я виж моя Ся са чудя дали да пиша продължение. кажете
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
Hitman4o написа:А моя подпис Не е смешен ама има смисъл
За
Hitman4o написа:Today is a day of stupidy. My god won't there be a day of smartness. It dependes on the lamers and flooders. Stupidy will end if they all DIE!!
ли говориш? Защото трябва да е:
MGR написа:Today is a day of stupidity. My God, won't be there a day of smartness. It depends on the lamers and flooders. Stupidity will end if they all DIE!!
Иначе авторе на темата - от теб си зависи дали ще продължиш темата. Забавна е, но пък и няма да рева, ако не я продължиш.
Ти за някъв шеф ли са имаш тука или кво? Следващия път недей да заповядваш така щот са дразня...
Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
MGR написа:Today is a day of stupidity. My God, won't be there a day of smartness. It depends on the lamers and flooders. Stupidity will end if they all DIE!!
nai-pravilno e da se kaji: Will there not be, no ako iska da se sykrati si stava to4no: won't there be a day of...
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
HellWind написа:В гласа на молещия се, се чуваше плач. Това разсея Бог,и той се подразни: -ОСТВИ МЕ НА МИРА ИСКАМ ДА СИ ИГРАЯ! И отново устреми длан към земята.
Напомня ми адски много на начина по който играех Black and White-тогава нещо не я чатнах и просто си подобрявах рекордите за най-голямо прелетяно разстояние на човече:)
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
HellWind написа:В гласа на молещия се, се чуваше плач. Това разсея Бог,и той се подразни: -ОСТВИ МЕ НА МИРА ИСКАМ ДА СИ ИГРАЯ! И отново устреми длан към земята.
Напомня ми адски много на начина по който играех Black and White-тогава нещо не я чатнах и просто си подобрявах рекордите за най-голямо прелетяно разстояние на човече:)
Всъщност доста хора са обърнали внимание на подписа ми, но никой не го е разбрал правилно. Аз тая игра(black and white)дори не съм я играл. Става въпрос за това че сме само пионки в ръцете на бога, незначителни и нисши. Той си игае с...хората, те му се молят...но едва ли нкой чува молитвите им...