Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: идея!
Публикувано на: 16 Ное 2004 18:45

абе защо някой не направи разказ с герои от форума но на футболна тема?представяте ли си - някои юзъри са звезди, други пък завиждат, трети си сапреничат... Интересно ще е,защото видях,че и в архивите има такива разкази с герои от форума и са се получили успешно.странно защо никой не е направил такъв на тема футбол.е,аз ще ви наблюдавам и ще се радвам ако ме включите в отбора.мерси и ще се радвам някои който има по-големи способности в писането да реализира тази моя идея

Профил

Аватар
Заглавие: Re: идея!
Публикувано на: 16 Ное 2004 18:57

weech написа:
абе защо някой не направи разказ с герои от форума но на футболна тема?представяте ли си - някои юзъри са звезди, други пък завиждат, трети си сапреничат... Интересно ще е,защото видях,че и в архивите има такива разкази с герои от форума и са се получили успешно.странно защо никой не е направил такъв на тема футбол.е,аз ще ви наблюдавам и ще се радвам ако ме включите в отбора.мерси и ще се радвам някои който има по-големи способности в писането да реализира тази моя идея

йо бой бой, оптай си подписа бой :wink:

А иначе това е една моя стара идея, която скоро се надявам да реализирам. Иначе ми допада :D

Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2004 20:18

Добра идея :idea:
А кой ще го прави това?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2004 13:34

многооо хубаво ама... не ми се пише :oops: :x :shock: :? :( :o

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2004 21:06

Мене ме пишете деструктивен халф.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2004 21:11

А мен вратар.
Вальоша Флоренко.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2004 21:29

Мен ме пиши Нападиньо в краен случай Вратариньо :D

Профил WWW

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2004 21:55

Мен ме пиши Златнич Резервович......

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2004 22:17

Ахаха айде аз ще съм Председателя на БФС (демек Батето) или тренъор, име: Вили Вуцов :)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2004 22:49

-Добър вечер, драги футболни зрители!Пригответе се за днешното дерби!Аз съм ДъГардиън и ще коментирам този мач за вас пряко!-каза набързо коментатора.
Публиката скандираше най-различни работи, като се открояваха тук-там псувни.Естествено, сините чичковци веднага се нахвърляха върхо “запалянкото” и освобождаваха постепенно атмосферата от цинични изрази.
Феновете развяваха знамена, хвърляха бомбички и димки, въобще – всичко, което човек може да очаква да види в началото на мача беше налице.
-И така!Отборът на водачите в групата, а именно ПЦ Мания, ще се изправи срещу Леймърс Бъгшоп!-продължи коментара си ДъГардиън.
Футболистите излезнаха на терена.Пц Манияците бяха със сини фланелки, а играчите от Леймърс Бъгшоп – оранжеви.
-Ето и футболистите на ПЦ Мания, които явно бяха на система 4-4-2 :
Вратар с номер 1 на гърба – Вальоша Флоренко!
Ляв защитник с номер 3 – Хънтър!
Двата средни защитници са Майк и Сентри, съответно 4 и 7 номер.
От дясно в защитата виждаме Дъ Дарк Уан със номер 17!
Ето я и халфовата линия.
Отляво Актив се подготвя, неговия номер е 5.
В средата са Криейтър(8) и Саруман(10).
Отдясно загрява ХайгВолтидж с 11-ката.
На предни позиций са ДжазДжак(9) и Екзистънс(12).-завърши коментаторът и си пое дъх.
Топката бе поставена в центъра.Леймърс Бъгшоп я ритнаха и си разбиха мутрите.ДжазДжак я взе, но беше спънат от Саруман.Криейтър направи вирту(ално)озно изпълнение ни бе разбит от Сентри.Съдията спря играта и даде червен на Флоренко.
-КАКВА ПОРЕДНА ФУдБОЛНА ДРАМА, Д(Р)АМИ И ГОСПОДА!
“Олееее” скандираха Батето и Вили Вуцов.
И какво е това?Не знаааааааам!Ето го, ето го!Кое?Бръмбъраааааа!
-*мм-ъъъ*-коментатора остана безмъл/д(в)ен…
И шут на ХайВолтидж!АВТОГОООЛ!
….
Играта е прекратена!Майк и и Дъ Дарк Уан са пребили Актив!Но!Хънтър е изавадил патлака и ги е застрелял!
Муахахахахах!
--------------------
Идеята е неизпълнима.

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2004 23:23

Поне си си направил труда да пишеш...
Иначе - без коментар...
Хех, добре си оцелил, че си ме сложил в ляво (по принцип играя някъде в центъра, независимо на каква позиция). Хм...
Дойде ми добра идея за общия.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2004 14:46

Мога само да съжалявам, че не се разписах...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2004 14:53

халф ако може :( :cry: :o

Профил

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие: Re: идея!
Публикувано на: 18 Ное 2004 16:35

weech написа:
Интересно ще е,защото видях,че и в архивите има такива разкази с герои от форума и са се получили успешно.странно защо никой не е направил такъв на тема футбол.

