За мотивация!:Ако си мразите работата...

Вашите разкази и истории
Аватар
†Попѫтъ†
Обратна връзка:

За мотивация!:Ако си мразите работата...

Мнение от †Попѫтъ† »

Kогато ви се случи някой ден да си го помислите - АЗ МРАЗЯ РАБОТАТА СИ - задължително специалистите психолози и гастроентеролози препоръчват ТОВА: След работа на път за дома, минете през близката аптека и си купете анален термометър, но задължително на фирмата "Johnson and Johnson" - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!! След това се приберете у дома си и заключете вратата, дръпнете щорите и заемете поза Лотус, ако не сте йога, айде нема нужда. Така, вече сте се успокоили и концентрирали, разопаковайте аналното термометърче и го поставете. НЕ в дупенцето си, а на нощното шкафче. Сега извадете внимателно указанията за ползване от опаковката и започнете да ги четете внимателно и не пропускайте дори и ред. Да вече го забелязахте нали? На листчето има малък надпис, който гласи: "Every rectal thermometer made by Johnson and Johnson is personally tested." Е , сега видяхте ли, че има и по - гадна работа от вашата!!!! А я сега си помислете ако работихте за Johnson and Johnson Company, а? Представете си
- да стоиш цял ден надупен в някакъв завод и да си тикаш анални термометърчета в дупето, от 08,00 до 17,00, а? Не, това със сигурност не е вашата работа - каквато и да е тя! Затова затворете очи и мислено повторете 5 пъти: Радвам се, че не работя за качествения контрол на Johnson and Johnson Company!!!!! (казах 5 пъти!!!!!!)

edit: Туй не съм го мислил аз! Постнато е само за забавление :)
دشت شما درد نکند
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

Радвам се, че не работя за качествения контрол на Johnson and Johnson Company!!!!! :lol:
HUN73R

Мнение от HUN73R »

Ей попе.Очаквах го от тебе - огромна простотия - кефи ме!!!!!
Аватар
*Leila*

Мнение от *Leila* »

не мисля,че това ще накара някой пак да си заобича работата,но поне е доста забавно:) :D
мерси Попе;)
KIROV

Мнение от KIROV »

vladika tva e varhut neska go probvah......
i EVRIKA!!!!!!!! raboti bes maitap kat se zamislq da rabotish podobna raboat ....... :lol:
Аватар
SOVIETS_ARMY
Обратна връзка:

Мнение от SOVIETS_ARMY »

Попе,приятелю,другарю,За какво по дяволите ти е нужен анален термометър бе човек?
Memento mori!!!

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
Аватар
Head_HunteR
В момента играе: Fallout: New Vegas

Мнение от Head_HunteR »

По лесно ще е да отворите на жълтите страници на брой 12/2003г. и да прочетете за най-гадните професии в света.
lolwut

Мнение от lolwut »

Head Hunter е прав.
Аватар
ivanatora
Обратна връзка:

Мнение от ivanatora »

Добре че не работя за тях :)
Наистина се радвам.
Чувствам се облекчен.
Отдъхнах си че има и по-лошо от моето.
Ама наистина ми олекна.
Адаш, пак пускаш фойерверки в мрака ;)
Ама.. как ти стига търпението да се намираш бисерите от е-бането ;)
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

He@d_HuNteR написа:По лесно ще е да отворите на жълтите страници на брой 12/2003г. и да прочетете за най-гадните професии в света.
Точно това щях да кажа и аз сега. Дет се вика, цайфа ми клавишите от клавиатурата... Та както и да е, това наистина е доста забавно (написаното от Попа, или по-точно пейстнатото от Попа). Продължавай/те в същия дух да ни радвате със забавни нещинца!
Never save anything for the swim back!
Публикувай отговор