1.1 Действие-действието се развива през 13 век( не съм много сигурен че това е времето на рицарите),в Европа.
1.2 Герои- главния герой е селянин който иска да стане рицар(знам че малко прилича на филма "като рицарите" но няма да е същото),той живее с брат си в отдалечена от селцето къща,друг главен герой е дъщерята на краля
А.магове
1.Добри-подчиняват се на кралете си.Владеят white magic
2.Зли-работят за злите сили.Владеят black magic
(магийте още не съм ги измислил)
Б.магически чудовища
1.Паяци-опасни заради утровата си,само магйосник който владее бялата магия може да те спаси
2.Мечки-3пъти по големи от обикновенните мечки,ако знаеш как да контактуваш с тях можеш да ги накараш да се присъединят.
3.Дракони:видове
Черен- от този цвят има само един,той е краля на драконите.Никой не знае къде се намира.
Син-намирани в северната част на кълбото
Червени-намират се в южните части на земята
4.змий-варират от малки до много голями,от неутровни до смъртоносно отровни.охапванията могат да се лекуват със специални билки
Варират от ареата в която си.
Северна-орки,дракони,мечки
Южна-змий, паяци
Западна-,дракони
Източна-паяци,дракони,
В.Хора-разпределени в кралства.Подчиняват се на един човек.
Г.Духове-живеят в горите и никога не ги напускат,умират само от магия,било тя черна или бяла.
1.Добри духове- ангели
2.Зли духове- дуумгардс
3.Неутрални- помагат на когото решат,перфектни в магията.
Д.Вампири
Е.Крадци-хора които се събират в групи за да крадат,убиват,изнасилват.
Ж.assasins-наемни убийци,който търси намира.
З.джуджета-живеят в северните райони на ектремни температури,всички си мислят че няма живи джуджета.
И. животни-използвани за храна от хората,орките.Варират от трудни за обиване до лесни за убиване.Могат да атакуват без да са заплашени.
1.4 Сюжет-
Дъщерята на краля пътува с майка си до северното кралство на баща си.По пътя те са нападнати от крадци.Дъщерята на краля успява да се измъкне но майка й умира.Тя се лута из гората когато вижда къща.Къщата в която живее главния герой.През това време баща й е убит и брат му се изкачва на трона.Брат му е обладан от черните сили.Дъщерята на краля е приета гостоприемно и създава приятелство с двамат братя.На третия ден селянин минава покрай къщата и съобщава за смъртта на краля.Тогава дъщерята ви казва истината и след много молби вие се решавате приемате молбата й да си възвърне трона...
Звучи объркано защото още не съм измислил имената- Някакви идеи??
Ред на писатели:
1.drjekil
2.HELLwINd
3.Phantom
4.Dragon Lord
5.ivanatora
6.Slayer 2k
7.high_till_i_die
От постовете на грийни и Княз Варгот не разбрах дали ще участват или не
Надявам се да ме разберете.