Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Отвъд звездите
Публикувано на: 04 Ное 2004 00:48

Достъп до база данни...
Позволен...
Отваряне на исторически архив 0779416...

В края на 21 век явлението “Световен тероризъм” излиза извън контрола на обединените нации. Всеки ден, един на 10 човека става негова жертва.
17 август 2092 година се взима резолюция за радикално разрешение на нарастващия проблем. 1:06 часа18 август 2092 година е оторизирано използването на нов тип оръжие за масово унищожение – ВХ 900 неутринно-плазменна бомба
1:09 часа18 август 2092 година са изтреляни първите ракети ВХ 900 по предполагаеми терористични щаб квартири в близкия изток. Жертвите от първата вълна са 193 701 532, 98% от които са цивилни. Последствията са катастрофални както за хората, така и за самата планета. Земята губи своята атмосфера и става неспособна да поддържа живот. Оцелелите търсят спасение в дълбините на космоса.
На 21 септември 2092 година, с помоща на 9 секретни кораба - майки, използващи ядро задвижвано от антиматерия, което предизвиква нагъване на пространството – така нарачената изкуствена черна дупка, оцелелите – учени доктори, влиятелни личности и няколко елитни военни части напускат синята планета.

Отваряне на федерален архив 0813995...
дата
2 март 2417 година.
Статут на Кидаринска федерация...
Периметър на влияние: колония Декире, колония Кидария Прайм, колония Антиок.
Състояние: колониална война...

Затваряне на база данни...

В столовата цареше гробна тишина. Всички се хранеха тихо и бавно. Единствения звук, който се чуваше беше лекото потупване от нечии кубинки по металния под. Тъмнината на дълбокия космос беше изпълнила панорамните прозорци, правейки мрачната атмосфера в помещението още по-зловеща. Акира не можа да издържи и наруши тягосното мълчание.
- Като ви гледам момчета, не сте от най-приказливите. И немога да разбера защо подяволите всички сте с увиснали мутри. Все ено утре идва края на света. Вземете си по едно питие. Аз черпя.
Акира се поогледа и осъзна че бе събрал погледите на всички върху себе си. По лицата на млдите войници беше изписана тревога. Момент по-късно в столовата връхлетя ефрейтор Кейе.
- За почест. Мирно!
Всички се изправиха на крака и замръзнаха на местата си. Откъм входа отекваше звук от стъпки. В дъното на сумрачния коридор се задаваше някакъв силоет. Ритмичния звук ставаше все по силен и по-силен и сякаш се забиваше в съзнанието на по-младите войници. Когато стъпките достигнаха до входа на столовата, от сумрака изплува грубото, белязано лице на някакъв офицер. От сините му очи лъхаше студ. Нямаше и помен от емоции в неговото изражение. Погледът му обхождаше бавно всеки един от присъстващите.
- Свободно! Сега слушайте. За новите, аз съм майор Соарон Коронадо. Тук имам само едно правило – вършите си работата или ще ви застрелям. Бях ли достатъчно ясен?
- Сър, да, сър! – изкрещяха в един глас младоците.
- Добре. – по лицето му се изписа задоволство. След 16 часа ще дотигнем Кентавро. Бунтовниците са нанесли тежки поражения на нашата част там. Преди 20 минути загубихме контакт с командния център на повърхността. Планът е следния – авиацията ще проправи път, и ще ни осигури периметър за десант, тогава идва нашия ред. Пригответе се, ще бъде адско преживяване.

(край първа част)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2004 14:44

И? С нищо не ме впечатли...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2004 14:51

много ясно, чакай продължението. Тва е само увод ако не си забелязал. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2004 16:11

Нов съм и не са ми известни тукашните порядки! :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2004 17:04

Хе АиДонтФоргив явно не само дебилщщени можеш да пишеш . Тов бе добро . Добро като за пръв опит даже доста . Има какво да се изглади но то е не толкова важно . Примерно не ми хареса брифинга в столовата , краткият брифинг . Иначе интересно хрумване беше това с базата данни но пък не стана ясно от кой се извършва и защо се извършва ( то е ясно да се запознае читателя с историята но какво общо има със самото деиствие във разказ ). Малко повече описания му е майката . НО като увод е добро . Сега остава да спреш оная простащина в другата тема и ще имаш още една точка от мен ( това в кръгът на шегата ( всъщност говоря съвсем сериозно )).

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2004 17:23

EviL написа:
Хе АиДонтФоргив явно не само дебилщщени можеш да пишеш . Тов бе добро . Добро като за пръв опит даже доста . Има какво да се изглади но то е не толкова важно . Примерно не ми хареса брифинга в столовата , краткият брифинг . Иначе интересно хрумване беше това с базата данни но пък не стана ясно от кой се извършва и защо се извършва ( то е ясно да се запознае читателя с историята но какво общо има със самото деиствие във разказ ). Малко повече описания му е майката . НО като увод е добро . Сега остава да спреш оная простащина в другата тема и ще имаш още една точка от мен ( това в кръгът на шегата ( всъщност говоря съвсем сериозно )).

Евил, това ме радва в тебе, че никога не си предубеден и даваш някаква адекватна оценка. Респект бротхер :). Та да си дойда на думата. Значи бъди спокоен Евил, всичко което е написано в началото ще се избистри по нататък с развитието на историята, няма да издавам какво ще се случи, но хайде ще пусна гювеч. Ще се разкрие мащабна конспирация започнала малко преди събитията, описани в архива, продължаваща до момента на дайствието на разказа. Повярвайте, ще останете очаровани :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2004 19:19

Aми за да съм честен не ме впечатли особено.Не трябваше толкова да се престараваш с описването на фактите от историята.също така имаше не малък пропуск в нея.Общо взето трябваше да наблегнеш повече на описанието на моментната ситуация и героите.Но все пак виждам бъдеще тук,въпреки че не съм врачка и се надявам да го поизгладиш занапред и да ни зарадваш с нещо стойностно.Въпреки недостатъците не е лошо и ако го доразвиеш правилно може да хареса на много хора.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2004 20:02

Ами ето,че можело и по-сериозно,а?Браво.Харесва ми и се надявам да го продължиш за да видим как ще се развие историята.Дано продължиш и за напред така.По-сериозно,по-качествено,по-продуктивно(това пък от къде го измъдрих? :shock: ).

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2004 21:28

Ами чуеци, имам да набирам още 17 листа.... май няма да ми окапе дъртия показалец. Хехехехех!! Скоро ще постна една едра част, да и са порадвате. За ся... асталависта, бейбита!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2004 21:42

IDontForgive написа:
много ясно, чакай продължението. Тва е само увод ако не си забелязал. :)

Шегуваш се, човеко! Ако уводът ти няма да впечатли читателя, то защо тогава въобще ще пишеш изложението? Не прочетох въведението, но лекотата, с която потвърди забележката на greeny, ме накара да се чудя на такива примери. Елементарна техника е това, учи се в началното образование...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2004 21:53

Ауе ей, creator! Взел си ми ника бе, хвалипръцко! Скрий се бе, мишок! Хакнах те! Сега ти клонирах ЦЕЛИЯ профил и ти си поз мой контрол, нещастнико! Бухааааа. Вижте разликата в постовете ни.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2004 21:55

сreator написа:
Ауе ей, creator! Взел си ми ника бе, хвалипръцко! Скрий се бе, мишок! Хакнах те! Сега ти клонирах ЦЕЛИЯ профил и ти си поз мой контрол, нещастнико! Бухааааа. Вижте разликата в постовете ни.

Something bad is going here... I see dead people...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com