Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кой да ни е шеф?

AshamanBG    32%  32%  [ 9 ]
 Diabolic_soul    21%  21%  [ 6 ]
 друг    46%  46%  [ 13 ]
Общо гласове : 28
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 15:29

Така за показателите се опитвам да ви обесня още от началото.
Моето предложение е сила, ловкос, бързина, интилигентност(вместо мъдрос), издражливост и ефирност.
А вашите?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 15:34

Прочетете стр6 моя пост

5-6 статистики - Сила, Ловкост, Чар, Разбиране, Късмет. Нека стойностите им варират от 1 до 10. Всяка статистика започва на 10. Разполага се с 2 (или повече, в зависимост от расата) точки за начало, повече могат да бъдат получени, като се намалят началните стойности или се натрупат достатъчно нива.

Мислех, че вече се съгласихме.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 16:58

Diabolic_Soul написа:
Моето предложение е сила, ловкос, бързина, интилигентност(вместо мъдрос), издражливост и ефирност.
А вашите?

Диаболик,и моето предложение беше почти същото.Аз няма да казвам кое предпочитам(вижте предишната страница 8) )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 17:14

Е, напишете ги всичките и им дайте кратко описание де! То в край на сметка AshamanBG те с какво да се съгласяват ти нищо конкретно не си дал!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 18:48

Такам, кажете сега аз върху какво да работя?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 19:00

Diabolic_Soul написа:
А вашите?

тва е като в ендивал.по добре на ashaman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 19:04

Обикновен меч- най-обикновено оръжие,не нанася големи щети,но е добро като за начало.
Боен меч-средно по сила оръжие.Обикновено се използва от рицарите
Самурайски меч-използван от древните японски войни,този меч съсича врага мигновено(може да се използва само от самурай)
Алуминиев боздуган-Свръх леко оръжие,изработено от джуджетата.Покосява бързо,но не нанася големи щети.
Железен боздуган-това оръжие нанася сериозни щети на противиника,но е изключително бавно.Обикновено с един удар взима половината живот на противника(освен ако не е с броня)
Лък-оръжие използвано от елфите(не само).Който знае как да използва това оръжие,е труден противник.На един изстрел взима по една стрела.Работи с три вида стрели-огнена,отровна,упояваща стрела(за тях ще обяснч по-нататък)
Елфически лък-използван само от елфите,този лъk нанася има добър демидж,но това е компенсирано от цената му
Тояга-любимото оръжие на бабите и дядовците
Прът с увита тел-ако ще разбивате главата на някой,използвайте това оръжие.
Метален бокс-слага се на ръката и цапваш врага.Не взима много,но все пак е по-добре от тояга.
Стоманена верига-това е много добро оръжие,взима доста и струва доста.
Метални нокти-тези нокти не са обикновени нокти, а са дълги 1 метър и взимат много.По желание могат да се добавят няколко приставки за повече демидж.
Бойна брадва-още древните викинги са използвали тези оръжия.Подобно на Железния боздуган,взима доста и е доста бавна.
Meтална тръба-учудващо!! евтино оръжие,пък!! взима прилично количество

Железен чук-слава богу,този чук е на прилична цена,и взима добро количество демидж.
Вила-добро оръжие,на добра цена.
Нож-слабо оръжие,пак на добра цена.Обаче!!се използва за хвърляне,и взима тройно повече демидж.
Алебарда-добро оръжие,има специалното умение да сеаля ездачи
от конете им.
Шурикени-бързо смъртонoсно оръжие.(използва се еднократно)
Пика-стандартни рицарски пики.
Бойна ръкавица-това се използва,когато нямаш пари да си купиш свястно оръжие.Слага се на ръката и прави минимален демидж.
на бабите и дядовците.Обикновено се купува когато си изпаднал в немотия.
Ето ви списък на готовите оръжия.Ще дойдат и другите,просто нямам време.Тук не съм сложил маг.оръжия,за6тото според мен са излишни.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 20:20

Малко са. Не са достатъчно. И не е "самурайски меч", а "катана". Самурайските мечове са над 50вида.

Аз предлагам:
Мечове
Къс (всъщност много дълъг кинжал)
Дълъг (стандартния)
Двуръчен (келтски тип)
За ръка и половина (изисква Майсторско умение за Дълги остриета, за да се използва с една ръка, иначе трябва с две)

А катаната в действителност е най-лекия възможен меч за ръка и половина - 4-5кг (но е само с едно острие, за разлика от европейския)

Останалите ги оставям на вас, все пак не съм по тая част :wink:

!!! ВАЖНО !!!
Предлагам да направим отделна тема, където да качваме нещата, с които всички са съгласни, за да не се налага да ровичкаме по 10-ина страници докато намерим нещо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 21:52

AshamanBG написа:
Малко са. Не са достатъчно. И не е "самурайски меч", а "катана". Самурайските мечове са над 50вида.

Аз предлагам:
Мечове
Дълъг (стандартния)
Двуръчен (келтски тип)
За ръка и половина (изисква Майсторско умение за Дълги остриета, за да се използва с една ръка, иначе трябва с две)

А катаната в действителност е най-лекия възможен меч за ръка и половина - 4-5кг (но е само с едно острие, за разлика от европейския)

!!! ВАЖНО !!!
Предлагам да направим отделна тема, където да качваме нещата, с които всички са съгласни, за да не се налага да ровичкаме по 10-ина страници докато намерим нещо.

