Ето, снощи спря тока докато пишех и затова днес ви представям:
Най-смешните подписи на планетата 2
Здравейте уважаеми читатели. Форумът е PCM, а темата е
Най-смешните подписи на планетата. Нека посрещнем *Ghost Masteeeer!
- Здравейте драги юзъри. В днешното, второ издание на
Най-смешните подписи на планетата, ще ви запознаем със някой от смешните подписи във
този форум.
- Докато се рових из темите и профилите на различните потребители, забелязах че около 60-70% от тях са се подписали на английски език, а една трета от тях постоянно казват да се пише на
Кирилица . Е, няма да казвам кои са тези потребители, а и нека се има в предвид че и аз бях от тях
. Както и да е. Ще започна с един подпис, на потребител, който е тук от 3-4 месеца, а вече има над 3000 мнения. Този човек е уважаван член на форума. Сигурно се досещате кой е той, но ето първо неговия подпис:
ДжазДжак написа:
Чети,преди да постнеш!Мисли,преди да постнеш!Пиши,преди да постнеш!
- Да, това е подписа на ДжазДжак. Ако се замислим над написаното, излиза че над 50% от потребителите нито четат, нито мислят, нито пишат преди да постнат
- Тези от вас, които си купуват списанието, знаят че между двете корици винаги има малък цитат от някоя игра, за която е писана във броя. Вторият подпис днес е именно такова текстче, взето от списанието:
Indiana Jones™ написа:
А-а-а, десертът! Замразен маймунски мозък!
- Само съм любопитен какви са били предястието и основното ястие. Мммм, как ухае на мозъъъ, а и как съм гладеен... Опа, ааа, извинете драги читатели унесох се. А и съм гладееен... Опа, отново извинете.
- Така и така се заговорихме за храната. Следващият материял е също на такава тема:
The Guardian написа:
Храна за върколаци, така свършват всички тъпаци!
- Мммм, привиждат ми се тъпааа.... Ааа, повече няма да се повтори. Извинете
- Нека сменим темата
. Следва подпис-цитат! Вижте сами:
[LP]ReadOnly написа:
iddqd написа:
Графиката на халфа е морално остаряла още преди да е излязла играта защото има доом 3 енджин
- Дааа, това беше част от подписа на баннатия
[LP]ReadOnly. А цитатът е на обичания от всички тук - iddqd
.
- Във връзка със бана, за който споменах, ето един друг материял:
slim_k написа:
Всички тук , сякаш се стремят към него , а всъщност не е нищо особено :
http://kozio.hit.bg/ban.JPG - Според мен
slim_k е напълно прав
- Следва, нещо свързано с раждането, смеенето, плаченето и умирането. Чудите се какво ще е това? Ще разберете, само ако прочетете
:
Гипо написа:
Когато се раждаш, всички се смеят, само ти плачеш, направи така, че когато умреш, всички да плачат и само ти да се смееш!
- "Който се смее последен, се смее най-добре!"
- Повечето подписи тук са реклами - един рекламира сайта си, друг форума си, трети нещо друго. Текстът, който ще прочетете в следващите редове спада към вторите:
†Хисарският [size=75](Психарският)[/size] поп† написа:
Светът е кръчма, да седнем на една маса!
- Този подпис е линк, който тук не можете да видите
- Дойде ред и на мъдрите подписи (каквото и да значи това
):
MetalGearRex написа:
"Всеки един крие диамант в себе си" Да, но някои са прекалено остри и никой не иска да ги вземе в ръка!
- Вече сме към края на предаването. За жалост (а може и за радост), скоро ще свършваме със 2-ри епизод. А ето го и последният за тази вечер подпис:
Cyrax написа:
skills to pay the bills
- Дааа, внимавайте къде ще ходите и чий сметки ще плащате
. Аз съм
*Ghost Master, а вие бяхте със
Най-смешните подписи на планетата. Приятна вечер уважаеми читатели!