Serials,cracks,cd keys,cheats,patches,mods.....Всичко тук!
ALFA написа:Anonymous написа:Anonymous написа:дайте линк към пач-а за НФСУ2 който оправя, пътя на квадратчета. мисля, че беше около 16 мегабайта, само да не е от датата, хелп - бързо
ъ - ъм, некой ще ми каже ли или да зарязвам форум-а
Бях го гледал някаде.Чакай в процес на издирване съм
q po dobre si napravi edna tema (da e 10 dnevna i se nqkoi 6te ti kaje)
-
Гост
Anonymous написа:Nqkoi moje li da pomogne trqbva mi key za Kaspersky Anti Virus Personal Pro 5.0.14?Az imah dva tri no sled nqkolko dena mi izpisva 4e sa popadnali v nqkva 4erna lista?Pomognete molq
http://www.freeserials.com
Приятел
ALFA написа:Anonymous написа:Ne mojah da namerq key za Kaspersky 5.0.14?Alfa pomogni malko Plsss
ne moje6 li da si nameri6 dryga versiq za6toto prerovih celiq net i ne namerih. Sigyrno e tvyrde nova ili ne popylqrna.Prepory4vam ti AntiVir_XP 6.26- tq e bezplatna i mnogo pyti me e spasqvala.
хммм AntiVir е много добра програма но има малки проруски влезте в този саит(за хората с AntiVir)http://www.serials.ws/ и кажете дали ви хвана вируса
според мен тя е добра ако си се заразил.
п.п.въпреки че съм с Панда винаги имам последната версия на AntiVir(за всеки случей)
semka написа:ALFA написа:Anonymous написа:Ne mojah da namerq key za Kaspersky 5.0.14?Alfa pomogni malko Plsss
ne moje6 li da si nameri6 dryga versiq za6toto prerovih celiq net i ne namerih. Sigyrno e tvyrde nova ili ne popylqrna.Prepory4vam ti AntiVir_XP 6.26- tq e bezplatna i mnogo pyti me e spasqvala.
хммм AntiVir е много добра програма но има малки проруски влезте в този саит(за хората с AntiVir)http://www.serials.ws/ и кажете дали ви хвана вируса![]()
п.п.въпреки че съм с Панда винаги имам последната версия на AntiVir(за всеки случей)
Ми на мен ми ги е хващала вирусите (W32/Jeffo и др.) ама я кажи в този сайт кой вирус ти хваща щот при мен не открива
- Раскольников
- Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Абе хора ма ли вече крак за Vampire - The Masquerade: Bloodlines
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
- Раскольников
- Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
JazzJack написа:raZiel{47} написа:Абе хора ма ли вече крак за Vampire - The Masquerade: Bloodlines
Няма
Маи и ти го чакаш(съдеики по емотиконта)
Lets have a black celebration
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
)
ми значи сега като влезнах ми откри Exploit/Mhtredir.gen има и други (към 15),но като бех с AntiVir не откриваше(в тоя саит
)и при това беше ъпдеитната до край.но пак казвам че според мен AntiVir е добра като се заразиш,но дали е вярно незнам

ALFA написа:semka написа:ALFA написа:Anonymous написа:Ne mojah da namerq key za Kaspersky 5.0.14?Alfa pomogni malko Plsss
хммм AntiVir е много добра програма но има малки проруски влезте в този саит(за хората с AntiVir)http://www.serials.ws/ и кажете дали ви хвана вируса![]()
Ми на мен ми ги е хващала вирусите (W32/Jeffo и др.) ама я кажи в този сайт кой вирус ти хваща щот при мен не открива
ми значи сега като влезнах ми откри Exploit/Mhtredir.gen има и други (към 15),но като бех с AntiVir не откриваше(в тоя саит
semka написа:)ALFA написа:semka написа:ALFA написа:Anonymous написа:Ne mojah da namerq key za Kaspersky 5.0.14?Alfa pomogni malko Plsss
ми значи сега като влезнах ми откри Exploit/Mhtredir.gen има и други (към 15),но като бех с AntiVir не откриваше(в тоя саит)и при това беше ъпдеитната до край.но пак казвам че според мен AntiVir е добра като се заразиш,но дали е вярно незнам
![]()
![]()
Аз съм влизал много пъти в тоя сайт и съм теглил даже, но не ми е хващала вирус !?!
ALFA написа:semka написа:)ALFA написа:semka написа:ALFA написа:Anonymous написа:Ne mojah da namerq key za Kaspersky 5.0.14?Alfa pomogni malko Plsss
ми значи сега като влезнах ми откри Exploit/Mhtredir.gen има и други (към 15),но като бех с AntiVir не откриваше(в тоя саит)и при това беше ъпдеитната до край.но пак казвам че според мен AntiVir е добра като се заразиш,но дали е вярно незнам
![]()
![]()
Аз съм влизал много пъти в тоя сайт и съм теглил даже, но не ми е хващала вирус !?!
еми пич кво да ти кажа има вируси,Spyware-и в тоя саит така че ти препоръчвам да си сложиш някоя друга антивирусна(макар и за едно сканиране) и после кажи дали ти е открила нещо.но там има много нови вируси така че друж антивирусната ъпдеитната до край.но няма смисъл да те съветвам аз има много поразбиращи в този форум