кат не ти харесват,направи си сам.това не е пълния списък,в пълния списък ще има поне два пъти по толкова,просто не сам го завършил!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 22:04

AshamanBG написа:

Аз предлагам:
Мечове
Дълъг (стандартния)
Двуръчен (келтски тип)

!!! ВАЖНО !!!

Да,наистина,да направим нова тема.Так ще е много по-лесно.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 22:39

ostavete samuraq za mene. Utre shte wi postna wsi4ki danni.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2004 04:41

Отделна тема за готовото ми супер но хорота ще влизат........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2004 22:59

Те да влизат, ние няма да ги гледаме. И да се съгласим веднъж за винаги за основната система. Аз дадох идеи, съгласни ли сте, или не. Ако сте съгласни, пишете. Ако не сте, пак пишете. То така не мога да разбера кое важи и кое - не, кое използваме и кое - не. Ако не се съгласим за единна система и всеки си пише по своята идея, всичко отива по дяволите.
А, освен това другия вариянт - всеки, който измисли нещо, праща ЛС на всички останали, стига се до консенсус и тогава се пише в темата.

Поздрави :live:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2004 19:22

Хора,давайте!Първо трябва да решим кой какво ще прави,това ще го решава шефа...но ще се консултира и с другите,де.

Приятел

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2004 21:08

Ами всеки си знае какво трабва да прави това го решихме но обединението е слабо.Някой хора просто не се съобразяват, че трабва единство.Но всепак сме много напред(особено заради таланта ви хора) и трабва кординация.
Тук идвам аз - офицялно обевявам, че в тази тема ще се говори само за статистиките(характеристики) на геройте докато не бъдат решени.Всеки друг пост ще бъде съпътстван с мъмрене на автора.Вече знаем какво мисли Jonny и аз чакаме вас.

Всеки мой опит за боина система става невъзможен заради тези характеристики!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2004 21:46

AshamanBG написа:
Те да влизат, ние няма да ги гледаме. И да се съгласим веднъж за винаги за основната система. Аз дадох идеи, съгласни ли сте, или не. Ако сте съгласни, пишете. Ако не сте, пак пишете. То така не мога да разбера кое важи и кое - не, кое използваме и кое - не. Ако не се съгласим за единна система и всеки си пише по своята идея, всичко отива по дяволите.
А, освен това другия вариянт - всеки, който измисли нещо, праща ЛС на всички останали, стига се до консенсус и тогава се пише в темата.

Поздрави :live:

Съглассен съм с всичко. Пълна подкрепа и така н.т.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 14:40

Diabolic_Soul написа:
Ами всеки си знае какво трабва да прави това го решихме но обединението е слабо.Някой хора просто не се съобразяват, че трабва единство.Но всепак сме много напред(особено заради таланта ви хора) и трабва кординация.
Тук идвам аз - офицялно обевявам, че в тази тема ще се говори само за статистиките(характеристики) на геройте докато не бъдат решени.Всеки друг пост ще бъде съпътстван с мъмрене на автора.Вече знаем какво мисли Jonny и аз чакаме вас.

Всеки мой опит за боина система става невъзможен заради тези характеристики!!!

Да,така е!Нищо няма да измислим дез характеристиките.И,да попитам,кога сме решили кой какво да прави :?

Приятел

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 15:15

TAKA!!!
Значи няма какво повече да чакаме, живита е само миг. В анкетата който гласувал гласувал. Значи тъй като друг не знам кой е, шев е Diabolic Soul, надявам се, чe Ashaman-а няма да се сърди. Значи сега Диоболик като шеф ще направи новата тема и там ще постне всичко което смята за наобходимо и вече отвърдено, ако има несъгласни с него, идват тука и постват. После Диаболик задава работа на всеки, така ще имаме повече обединеност и координация, ако някой нещо не е съгласен пише тук, ако е съгласен също пише. Всеки който работи по проекта трябва много внимателно да чете нещата в офицяллната тема!!! Това е, чакам Диаболик да се появи във форума и да направи темата.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 18:31

HELLwINd написа:
TAKA!!!
Значи няма какво повече да чакаме, живита е само миг. В анкетата който гласувал гласувал. Значи тъй като друг не знам кой е, шев е Diabolic Soul, надявам се, чe Ashaman-а няма да се сърди. Значи сега Диоболик като шеф ще направи новата тема и там ще постне всичко което смята за наобходимо и вече отвърдено, ако има несъгласни с него, идват тука и постват. После Диаболик задава работа на всеки, така ще имаме повече обединеност и координация, ако някой нещо не е съгласен пише тук, ако е съгласен също пише. Всеки който работи по проекта трябва много внимателно да чете нещата в офицяллната тема!!! Това е, чакам Диаболик да се появи във форума и да направи темата.

Така приема се! НО какво да има в тази тема.Тук има само хаотични идей без никаква формалност.Нека първо решим какви ще са характеристиките.

Определено започвам да се замислим за водачеството.Тук има хора с повече опит и повече желание от мен.Като човек който мисли напърво място за проекта с съжелиние ще поясна, че това място не ми се полага.Това мнение ми е се наслагва от факта какви са резултатите от гласуването.Изглежда също, че не успявам да ви обединя а решенията ми се поставят под съмнение или просто се игнорират.Затова моля всеки който смята, че ще успее във воденето ни напред(аз мога да кажа поне двама) да посне.Ако не то заедно ще решим за напред.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 18:34

az predlagam Ashaman za 6ef

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: