High_voltage написа:Някой да е забелязвал СТФУ-нууб наоколо? От доста време никой от клан Г2Х не го е виждал или чувал. Започнахме да се притесняваме. Ако някой го е виждал да е онлайн във форума или някъде другаде, кажете моля ви !
Ei hora az sum goliam fen na igrata i ia jitkam ot kakto e izliazla!!!!!Kajete mi niakakva strategia s human.Pls.Az sum dobur s night elfite,no iskam da igraia s niakoia druga rasa.Ako znaete niakakva strategia s human mi ia prate te na meila,koito e Blacksheep@bitex.bg molia vi se mnoo mi triabva
BlackSheepp написа:Ei hora az sum goliam fen na igrata i ia jitkam ot kakto e izliazla!!!!!Kajete mi niakakva strategia s human.Pls.Az sum dobur s night elfite,no iskam da igraia s niakoia druga rasa.Ako znaete niakakva strategia s human mi ia prate te na meila,koito e Blacksheep@bitex.bg molia vi se mnoo mi triabva
BlackSheepp написа:Ei hora az sum goliam fen na igrata i ia jitkam ot kakto e izliazla!!!!!Kajete mi niakakva strategia s human.Pls.Az sum dobur s night elfite,no iskam da igraia s niakoia druga rasa.Ako znaete niakakva strategia s human mi ia prate te na meila,koito e Blacksheep@bitex.bg molia vi se mnoo mi triabva
сори пич.Не знаем стратегий с хюмън
ПФУ,ето ви стратегия:лимит работниц и ръш с милиция.Нема спиране(ако противника ти е заспал).
Добре де оставете темата да умира, какво пишете разни глупости които нямат нищо общо с играта. Само ако имате да кажете нещо по темата пишете, стига толкова глупости че осквернихте 300-та страници непринудено писане!