Teenage Mutant Ninja Turtles 2
Само за информация ще кажа, че преди един месец превъртях единицата в коператив с най-добрия приятел и го препоръчвам на всеки.Дори да не сте фен на костенурките играта в коператив ще ви изкефи на максимум.Както разбирате искам още фън(и моя приятел разбирасе ).
Някой може ли да ми каже сайт от който да си купя игра???
The Guardian в своя аватар имаше такъв сайт обаче сеха го няма!!!
Моля кажете ми!!!!
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Моля ви!
Никой ли не знае един български в който се продават игри.
Не искам оригинални!!!
(Вече ако нямам друг избор може и оригинални)
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
{{RAZBIVACHA}}® написа:Моля ви! Никой ли не знае един български в който се продават игри. Не искам оригинални!!! (Вече ако нямам друг избор може и оригинални)
ако си в София,отиваш на Славейков и там има ако не,нямам представа...
Имам проблем със Командос 3. В края на мисит в Берлин, когато убивам генерал О'Донъл, немога да намеря от къде да излезна. Пише че е до вратата на затвора обаче немога да намер изхода. Ще съм много благодарен на този когото ми помогне.
Разбивач, незнам сайт, ама ако си от Варна ще ти кажа едно място:
Съвсем близо до автобусната спирка на чайка, има един магазин дето дават СД-та с най-новите игри за 1.50 лв СД-то
Довиждане, Плутон, ти винаги ще си една от нас! a.k.a AL UMEN