koki написа:abe kato si kupya gr.karta 8 agp moito duno do 4agp 6te ya razpoznae li?
Няма да имаш проблеми, май даже и с AGP 2x дъно.То в характеристиката на картата пише дали става за AGP4x, но май всички 8х стават и 4х.Не съм сигурен само за nVIDIA GF 6xxx и Radeon Xxxx
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
кажете програмка за показване на градусите на видеокартата, че съм решил да "измъча" максимално моята и кажете долу-горе при коя температура е опасно и може да се "пръсне"
Приятел
здравейте преди около 2-3седмици обсъждахме какво карта да си взема и реших да ви кажа че си взех RADEON asus 9600 XT надявам се покупката да е била добра но имам пр4облем оказа се че дъното ми е с слот agp 4x това много ли е фатално(сега събирам за яко дъно-нямат край хардуерните проблеми)
старата ми карта беше fx 5200 и новата я бие около 2.5 пъти
pi4ove nai-dobre daite parite na stealth i admina da si zavurtqt qk gei biznes kakto kazax.4etete mi i drugite mneniq za da ste v kra4ka s zvezdite tozi forum a moje bi i na cqla bulgariq.
Anonymous написа:здравейте преди около 2-3седмици обсъждахме какво карта да си взема и реших да ви кажа че си взех RADEON asus 9600 XT надявам се покупката да е била добра но имам пр4облем оказа се че дъното ми е с слот agp 4x това много ли е фатално(сега събирам за яко дъно-нямат край хардуерните проблеми) старата ми карта беше fx 5200 и новата я бие около 2.5 пъти
пич и аз си взех радеон 9600хт/тд на асус
и аз съм с 4х слот ама боли ме фара
си4ко си ми лети и си е соопер
само рам трее си зема
ина4е проблеми други с тази карта има6 ли
и ме интересува на какъв монитор я пуска6!!!!!!!!!!!!!!
плс да ми отговориш
а и от коя фирма я взе????
Anonymous написа:здравейте преди около 2-3седмици обсъждахме какво карта да си взема и реших да ви кажа че си взех RADEON asus 9600 XT надявам се покупката да е била добра но имам пр4облем оказа се че дъното ми е с слот agp 4x това много ли е фатално(сега събирам за яко дъно-нямат край хардуерните проблеми) старата ми карта беше fx 5200 и новата я бие около 2.5 пъти
пич и аз си взех радеон 9600хт/тд на асус и аз съм с 4х слот ама боли ме фара си4ко си ми лети и си е соопер само рам трее си зема ина4е проблеми други с тази карта има6 ли и ме интересува на какъв монитор я пуска6!!!!!!!!!!!!!! плс да ми отговориш а и от коя фирма я взе????
ами от преставителите на jarcomputers в нашия град...монитора ми е плосък samsung SyncCMaster765mb но не разбирам за какво питаш иначе чесно казано не съм играл някоя игра с новата карта но си личи че е поне 2 пъти по мощна....