Не съм съгласен, че не е имало нещо на такава тематика. Напротив имаше ама го пишеше някои несериозен и разказа умря... Иначе идеята е добра, само някой да се навие. :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2004 23:01

Добър ден ви казваме в този приятен слънчев следобед аз Витомир СърЪ Иванов и Атанас Караиванов. Ъ-ъ днес ще проследим пряко дербито на град форумово мача между Орелите и PC (psycho club) Motor truck.
Ето играчите излизат на зеления килим, сега ще ви прочета и стартовия списък. За отбора на Орелите.
На вратата е Вальоша Флоренко украаинския национал подвизаваш се по българските полета.
Пред него са трима защитници. Отляво He@d_HuNteR, в средата е Хай тил и дай а в дясно HUNT3R. Халфовата линия е изградена от 5 човека. Крайно в ляво ще оперира Хисарския Поп, в средата са HELLwINd и плеимейкъра Metal Gear Rex който често влиза в ролятана 3-ти нападател, a по-вдясно е Slim k, позицията на опорен халф заема Sentry.
В атака са Изгрев и Rezident.
За отбора на Motor trucк излизат следните 11. На вратата Batle_keeper, в защитата Yellow, DooM_Guard,Em1l
и Crazy_dog. Халфовата линия е запълнена от само трима играчи-Pirat,'Maiden, а дефанзивен халф е Сreator. В атака за отбора на Motor Truck ще видим Брутален, Hit_man и може би най-добрия играч в съвремения футбол, трансверния хит на сезона-Гост.
Мача е поверен на Съдийска триада водена от Stealth. Помошниците му в този мач са нежни половинки, но не защото се играе благотворително, а защото дербито е много здраво и има голяма вероятност арбитрите да бъдат бити. А пола им овеличава техните шансове За това по фланговете днес ще видим DesiІre и младата футболна съдийка Amora.
А ето го и първия съдийски сигнал!
Изгрев и Rezident разменят късото начално подаване. И Изгрев връща назад към МГР. Той отклонява топката към HELLwINd той на свой ред се опитва да изведе Rezident в предни позиций но паса му е неточен и става лесна плячка на Yellow. Motor truck ораганизират атака, така започна този мач между 7-мия и 4-тия в класирането. Последния от този кръг. Преди секунди завърши домакинството на "Кръчмата на попЪ" срещу тима на ДАТАBg. Мача е завърил при резултат 0:7 като домакините са започнали в числено намален състав(само 5 човека) който са имали физиологични проблеми, или на разговроен език казано били надръво. Но да се върнем към мача. Минутата е 5-та корнер пред вратата на Флоренко. Зад топката застава 'Маiden' той изпраща остро центриране около центъра на дузпата, Брутален се готви да забие коженото кълбо в мрежата зад Флоренко но остава под топката. HELLwINd леко го беше засържал за ръкава и го поизвади от равновесие, но дали това беше нарушение. Stealth мълчеливо проследява пътя на топката към рекламните табла зад вратата, от скоростта и голяма светеща джаджа на кото е изобразена чаша кола и падащи в нея две ледчета отива по дяволите. Брутален показва остри зъби и изпъва жили, при което HELLwINd инстинктивно отстъпва. Адския вятър обръща търсещ поглед назад за да се оплаче на Stealth, но какво вижда :shock: .
Бялата точка се усмихва прилежно посочена от рефера, съотборниците на HELLwINd се насъбират около него, протести и и ругатни от публиката валят към съдята. Всеки се бута с ядосан и питащ поглед и иска да говори със съдята, препирня и хаос. Но Steasth e е категоричен, дузпа и предопреждение за бан за HELLwINd. Поуплашените от картона играчи на "Орелите" стратегически отстъпват. Топката се поставя на ореченото място, Гост отмята мокър кичур назад, поема дъх и се засилва. Дъховете са сподавени, очите на вреатаря следят всяко движение на Госта. Но той е непредсказуем, удъра може да е навсякъде. Ето идва най решителния миг. И...Гол! Гооооол!!! Топката се увива в мрежата зад Флоренко. Той прави най тъжното футболно деиствие. Одтренираното вече вадене на топката от мрежата. Свели глави играчите на "Орелите" се готвят да бият втори център. Много неприятно...много
Продължението се очаква...
п.с. Слим извинявай ама само тая позиция се оказа свободна :( , аможе и да го приемеш като ебавка де.
п.с. Стелт, вервам не си свикнал твърде много да си супер герой всеки разказ, никви лични работи, просто...незнам даже и кво. Но нали съм човек на искуството та...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2004 10:37

Аз ше съм златната резерва на отбора: Кур Доколенков :wink: Аз ше съм нападател !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2004 12:30

нещо клакьорки, фенки.. ако имаш нужда може да ме включиш..
или пък мога да съм съдийка... не знам дали има такива ама е добра гледка си мисля на терена да има нещо тичащо женско..

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2004 12:36

Еми без да искам съм те включил точно като съдйика.
п.с. Ако можеш промени името на темата че на нищо не прилича.
П.с. Не съм се захванал кой знае колко сериозни с това.
пс някой има ли нещо да каже, да каже дали има смисъл в това?

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2004 12:52

дай ми некво заглавие...
може да е форумен футбол. по-колоритно не ми идва в момента :oops: ако некой има идеи да ги сподели..

за смисъла.. ако те кефи - пиши, ако не.. знаеш как не само корабите но и темите потъват...

едит: срам ме е.. верно си ме включил а аз четох само първото нещо. развеселих се.. така че според мен има смисъл да попишеш. а и не само ти де. а всеки които може а борави с футболни термини.

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2004 14:29

Тук е мястото, където Mike може да сподели нещо за Капитан Tsubatsa или некой там неков клонинг. Ще е интересно!

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com