Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие: експлозивно- хари потър 6 първи глави
Публикувано на: 19 Дек 2004 17:02

Ето кво намерих докато ровихв нета...Просто ме разкъса от смях.....

ХАРИ ПОТЪР и МАЗНИЯТ НА ЧЕРНИЯ ГОСПОДАР

(Всяка прилика с реални лица и личности е напълно съзнателна)
I. Сънят

Хари Потър се събуди облян в пот. Беше сънувал най-страният сън : Той се къпеше, когато изведнъж осветлението изгасна и чу зад себе си : "ХарррииииИ!!! Харррррррииииии!!!!". В следващия момент осъзна, че нещо мазно и черно се приближава към него.
След дълго мислене, той стана и изгаси телевизора. Даваха "Тъпост и Грозота" епизод 24566.
Този сериял беше едно от малкото неща, които не разбираше : Как можеше Ритж да се ожени за майка си, да има дете от сестра си и баща му да има афера с дъщеря му. Пък и Ритж беше хемафродит и той беше родил дъщеря си.
Днес Хари имаше рожден ден. Както винаги тъпите му приятелчета му изпращаха по сови (Агхххх тези сови! Само смърди от тях!!! Защо не си пращаха e-mailи, нормални писма, имаше и телефони за тази работа...) разни подаръци :
От майката на Рон (тъпият му приятел) - пуловер с надпис "Аз обичам Мечо Пух" и на гърба пуловера "на задна прашка" (Хаахаххаа)
От Рон - Кутия презервативи "Невидимки" - не ги усещаш, докато не се скъсат и стане белята...
Хоох" помисли си Хари "От тях ще има полза. Сега тази година ще имам много зайци и Оооо Мама. Само да ми паднат!!!"
От Хармаяни получи часовник, който вместо часовете в зависимост от времето показваше : "Eat, Drink, Sex, Sleep". Също Хармаяни му бе написала, че си е направила магия за уголемяване на бюста (Мммм!!! Това добре, но пак си е крокодил. Ако можеше да направи магия за красота и магия за обезкосмяване щеше да е бомба.)
А от Дъмбълдор, оня изкуфял дядка, получи някаква лампа с надпис "За Жасмин. С любов Аладин". "Еее на Аладин, няма да му трябва.." помисли си Хари и потърка лампата. И хоп от нея с гръм и трясък излезе супер готина мадама.
-Господарю аз ще... - каза джина, но бе прекъсната от Хари, който коленичише на земята и викаше :
-Даа Господи, Даа!!!! Благодаря Ти !!!Най-накрая готина мадама ! Стига с тези 200 кг зубъри.
-Както казвах - продължи джина - ще ти изпълня 3 желания. Всичко, което си пожелаеш, ще го изпълня.
-Ами тогава желая край всички на войните, световен мир, да няма повече глад и болести ... не не! Искам говореща маймунка - каза Хари.
-Ти можеш да имаш всичко, а желаеш говореща маймунка??? - попита мадамата.
-Ми да! Имам си причини - потвърди Хари.
-Добре тогава - каза тя, щракна и хоп Хари се озова на маса, завързан с въжета. А до него една маймуна в бяла престилка му каза :
-Как е Хари? Добре ли си?
-Да! Говореща маймунка. Благодаря ти! - отвърна Хари - Даа най-накрая. Маймунке с тебе ще си играеме по дърветата, ще белим банани, ще си говориме по цели нощи и...
-Да това е добре Хари - прекъсна го маймуната - Изчакай първо да свърша с дисекцията на мозъка ти и тогава ....
-Какво ????????
-Оххх! Хари не се прави на много умен, знаеше че това рано или късно щеше да стане. Тъй че се отпусни, обещавам че няма да боли... много.
-Джинееееее!!!! - извика Хари - Желая всичко да се върне обратно.
И хоп Хари, се върна стаята и изхвърли лампата на боклука :
-Баси тъпото, а как само исках говореща маймунка. Това за нищо не става... Е може би трябваше да пожелая за край всички на войните, световен мир, да няма повече глад и болести. Да бе да !!!

След като се оправи слезе долу. От семейтво Дърсли получи само дъвка с косъм, нищо повече. Когато попита има ли някакъв друг подарък за него, чичо му врясна :
-Ти какво и баница и ли искаш я??? Арееее бегааай!
Хари Потър се разгневи, извади вълшебната си пръчка, посочи главата на чичо си и каза :
-Dick Face !!!
Резултатът няма нужда да го коментирам. Само леля му на Хари беше доволна : Сега можеше да практикуват доста нови интересни пози като 69, 666 и други подобни (МУХАХАХА)
II. Пак в мъчи опаа... училището

След малкия 'инцидент' с чичо му, Потър получи писма, в които пишеше, че защото е направил магия ще бъде изключен от училището, магическата пръчка ще му бъде счупена, ще бъде арестуван и всякакви други простотии...
- Бе на кой му пука бе !!! - каза Хари - Аз съм Хари Потър. Ако някой ме изключи от някъде, ще го прокълна жена да не види, деца да няма, пишката да му увехне, топките да му изсъхнат. Тоя ше си поеме !!! И да дойдат поеече !!!

След няколко дена Хари отново беше в тъпото училище. Пак трябваше да разпределят зайците по домове :
Гейовете (дето само чакат някой да изпусне сапуна в банята за да се повеселят малко), тъпите зубъри с малки пишки, и с очила с които могат да видят Плутон, отиваха в Рейвънкроу.
Малките копеленца дето обичат да изтезават останалите, да се гаврят с животни и да насилват малки момичета отиваха в Слидерин. Ахх и педофилите (как можах да забравя за тях...)
В Грифиндор пък отиваха отворените пичове и некрофилите.
А другите - умствено изостаналите, инвалидите, евреите, циганите и негрите в Хафълпаф (ахаха!!)

