Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2004 21:39
JazzJack написа: HUN73R™ написа: Имаше някои просто култови неща. Например? Щом толкова искаш:
Aми първо това със съобщението при инстала на 95.
Плаката с Бавареца
Моментът в който Пазителят на Съдбата идва и отваря настройките с “Crash - every two hours” "Прецакай се на всеки 5000 байта несейвната информация"и т.н.
Менюто с Shoot down WinSux.restart in Linux Mode.
Tва с кенефа е старо и никога не ми е било особено смешно ако съм честен.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2004 21:41
HUN73R™ написа: JazzJack написа: HUN73R™ написа: Имаше някои просто култови неща. Например? Щом толкова искаш: Aми първо това със съобщението при инстала на 95. Плаката с Бавареца Моментът в който Пазителят на Съдбата идва и отваря настройките с “Crash - every two hours” "Прецакай се на всеки 5000 байта несейвната информация"и т.н. Менюто с Shoot down WinSux.restart in Linux Mode. Tва с кенефа е старо и никога не ми е било особено смешно ако съм честен.
Е да,но днес го пуснах два пъти Даже ще го махна от Важната.
Това с часовника също е яко!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2004 10:26
готино и картинки яки - нали са от хит.бг (и аз ги знам:)
но защо по дяволите САМО КОДЕР УЧАСТВА???
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2004 10:32
denik написа: готино и картинки яки - нали са от хит.бг (и аз ги знам:)
но защо по дяволите САМО КОДЕР УЧАСТВА???
Определено не са от Хит-а.
Така прецених
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2004 10:49
JazzJack написа: denik написа: готино и картинки яки - нали са от хит.бг (и аз ги знам:)
но защо по дяволите САМО КОДЕР УЧАСТВА??? Определено не са от Хит-а. Така прецених http://fun.hit.bg/index.php3?t=p&cnt=149&pg=149 все пак виж и тука ги има
както и да е - не е лош разказа но използвай и други потребители от форума плс
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2004 13:52
Супер е разказа. Мноо ма искефи. Като свърша с филмчето ше направя и по това ако имам време.
п.п. Джаз е използвал само Кодър-а, щото имаше рожден ден вчера, и тва е като подарък, нали
п.п.п. Ама съм умен, а?
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2004 14:25
*Ghost Master написа: Супер е разказа. Мноо ма искефи. Като свърша с филмчето ше направя и по това ако имам време. п.п. Джаз е използвал само Кодър-а, щото имаше рожден ден вчера, и тва е като подарък, нали п.п.п. Ама съм умен, а?
Аха
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2004 14:51
Джаз , доста понакефва , само че ползваш прекалено всеизвестни монтажи ... Оставаше да беше вкарал и онова с кошчето за боклук на което пише "Insert here Microsoft Windows 98 CD 1"
А иначе , ще съм радостен да съм включен в следващата част ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2004 16:08
slim_k написа: Джаз , доста понакефва , само че ползваш прекалено всеизвестни монтажи ... Оставаше да беше вкарал и онова с кошчето за боклук на което пише "Insert here Microsoft Windows 98 CD 1" А иначе , ще съм радостен да съм включен в следващата част ...
........ако има такава.......
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2004 18:39
JazzJack написа: slim_k написа: Джаз , доста понакефва , само че ползваш прекалено всеизвестни монтажи ... Оставаше да беше вкарал и онова с кошчето за боклук на което пише "Insert here Microsoft Windows 98 CD 1" А иначе , ще съм радостен да съм включен в следващата част ... ........ако има такава....... Дано да има
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2004 20:54
JazzJack написа: slim_k написа: Джаз , доста понакефва , само че ползваш прекалено всеизвестни монтажи ... Оставаше да беше вкарал и онова с кошчето за боклук на което пише "Insert here Microsoft Windows 98 CD 1" А иначе , ще съм радостен да съм включен в следващата част ... ........ако има такава.......
Само да няма!
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2004 16:31
Със сигурност няма да е скоро.
Мастер,как върви флашчето?
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2004 17:34
Ми става за сега, ама става бавно понеже нямам много време. Сигурно другата седмица ще е готово. Но не очаквайте много. Е дано да стане нещо хубаво но...
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2004 18:16
Видях откъс от флашчето-КЪРТИ МИВКИ
Не знам как ще го дочакам
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2004 14:01
Флашчето не е лошо, но още е в начална фаза.
А за разказа... ще кажа само, малко текст, много картинки.
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2004 18:17
Понеже получих няколко съобщения, реших да пусна "ДЕМО" на филмчето. Ето го: http://gtavcbg.hit.bg/FORUMOVO.rar .
п.п. Това е демо, и всичко, което видите в него може да бъде променено във финалната версия
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2004 19:34
The Dark One написа: Флашчето не е лошо, но още е в начална фаза.
А за разказа... ще кажа само, малко текст, много картинки.
Е,това е последния разказ само!Виж предпоследния беше дълъг почти половин страница!
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2004 19:35
Е хареса ли ви? Кажете си мнението. Ако нещо не ви хареса ще гледам да го премахна във финалната версия.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2004 19:38
*Ghost Master написа: Е хареса ли ви? Кажете си мнението. Ако нещо не ви хареса ще гледам да го премахна във финалната версия.
Човече,отгоре казах-КЪРТИ МИВКИ
Такова филмче едва ли ще мога да направя в близките 5 години
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2004 17:55
*Ghost Master написа: Понеже получих няколко съобщения, реших да пусна "ДЕМО" на филмчето. Ето го: http://gtavcbg.hit.bg/FORUMOVO.rar . п.п. Това е демо, и всичко, което видите в него може да бъде променено във финалната версия
А трябва ли ми някакъв флаш плейър за да го гледам! Има ли такъв на дисковете на ПС Мания! ПЛС кажете!
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|