Автор |
Съобщение |
kiroman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2004 22:05
Абе неуда4ник аз в тази тема съм изписал пове4е страници отколкото ти си си ме4тал да напи6е6 ...Боли ме за играта и за темата затова казах 4е умира(така изглежда спрямо преди)...Това 4е си се осетил скоро за тая тема е твой проблем...
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
|
Frost
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2004 00:48
Ау написал си много страници, ау колко си велик, ау аз съм неудачник защото по цял ден си седя и си мечтая да напиша толкова колкот великия кироман. Направо ме закопа, явно това е най-великото постижение в живота ти. Хубаво като те боли, няма нужда да го повтаряш 10 000 пъти, всички рабраха още от първия пост, ама тъй като си ламер и искаш да държиш великата 300-странична тема на първа страница (от които ти си написал 200 аууу колко съм възхитен и си мечтая и аз да мога да направя такова нещо някога)с безсмислени и нецеленасочени постове - давай пиши си глупостите изобщо не ми дреме, ти излизаш идиота от тая ситуация.
___________________________________ Nothing of value comes without being earned.
|
|
|
|
|
donPECI
|
|
Мнения: 37 Местоположение: Пазарджик; Професия:Bad Boy 4 Life; Интереси:Красиви Момичета
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2004 18:46
kiroman написа: Абе неуда4ник аз в тази тема съм изписал пове4е страници отколкото ти си си ме4тал да напи6е6 ...Боли ме за играта и за темата затова казах 4е умира(така изглежда спрямо преди)...Това 4е си се осетил скоро за тая тема е твой проблем...
a бе кретен такъв дай са да не се обиждаме мене въобще не ми дреме на лангата колко страници си изписал в тая тема ако наистина те боли за темата и за играта ти ще продължиш да постваш
___________________________________ The day I died was also the day I started to live
|
|
|
|
|
Style
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2004 19:25
donPECI™ написа: kiroman написа: Абе неуда4ник аз в тази тема съм изписал пове4е страници отколкото ти си си ме4тал да напи6е6 ...Боли ме за играта и за темата затова казах 4е умира(така изглежда спрямо преди)...Това 4е си се осетил скоро за тая тема е твой проблем... a бе кретен такъв дай са да не се обиждаме мене въобще не ми дреме на лангата колко страници си изписал в тая тема ако наистина те боли за темата и за играта ти ще продължиш да постваш
Явно всички ви боли за темата,щом продължавате да спорите за простотий.Абе хора, я по-добре оставете темата да потъне,вместо да я ОСИРАТЕ(да ме извинява админа).Темата не беше умряла,а затихнала,но вие я убихте.Погледнете последните 2-3 стр.Къде е "крафта" м/у глупавите спорове.......?
Аре PEACE!!!!!
___________________________________ PEACE Bro'!!!
Freund
|
|
|
|
|
donPECI
|
|
Мнения: 37 Местоположение: Пазарджик; Професия:Bad Boy 4 Life; Интереси:Красиви Момичета
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2004 20:41
OSIRIS написа: donPECI™ написа: kiroman написа: Абе неуда4ник аз в тази тема съм изписал пове4е страници отколкото ти си си ме4тал да напи6е6 ...Боли ме за играта и за темата затова казах 4е умира(така изглежда спрямо преди)...Това 4е си се осетил скоро за тая тема е твой проблем... a бе кретен такъв дай са да не се обиждаме мене въобще не ми дреме на лангата колко страници си изписал в тая тема ако наистина те боли за темата и за играта ти ще продължиш да постваш Явно всички ви боли за темата,щом продължавате да спорите за простотий.Абе хора, я по-добре оставете темата да потъне,вместо да я ОСИРАТЕ(да ме извинява админа).Темата не беше умряла,а затихнала,но вие я убихте.Погледнете последните 2-3 стр.Къде е "крафта" м/у глупавите спорове.......? Аре PEACE!!!!!
виж са пич и аз съм за това да има PEACE ама като има прости хора кво да права
___________________________________ The day I died was also the day I started to live
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2004 11:14
Утре/Днес - 01.11.2004, след 17:00 (до 22:30) играя showmatch-ове с всеки, който желае... С предимство са G2H.clan member-ите.
MrXYY
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2004 11:16
BNet Europe => channel "clan g2h"
|
|
|
|
|
[Air Crew]Miki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2004 11:21
Ave xora sprete sa.Temata si e super!Tja e za Wacraft igra4i
___________________________________ DON'T WALK ON THE GRASS,
JUST SMOKE IT(':twisted:')
Кирилица!
|
|
|
|
|
Druid
|
|
|
|
Заглавие: Re: hahaha Публикувано на: 01 Ное 2004 11:22
Sir_J написа: VSEKI GEROJ SI IMA PRILOJENIETO. AM e idealen za vzimane na fast expand s militia i fast tech, kato paralelno s tova creep-va a ultimate spell-a mu e super za FFA igrite( az li4no igraq orc, no na FFA, kydeto sam v top 100 v evropa BNet, igraq human i teleport-a ne vednyj mi e spasqvalo jivota i pobedata!). blade master kompensira malkoto si HP s mirror image! a death knight s aurata si e naj izpolzvaniq geroj na UD. za starfall-0a na PoTM nqma da govorq. it ownz!
___________________________________ The summoning is about to begun......
|
|
|
|
|
Style
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2004 12:24
Mal'Ganis написа: Ave xora sprete sa.Temata si e super!Tja e za Wacraft igra4i
Сигурно....
Хуу,аз трябва да играя шоумач,ама неска няма да мога,sry.
Freund
|
|
|
|
|
Style
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2004 16:02
Пръч написа: Не е днес, а на 23-ти. Успех на нашия човек. 1ви в Европа въобще не е малко. Но истинската конкуренция ще е във финалния турнир.
A какво стана на тоя финален турнир???
И пак извинение за двойния пост.
Freund
|
|
|
|
|
Frost
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2004 16:38
Phoenix_Remind разби mTw- Ghostridah с 3:0
___________________________________ Nothing of value comes without being earned.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2004 22:18
Аве хора, последните дни в Headoff е ужасен лаг и въобще не може да се играе (поне при мен е така).
Казвали са ми, че в Europe лаги много по-малко, а и е много по-интересно. За жалост нямам оригинален CD-Key и не мога да играя там . Някой знае ли откъде мога да си намеря ? А някой случайно да продава (и съответно на каква цена) ?
|
|
|
|
|
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2004 04:34
.
|
|
|
|
|
Night_Vision
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2004 11:35
С хубав
___________________________________ Приятел
Ако видиш някои да си почива, помогни му!
|
|
|
|
|
meth
|
|
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2004 14:03
Ми има един сървър , кироман ми го даде http://w3.xpam.de/english/ от там се тегли файла.След като го дръпнеш , го исталваш и си готов.Не съм сигурен че за тоа сървър говори боунс , така че сори ако съм сбъркал
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
|
Style
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2004 14:41
Ето го сървъра:
B0nes написа: Така в момента просто няма лънчер за 1.17! А да го чакате няма смисъл, защото може да не излезе скоро! Но има начин! Аз си цъкам 1.17 в Хофа! Единственото тъпо, е че още доста хора са на 1.16! Все пак! За да си пуснете Хофф на 1.17 правите това : 1. Трябва ви Gateway editor! Него дърпате от тук!2. Теглите Това!3. Пускате едитора! Давата адд сървър и пишете : Ime: Headoff G. I. Server: 212.124.78.125 Time Zone: -2 ВАЖНО : ДАВАТЕ СEЙВ! 4. Инсталирате това което сте дръпали от точка # 2! 5. Отваряте отново Gateway editor и ако няма сървъра на Хофа се е махнал го слагате пак! 6. Влизате в играта ( в папката на играта трябва да има един файл war3l.exe, първият път от него после може и от нормалната иконка ) натискате лупата и си избирате сървъра на Хофа! 7. Натискате Баттлнет и ако всичко е ОК би трябвало да ви пусне логин екрана! 8. ЕНДЖОЙ! 9. Чакам ви! Ника ми е b0neS! п.с.
Freund
|
|
|
|
|
kiroman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2004 14:45
Кироман е един тъп дърт спамер няма какво да говорим...НЕразбран и неуважаван от никой ве4е...Това показаха постовете на някои ли4ности...Както и да е САлис ви даде "ре6ението"
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
|
donPECI
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2004 20:31
kiroman написа: Кироман е един тъп дърт спамер няма какво да говорим...НЕразбран и неуважаван от никой ве4е...Това показаха постовете на някои ли4ности...Както и да е САлис ви даде "ре6ението"
нещо не те разбрах пич
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2004 23:49
Някой може ли да ми каже как да си правя сградите на custom keys ?
Примерно, 5 - Barracks, 6 - Arcane Sanctrum, 7 - Gryphon Aviary и т.н.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|