Един ден в Ада II (РПГ) !! ( правила и мнениея )
- EviL
ММ = на цици ! ПО ясно нема на къде ! Тя , момиче -разбира булгериан ?
Това в ерогенната зано на шегата ! Продължаваите гласуването !
"Дали ще пишете ? Искате ли да отворим РПГ-то отново ?"
Това в ерогенната зано на шегата ! Продължаваите гласуването !
"Дали ще пишете ? Искате ли да отворим РПГ-то отново ?"
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
-
HELLwINd написа:ММ е момче, познавам го от достатъно време за да съм дори повече от сигурен.
Ами не знам от кога го/я познаваш, но аз го/я познавам от както посещава тоя форум.По-горе - "фазите" през които уж е "минал/а" ММ.
БТВ:
ММ = МомчеМомиче
--
ММ, разясни всичко, защото започваш да ставаш смешен/а.
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
- MM13_666
- Обратна връзка:
ММ са двама души просто се носим с един ник. Аз и сестра ми, така че всички са прави. Просто преди да се набъркаме в чата не смятахме за необходимо да ви го кажем, пък ни беше и вабавно, но стана вече прекалено объркано.
Да баннаха Ивъл, а аз имам бан на ИП-то но няма да се предам.
И със и без бан продължавам. Злото си остава с нас. Ще праща частите си на мейла на някой и продължаваме стига още един от нас да се завърне. Аз поемам командването кат най-див фен на продължаването на историята.
Да баннаха Ивъл, а аз имам бан на ИП-то но няма да се предам.
И със и без бан продължавам. Злото си остава с нас. Ще праща частите си на мейла на някой и продължаваме стига още един от нас да се завърне. Аз поемам командването кат най-див фен на продължаването на историята.
Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
Kill them all,
- MM13_666
- Обратна връзка:
бухихихихи аз се върнах!
Ми изгрев напоследък админа банна доста народ. Начело с ТТ и Зло. После ги върна ама аз си изпросих бан с едно мнение относно форума и списанието. После явно нещата са си продължили така и Зло им каза някои истини, които от моя опит забелязах че не им понасят и сега е баннат. Та тва е на кратко (дано админ не го водо че съм тук по милост)
Ми изгрев напоследък админа банна доста народ. Начело с ТТ и Зло. После ги върна ама аз си изпросих бан с едно мнение относно форума и списанието. После явно нещата са си продължили така и Зло им каза някои истини, които от моя опит забелязах че не им понасят и сега е баннат. Та тва е на кратко (дано админ не го водо че съм тук по милост)
Drink their blood,
Kill them all,
Kill them all,
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
Имам два въпроса:
1. След като Евил вече го няма ще продължаваме ли РПГ-то
2. ММ кой от вас двамата пише в тая тема. Брата ли си или сестрата.
Едит: Евил беше баннат вчера вечерта. На който му трябват подробности да ми прати на ЛС електронната си поща и ще му изпратя последната тема на Евил и коментарите му след това в mirc.
1. След като Евил вече го няма ще продължаваме ли РПГ-то
2. ММ кой от вас двамата пише в тая тема. Брата ли си или сестрата.
Едит: Евил беше баннат вчера вечерта. На който му трябват подробности да ми прати на ЛС електронната си поща и ще му изпратя последната тема на Евил и коментарите му след това в mirc.
- MM13_666
- Обратна връзка:
1. Продължаваме си РПГ-то и то заедно със Ивъл. Аз ще пускам и неговите постове.
2. Братът(демек аз) поема командването, иначе пишем когато на който му се пише. Имаме еднакъв стил и общи идеи които обсъждаме, за това надали ще надушвате разлика, както беше и до сега.
2. Братът(демек аз) поема командването, иначе пишем когато на който му се пише. Имаме еднакъв стил и общи идеи които обсъждаме, за това надали ще надушвате разлика, както беше и до сега.
Drink their blood,
Kill them all,
Kill them all,
- Човека Скелет
MM13_666 написа:1. Продължаваме си РПГ-то и то заедно със Ивъл. Аз ще пускам и неговите постове.
ММ момиче ли,момче ли е,Evil се чудеше
ако е момче,нека в кръчмата да ходим,
пък момиче ако е
нека го .... почерпим с кока-кола!!
Следващия път използвай това и пиши на кирилица, в България сме и форумът е на българи и за българи!
И аз съм за, разбира се! Но често може да се случва да пропускам части, понеже съм доста зает като цяло.
Reise, Reise,
Seemann, reise,
und die Wellen weinen leise,
in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
Seemann, reise,
und die Wellen weinen leise,
in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
- MM13_666
- Обратна връзка:
Skeleton Man написа:MM13_666 написа:1. Продължаваме си РПГ-то и то заедно със Ивъл. Аз ще пускам и неговите постове.
ММ момиче ли,момче ли е,Evil се чудеше
ако е момче,нека в кръчмата да ходим,
пък момиче ако е
нека го .... почерпим с кока-кола!!
Чел недочел. Двама сме. Брат и сестра!
Такам... Сега относно разказа. Е събрахме се 8 от 9. Само да ми падне пророка и пак ще сме сички на линия.
Припомням реда:
1 Сентри ( Ривър )
2 TheGuardian
3 Evil.
4 MM13_666
5 Изгрев
6 He@d_HuNteR
7 Sasuke
8 ТТ2
9 The_prophet
В момента е ред на ТТ2
ТТ имаш седем дни броено от днес да си пуснеш частта. За разлика от Злото аз ще ви врънкам до последно. Се ще ви се намират по 30 минс на ден да пишете!
Drink their blood,
Kill them all,
Kill them all,
Ми добре, аз си мислех, че аз съм наред, ама няма значение, и до мен ще се стигне, важното е, че пишем пак.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- MM13_666
- Обратна връзка:
Така няма да се разберем. Като се включихте отново се разбрахме да пишете и тъйкато увеличих времето ще засиля и наказанията. След трето (и пак съм добър към вас мислех да са две) наказание дадено от мен ще очаквам да видя поста в който героя ви се прощава с живота. Ако не го напишете вие ще се пежаля и ще го пиша аз.
ТТ2 получава първо наказание.
Сентри имаш седем дни считано от сега да напишеш частта си.
ТТ2 получава първо наказание.
Сентри имаш седем дни считано от сега да напишеш частта си.
Drink their blood,
Kill them all,
Kill them all,
-
- EviL
Аим бек ! Но за колко време това е друг въпрос - още не съм решил дали си струва да стоя . Историята около бананизацията на форума няма кво да я раздувам повечето я знаете . Просто искам да кажа че вече съм готов да пиша . И понеже ММ пое нещата за момента та ще продължи да оглавява нещата . Е надявам се хора поне по някоя друга част да напишем .
У може ли да питам какво подяволите естанало с творческият форум ???? Леле драма .
Изгрев ако имаш аи си кю даи на едно лс златните цифри !
У може ли да питам какво подяволите естанало с творческият форум ???? Леле драма .
Изгрев ако имаш аи си кю даи на едно лс златните цифри !
Злото винаги ще е по-силно !
-
Ще пиша, ако имам настроение още днеска може да съм готов.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?