Автор |
Съобщение |
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 13:50
даите линк за крака за Едитора плс или кажете каде да търся
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 13:57
The_Darkness написа: даите линк за крака за Едитора плс или кажете каде да търся
Разгледай малко по- назад! Там кадето съм дал линкове за краковете! Крака за едитора е при NOCD крака!
п.с. Гост а.к.а b0neS ....
|
|
|
|
|
kiroman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 14:02
D00MGuard написа: Преди малко го видях инсомниата Беше близо до Инсомниа (магазина )
2ката или 1цата?
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 14:03
kiroman написа: D00MGuard написа: Преди малко го видях инсомниата Беше близо до Инсомниа (магазина ) 2ката или 1цата? 1цата
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 14:05
D00MGuard написа: kiroman написа: D00MGuard написа: Преди малко го видях инсомниата Беше близо до Инсомниа (магазина ) 2ката или 1цата? 1цата
Е и! някой геймил ли е с него!
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 14:07
Coder написа: D00MGuard написа: kiroman написа: D00MGuard написа: Преди малко го видях инсомниата Беше близо до Инсомниа (магазина ) 2ката или 1цата? 1цата Е и! някой геймил ли е с него! Да ве.Носеха си лаптопчетата,цъкаха,докато пред тях бяха сложили кофичка от кисело мляко да спечелят некои лев...
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 14:10
D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: kiroman написа: D00MGuard написа: Преди малко го видях инсомниата Беше близо до Инсомниа (магазина ) 2ката или 1цата? 1цата Е и! някой геймил ли е с него! Да ве.Носеха си лаптопчетата,цъкаха,докато пред тях бяха сложили кофичка от кисело мляко да спечелят некои лев...
Не бе! В смисъл в Бнет! Деник вика че играл ама го скъсал още на 5-тата минута! Ма аз не вярвам! Да покаже реплай и тогава!
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 14:12
Coder написа: D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: kiroman написа: D00MGuard написа: Преди малко го видях инсомниата Беше близо до Инсомниа (магазина ) 2ката или 1цата? 1цата Е и! някой геймил ли е с него! Да ве.Носеха си лаптопчетата,цъкаха,докато пред тях бяха сложили кофичка от кисело мляко да спечелят некои лев... Не бе! В смисъл в Бнет! Деник вика че играл ама го скъсал още на 5-тата минута! Ма аз не вярвам! Да покаже реплай и тогава! Кои,деник скъсал здравко,или обратното(по вероятно...)
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 14:13
D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: kiroman написа: D00MGuard написа: Преди малко го видях инсомниата Беше близо до Инсомниа (магазина ) 2ката или 1цата? 1цата Е и! някой геймил ли е с него! Да ве.Носеха си лаптопчетата,цъкаха,докато пред тях бяха сложили кофичка от кисело мляко да спечелят некои лев... Не бе! В смисъл в Бнет! Деник вика че играл ама го скъсал още на 5-тата минута! Ма аз не вярвам! Да покаже реплай и тогава! Кои,деник скъсал здравко,или обратното(по вероятно...)
Естествено че обратното! Колкото и да е нагъл деник не може да каже чак че е скъсал СШ на Уар!
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 14:15
Coder написа: D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: kiroman написа: D00MGuard написа: Преди малко го видях инсомниата Беше близо до Инсомниа (магазина ) 2ката или 1цата? 1цата Е и! някой геймил ли е с него! Да ве.Носеха си лаптопчетата,цъкаха,докато пред тях бяха сложили кофичка от кисело мляко да спечелят некои лев... Не бе! В смисъл в Бнет! Деник вика че играл ама го скъсал още на 5-тата минута! Ма аз не вярвам! Да покаже реплай и тогава! Кои,деник скъсал здравко,или обратното(по вероятно...) Естествено че обратното! Колкото и да е нагъл деник не може да каже чак че е скъсал СШ на Уар! Е начи не е много трудно да повярваш
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 14:16
D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: kiroman написа: D00MGuard написа: Преди малко го видях инсомниата Беше близо до Инсомниа (магазина ) 2ката или 1цата? 1цата Е и! някой геймил ли е с него! Да ве.Носеха си лаптопчетата,цъкаха,докато пред тях бяха сложили кофичка от кисело мляко да спечелят некои лев... Не бе! В смисъл в Бнет! Деник вика че играл ама го скъсал още на 5-тата минута! Ма аз не вярвам! Да покаже реплай и тогава! Кои,деник скъсал здравко,или обратното(по вероятно...) Естествено че обратното! Колкото и да е нагъл деник не може да каже чак че е скъсал СШ на Уар! Е начи не е много трудно да повярваш
Аз не вярвам да са играли!
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 14:18
Coder написа: D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: Coder написа: D00MGuard написа: kiroman написа: D00MGuard написа: Преди малко го видях инсомниата Беше близо до Инсомниа (магазина ) 2ката или 1цата? 1цата Е и! някой геймил ли е с него! Да ве.Носеха си лаптопчетата,цъкаха,докато пред тях бяха сложили кофичка от кисело мляко да спечелят некои лев... Не бе! В смисъл в Бнет! Деник вика че играл ама го скъсал още на 5-тата минута! Ма аз не вярвам! Да покаже реплай и тогава! Кои,деник скъсал здравко,или обратното(по вероятно...) Естествено че обратното! Колкото и да е нагъл деник не може да каже чак че е скъсал СШ на Уар! Е начи не е много трудно да повярваш Аз не вярвам да са играли! Ми аз съм играл с SK.May.Трудно е да повярваш,ма някъде в wcreplays имам реп
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 14:23
аве тапи ли сте бре ? стига сте слагали цитати от 1350915813 мнения преди ебати проЗтотията дет е станала!
инсомниа голяма раота дрън дрън
|
|
|
|
|
StarSpawn
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 15:11
Аз съм играл срещу Inso в новия flash имаше турнир и там се паднах срещу него ама паднах
От Стелт: Моля пиши на кирилица.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 16:01
StarSpawn написа: Az sum igral vs Inso v novia flash imashe turnir i tam se padnah vs nego ama padnah
Логично ;]
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2004 17:16
D00MGuard написа: Преди малко го видях инсомниата Беше близо до Инсомниа (магазина )
Друсан ли беше? Аз него адекватен съм го виждал само на квалиф. на wcg2003
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2004 19:28
Друсан той момчето никога не се друса
абе дайте линк за крака за Едитора че не ми отваря линка на b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2004 19:54
The_Darkness написа: Друсан той момчето никога не се друса
Лаик ;]
|
|
|
|
|
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2004 20:55
Той си е добре момчето бе и изглежда добре хаха има и шот по отзад с негова хубава снимка на която е страшен хубавец направо да гооо оххххххххх *************** в *************** и в *********** хахахаха що се цензурира абе ако напиша геймърс уоркшоп ще се цензурира ли
|
|
|
kiroman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2004 21:04
И мога ли да те питам кой си то4но от геймърс за да питам братми(който работи там) за теб?
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|