Не много, май съм прочел само две. Тъпичко беше тва с порасналите коне, иначе на друго не съм се смял.
Едит, в момента чета една от първите ти части и се заливам от смях. Разказва се как героя ти влиза в една таварна в крепоста и сяда на масата на една вещица. Може би оставяйки до върху масата трите си бурета с бира. Може би не е толкова тъпо това колкото е просто сешно да имаме тлкова големи (по размер упревници), Не че се праа на много интересен, просто споделям малко хумор със ловеца на глави, а и той сам си го искаше
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ама иначе всичко си е много добре написано. Не знам защо се псуваш толкова мног, може да не е хипергениялно (поне в началото) ама не е и някъв булкук.
Тоя пост само го едитвам
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Абе що не оставите малко прислугата в мрачната крепост на мира. Просто душите на тези малчуганчета се дерът от страх...много страх бе.
АА приемете тва като...безчувствена шега, просто са съм се зачел и коментирам кво съм видял. И вервам нма злопаметен човек който чете тва сега, може би сега си изигравам лоша шега, но такъв съм си, извинявайте.
П.С. ЕвиЛ разгледа с подобаваща сериозност предложението ми и ми даде шанс. Нищо чудно да има някъв нов, имате ли мнение по въпроса.