В първия ден също трябваше да се попълват и анкети...

1. Как се казваш?
- Хари Гейлорд Потър. Кръвен брат на Хасан Азис и Ахмед Дикме.
2. Майка :
- Е неа знам. Знам само, че била курва и правила свирки на примоция - 2 лв. Също така тя не ме е родила. Тя ме изсрала.
3. Баща :
- Супер пич : Всяка вечер идваше напоркан до козирката, биеше майка ми. А и той не ми е баща. Първо, защото майка ми ме е изсрала и второ, защото Той всъщност е Тя. Направила си е транссексуална операция, взимала е тестостерон и от Тя -> Той. То това науката е страхотно нещо.
4. Братя и сестри :
- Аз съм на Брат Пит брат му! Той е син на баща ми от първия му брак. Иначе нямам други братя и сестри, защото като съм се родил баща ми е почнал да ме насилва и не пипнал майка ми с пръст (и пенис...).
5. Първи спомени :
- Помня как майка ми е ме е хранила прашка от разстояние, понеже съм бил много грозен. И за рождения си ден не получих уред за удължаване за пениса, дето го рекламираха по телешопа (затова сега на малкия Потър му викам MiniMe, ама много Mini)
6. Любими часове :
-Тоалетнознание, Алкохолология, Смях и личност, Кенефознание, Сексология, Кенефоводолазия и Злоупотреба с голями количества дрога (Лично си падам по тревата, но и ако хероин и кокаин има, не отказвам)
7. Часове, в които не си добър :
- Музика : в напреднала глухота съм
Изобразително Изкувство : далтонист съм
Химия : ям реактивите
Литература : страдам от детски паралич и Паркинсон
Математика : не мога да пиша 8 (Само на пишка с 2 ташака прилича)
Немски : преподавателката ни е била стриптизйорка, рускиня е, не знае български и преподава немски (fen4o : ЗА ТОВА НЕ СЕ ЕБАВАМ!!! НАШАТА ПРЕПОДАВАТЕЛКА ПО НЕМСКИ Е ТОЧНО ТАКАВА КАКВАТО Я ОПИСАХ!!!!!!!!!)
8. Неща, които желаете да станат реалност :
- Искам всеки ден да бъде "Ден на отворените врати в БАН, Химическият и Физическият Факултет"....

- Не чакате - каза Хари - Това мога да го направя реалност! Да не си мислите, че съм изхвърлил вълшебната лампа а? Тука има и сценарий!!! Ей!!
Той извади вълшебната лампа, потърка я, готината мадама - джин излезе и каза :
- Господарю имате още 2 желания. Какви ще бъдат те?
- Желая всеки ден да бъде "Ден на отворените врати в БАН, Химическият и Физическият Факултет"....
- Готово е господарю - каза джина - Имате още 1 желание. С това желание, ако желаете ще можете да ме освободите....
- Не! Понеже съм щастлив заради предишното желание, сега желая край на всички войни, мир, да няма ... - каза Хари, но бе прекъснат от мадамата :
- Ако ме освободиш, ще ти направя свирка!

........

След половин час Хари довършваше анкетата и с усмивка на уста си тананикаше :

"I feel pretty,
also pretty,
I feel pretty
and witty
and gay..."

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 17:18

Ахаха, тва беше яко!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 19:18

Predator-S написа:
Ахаха, тва беше яко!
определено. Като се замисля кви простотий могат да се напишат по книгата :twisted:

Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 19:26

Бухахахахаха мухахаха това беше невероятно щях да падна от смях

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 19:40

Карл си от Joni Bravo! И си ползвал изтъркани лафове... :evil:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 19:48

Леле...Това ме разби....хахахахахахахахахаха... :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 20:02

greeny написа:
Карл си от Joni Bravo! И си ползвал изтъркани лафове... :evil:

Нито той е крал,нито Johnny Bravo се пише така...

Иначе е приятно за четене :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 21:44

А бе това с говорещата маймунка е copy-->paste от Johnny Bravo! С Cartoon Network манияк не спори!!! :angryfire:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 22:06

По принцип книгата ми харесва, но това тук къртеше :) Особено от средата надолу!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2004 14:13

Страхотно, ако е по силите ти - продължение. :live:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2004 18:15

Nenor написа:
не разбра ли че това не го е писал той ве. прочети внимателно началото на първия пост

Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2004 21:48

*Ghost Master написа:
Nenor написа:
не разбра ли че това не го е писал той ве. прочети внимателно началото на първия пост

разбрах ве :wink:, ама що пък като е направил тема и ако е ентусиазиран да не се опита ....

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2004 00:02

Готино :0

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2004 10:09

Хахахахахаха!!! Тва нещо кърти мифки! И мозъците на феновете на Хари Потър!! :lol: :lol: (Тва последното беше тъпотия)! Ина4е ония Copy & Paste от Джони Браво ме изкефи!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2004 11:54

greeny написа:
А бе това с говорещата маймунка е copy-->paste от Johnny Bravo! С Cartoon Network манияк не спори!!! :angryfire:

Не казвам, че не е крадено от Johnny Bravo, а казвам че
JazzJack написа:
Нито той е крал

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2004 14:19

ЛЕле 4есно казано рядко 4ета(или поне до4итам)разказите от този раздел,оба4е признавам 4е тва наораво КЪРТИ максимално.Надявам се да има продължение!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com