Ама ти верно си бил много зле.Какво имаш против Югиото?Вярно, направено е за деца, ама теб какво те бърка?crazy_dog написа:ю ГИ О=ДУЕЛ НА ЛАЙНАТА,![]()
![]()
Yu-Gi-Oh:Дуел на съдбата
Много ясно.И както винаги казвам-като не ти харесва не пиши а си трайDemon_ написа:Прав си.bob4o написа:Абе то с простаци пълно. Не могат да кажат: "Тъпичко е. Аз не го гледам."! "Дуел на лайната!Demon_ написа: Ама ти верно си бил много зле.Какво имаш против Югиото?Вярно, направено е за деца, ама теб какво те бърка?
A new world ... Awaits ...
- BloodRayne
Относно разказчето... става
... Айде , не разваляйте настроението на момчето, както вие обичате фентъзи, той обича Ю ги о
Като иска да пише , да пише. Като не искате да го четете, поне не го критикувайте с
Да не се обиждат..
П.С. Дайте шанс на момчето
Като иска да пише , да пише. Като не искате да го четете, поне не го критикувайте с
,Kaiser Kar написа: Ю-Ги-О = простащина
и прочие. Признавам, някой хора от тоя форум са големи ... глупчовциcrazy_dog написа: ю ГИ О=ДУЕЛ НА ЛАЙНАТА,
П.С. Дайте шанс на момчето

-
Morsmordre
Ето ти седмо:He@d_HuNteR написа:Първо: Нямаше абсолютно никаква интрига.
Второ: Нямаше нито един обрат(обратите бяха голяма част от филмчето)
Трето: Дуела свърши адски бързо. Можеше да изкарат поне по десетина карти от тестето си.
Четвърто: Ти за какво пишеш - за игра на карти Ю Ги О или за идиота Джоуи и проблемите му в училище
Пето: Иронията, която използва Джоуи е присъща за Пегасъс .
Шесто: Като сюжет разказа не струва
Седмо: Някой друг да измисли седмото......
седмо:пишеш много неграмотно
осмо:виж първите седем!
GrIs0m написа:Не съм пипал силиконови гърди.Казвам,че са твърди защото гледам телевизия
Latest Movies
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Морсмордре...браво, поздравления!И цял ден да седна да мисля..не бих измислил такъв великолепен и смислен пост!Поне си заслужаваше времето да напишеш такова произведение на изкуството
.Нямам думи...та ти ще задминеш всички класации в творческия форум и всички ще трябва да си тръгнат, тъй като няма да могат да се съревновават с твоите умения. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq