посочения в първото съобшение и си уреди среща с информатора.
*малко по-късно същата вечер*
-Ти ли си Дрейк?
-Същият,а ти трябва да си Алис.Не си те представях толкова........хубава.
-За комплименти ли сме дошли или за работа?!
-Хахаха харесвам характера ти. Носиш ли парите?
-да в мен са но ако искаш да ти ги дам трябва да ми осигуриш екип.Сама няма да успея.
-Ако имаш още пари мога да осигуря нещичко
Тогава тя го стисна за връта блъсна го в стената допря му пистолет до слабините и му каза
-Ако искаш като умреш и да се превърнеш в безмозъчен боклук,който обикаля наоколо и яде хора твоя си работа,но ако искаш да ми помогнеш да спра това преди да е започнало ми дай хора.
-ДОБРЕ,добре има смисъл в думите ти.Ще ти набавя хора.
След тези думи Дрейк се отскубна от рацете на Алис и избяга в тъмнината.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 03:41

Браво бе човек много добре се справяш.Не се отказвай в никъкъв случай в началото не забелязах значително стила ти но сига ми направи супер впечетление :D .

Моля и едно изявлени към тези който смятат да уплюят творбата(дана няма де)!
Помислете си колко често виждата разкази по тази тема и в този най-малкото интересен стил.Земете под внимани факта, че не е лесно да напишеш нещо по толкова "страна" тематика(незнам как да определя резедента то, че е хорор е ама..).Ако след прочетеното пак не се доволни не го заявявайте.Благодаря Ви!!! :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 09:11

Diabolic_Soul написа:
Браво бе човек много добре се справяш.Не се отказвай в никъкъв случай в началото не забелязах значително стила ти но сига ми направи супер впечетление :D .

Моля и едно изявлени към тези който смятат да уплюят творбата(дана няма де)!
Помислете си колко често виждата разкази по тази тема и в този най-малкото интересен стил.Земете под внимани факта, че не е лесно да напишеш нещо по толкова "страна" тематика(незнам как да определя резедента то, че е хорор е ама..).Ако след прочетеното пак не се доволни не го заявявайте.Благодаря Ви!!! :D

Мерси за оценката. Определено ще продължа и без това ще е грозно ако остане недовършено :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 20:13

Първо реших да го правя много голямо но от собствен опит разбрах,че никой не чете "прекалено дълги неща.С две думи малко го поскасих тази част е пред последната:

Минаха няколко дни а от Дрейк нямаше никаква вест.Алис вече бе свикнала с факта,че пак ще и се наложи да трепе кръвожадни мъртви неща,но все пак леко се успокои от мисълта,че Дрейк се е отказал.Докато тя размишляваше се чу телефонния звън.
-слетобет,4 часа,пред ресторанта на Саманта.......
Тя затвори,но веднага след това се звънна повторно
-Алис,аз съм Лорен.Защо не ми се обади като се прибра?
-оо савсем забравих,многог съжалявам Лорен.
-Добрели си си?Звучиш ми малко странно.
-Не,нищо ми няма но ще се наложи отново да замина.
-Защо,къде?!
-Няма значение
и затвори телефона.
Наближаваше 4 часа и Алис се приготвяше за излизане.Облече се набързо,грабна едно уръжие (за всеки случай)и замина.
Дрейк и група от хора чакаха пред ресторанта.Алис закъсняваше жече с десет минути и той започна да се изнервя.Обикаляше в кръг,мачкаше си пръстите от напрежение,и точно в момента когато сърцето му щеше да избухне(не защото си мисли,че Алис се е отказала,а защото хората, с които е ще го убият ако се окаже,че ги е разхождал напразно)от тъмнината леко се подаде женски силует.
-Алис ти ли си?!
-Зависи
-От какво?
-От това дали си ми довел надеждни и силни хора.
-Разбира се ти какво учакваше (въпреки,че отговора,който беше в главата му бе "силни са но за надеждни несъм много сигурен...."); а ти ще ми дадеш ли най-накрая парите?!
-Разбира се ти какво учакваше.
Така стана и размяната хората и информацията срещу 50 000 долара (Алис е богата жена :))
В послетствие разбра какви хора и е донесъл нещастникът Дрейк-студени,мислещи само за стрелби и неспособни да завързват контакти с други хора.Въпреки това тя исползва времето до края на деня да се опита да опознае всеки един от тях,до колкото е възможно.Лени е компютърният специалист,може да разбие всяка защита и никои код не може да го спре.
Джим (на който викаха biceps) е момчето с мусколите.Ще наблъска всеки,който го погледне на криво.
Сара е като точно копие на Джим но в женски пол.Твърда,с груб език и много безсърдечна.
Веднага след като ги упозна Алис разбра че ще трябва да добави и свой човек в екипа.(тя не искаше да влезе сама в място пълно със умрели хора готови на всичко за да си опитат малко от нея и на всичкото отгоре с хора,които не познава.
Дрейк беше облян изцяло с гореща пот.Беше решил да искара пари и 50 000 долара не му бяха достатъчни .Беше си определил среща със собственика на Амбрела (((За жалост на срещнах името му във филма и ще си го измисля))) Франк Пиърс.
-Здравейте г-н Пиърс.
-Здравейте........
-Наричайте ме Дрейк
-мога ли да ти помогна с нещо....Дрейк
-зависи интересува ли ви информацият,че някой ще се опита да ви убие?

Краят вече е предвидим ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 22:11

Пич нямам желанието да те отказвам то писането и тн. но това е направо плачевно и дразни феновете ( мен ) на Резидент Ивъл . Написано е по детски , безмислено , зле навързано и отегчително . Моляте ако мислиш да си пишеш еи тъи за спорта поне не го прави на тема Резидент Ивъл защото е направо дразнещо да гледам как любими мои персонажи биват вкарани в такива нелепи ситуации .

Ако пък си фен и си твърдо решил да пишеш по тая тема първо се замисли как биха живяли героите от филма след втората част . Дали ще водят нормален живот и тн. Просто не се връзва всичко дето си написал за Алис .

Та това е .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 04:03

EviL написа:
Пич нямам желанието да те отказвам то писането и тн. но това е направо плачевно и дразни феновете ( мен ) на Резидент Ивъл . Написано е по детски , безмислено , зле навързано и отегчително . Моляте ако мислиш да си пишеш еи тъи за спорта поне не го прави на тема Резидент Ивъл защото е направо дразнещо да гледам как любими мои персонажи биват вкарани в такива нелепи ситуации .

Ако пък си фен и си твърдо решил да пишеш по тая тема първо се замисли как биха живяли героите от филма след втората част . Дали ще водят нормален живот и тн. Просто не се връзва всичко дето си написал за Алис .

Та това е .

Да злото винаги ще е по силно но не чак толкова критично!
Написаното от Evil има смисъл аз също не бих видял персоножите толкова спокойни но можеби това му е красивото на тази идея!
Най-добрите писатели слушат критиката и се упитват да и угодят това малко страно твърдени може да помогне на младия ни автор.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 22:55

Знам и се чудя как не съм се сетил.Много тъп пропуск наистина и аз благодаря на Evil за критиката и за това,че ми каза каде ми е грешката :)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2005 00:29

Ама ти да не се отказа?
Може да продължиш спокойно малките грешки бързо се попряват.
Пробвай пак не се отказвай защото е най - лесно!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com