___________________________________ Neka jivotut ni mine v kupon !!
Az sum protiv rannoto umurane !!
Раскольников
18 Май 2004 21:32 Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Джаз благодаря ти за помоща но тва е крак за оригиналния Сеикред - на ме ми трябва за Сеикред + Тва е нещо като безплатен експеншън ,които фирмата производител пусна днес за свободен даунлоуд.
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
JazzJack
01 Юли 2004 20:31 Мнения: 1131 Местоположение: София Н1
Джаз благодаря ти за помоща но тва е крак за оригиналния Сеикред - на ме ми трябва за Сеикред + Тва е нещо като безплатен експеншън ,които фирмата производител пусна днес за свободен даунлоуд.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
lolwut
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2004 09:44
Please,помогнете ми.CD Key-овете за Call of Duty:United Offensive не стават.Пробвам тоя на диска-не става,пробвам друг-същото Please help.
Sim
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2004 09:55
Hitman4o написа:
Please,помогнете ми.CD Key-овете за Call of Duty:United Offensive не стават.Пробвам тоя на диска-не става,пробвам друг-същото Please help.
Стр.15 ... пост - boneS..
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
lolwut
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2004 10:36
То4но тези CD Key-ове дет Bones ги е дал не стават.
Sim
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2004 10:57
Hitman4o написа:
То4но тези CD Key-ове дет Bones ги е дал не стават.
Вярвам ти.... ти си единствения, при който не стават..
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
lolwut
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2004 15:30
Аз изтеглих Call of Duty:United Offensive от Арена.бг.Може би там нещо е прецакано
apaunchev
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2004 16:57
Дайте сд-кей за Халф-Лайф плс ама като ми го иска да знаете че има 5 полета за попълване
18 Май 2004 21:32 Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2004 13:03
Абе дали някои би могъл да ми направи услугата и пак да потърси за крак за адона на Сеикред щото в гугала още нищо няма.
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения