Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: don kihot
Публикувано на: 27 Ное 2004 11:11

lud ili madar spored vas i zo6to :roll:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2004 11:25

Ашамане и да се засрамван и да не се положението е същото.Темата си я има,може би наистина има смисъл в безмислени теми като тази.Не ме разбирай погрешно знам че това не е начина да се бориш но и да си мълчиш не е добре.Ако си мълчим "те" ще ни завладеят.Момичето видях че е ново но не искам да си мисли че в тоя форум всичко е позволено.Може би малко прекалих но...

А че нещо ми става сигурно се дължи на водата :crazy:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2004 12:32

Абе, Хай, засрами се! Какво ти става напоследък. Не разбра ли, че не е това начина? И не виждаш ли, че момичето е ново и не знае?

Така, по малко по-културен начин - теми от този вид се пускат в Общия. Той е форума за въпроси и обсъждания, свързани с книги, филми, помощ, идеи и т.н.
В Творческия, от друга страна, се пускат разкази, стихотворения и подобни, които са създадени от юзърите. Напоследък Творческия се наводни с много простотии, затова може да се каже, че реакцията на High е обяснима (но не и оправдана).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2004 12:52

Абе темата даже не е чак токова зле. Може да се разсъждава и пише по тоя въпрос. Интересна тема е. Все пак въпроса е актуален(поне ако си в десети клас които са на ДонЪ сега) а и аз примерно права разлика между такъв въпрос изискващ по-сериозен и най-малкото дълъг отговор и теми като: коя зодия сте, ква кора харесвате, кви дънки носите, къв лак, кефите ли се на джинси, аз харесвам Коста Марков вие?, и не на последно място умразната за мене тема: Анти азис!
Някой ден или след някой час може и да кажа/м нещо по темата, са ме мързи.
пс
И тъи като не всеки разбира хумора ми, тва с азис беше ирония.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2004 13:00

и ние го учиме тва честно каэано доста е эабавно, но аэ мисля че е напално иэперкал, не ми се обяснява эащо

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2004 23:24

Глейте ся вкарвам развъждението! Дон Кихот е луд естествено. Но неговата лудост няма за цел да пародира рицарството, а да осмее опита на един хидалго да бъде честен и почтен, справедлив и доблестен в един свят пропит със сърказъм и лицемерство. За този свят той е различен и накрая на живота си осъзнава истината, но не успява да стане част от този свят-той е прекалено безмилостен за него. За това той умира!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2004 00:15

Phantom написа:
Глейте ся вкарвам развъждението! Дон Кихот е луд естествено. Но неговата лудост няма за цел да пародира рицарството, а да осмее опита на един хидалго да бъде честен и почтен, справедлив и доблестен в един свят пропит със сърказъм и лицемерство. За този свят той е различен и накрая на живота си осъзнава истината, но не успява да стане част от този свят-той е прекалено безмилостен за него. За това той умира!

Напротив, лудостта му цели точно това. Усмиване на рицарския образ чрез въшливия Дон Кихот. А относно лудостта му, тя е някак си по-рзлична лудост. Мъдра лудост. Да Дон Кихот върши не просто странни деяния-луди неща прави той. Но във деиствията му се крие една дълбока мъдрост. Дон Кихот има някои забележителни разсъждения, като например това когато Санчо Панса се възкачва на губернаторския престол. Аз мисля че лудостта и иронията са само една пъровоначална идея която претърпява значително развитие и в крайна сметка разказа на Сервантес е много повече от комедийна забавна книга-той е роман с много мъдрост и точно огледало на времето си.
Едит:
ААА сега разбрах смисъла на поста ти, абе на подобни мнени сме. А иначе той умира в радост, покосен от естествена смърт, той се освобождава от лудостта си и т.н. . Абе може да се каже че имаме един хепи енд.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2004 14:25

HELLwINd написа:
ААА сега разбрах смисъла на поста ти, абе на подобни мнени сме. А иначе той умира в радост, покосен от естествена смърт, той се освобождава от лудостта си и т.н. . Абе може да се каже че имаме един хепи енд.

Енда не е хепи! :wink: Всъщност с лудостта си Дон Кихот се мъчи да промени света! Да го направи по-добър, но след походите си разбира, че това е невъзможно. Света е гаден и безскрупулен. Дон Кихот отказва да живее в такъв "зъл" свят. За това и умира!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com