Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Част 2 - За смъртта... Публикувано на: 17 Окт 2004 20:05
Умри!
Мечта - в заглъхнала пустиня незаглъхнал звън,
и сън - видения засмени в тъжна самота...
Недей ме нивга ти за миналото пита,
не хвърляй в бъднините поглед устрашен:
пометено е вече, буря що помита,
и кой отгатна утрешния ден?
Желай, - желанието наше нека бъде сън,
и звън - що глъхне-не заглъхва, в края си без край.
А миналото мина, - опитен грабител,
на пръсти си отиде неусетно то,
и бъдащето иде трезвен довършител.
да чакаме ли ние и защо?
Умри, - смъртта ми нека бъде празник в самота;
мечта - мечтата ти в мой пламък нека догори..
Щастлив е, който в път надире не поглежда
и стъпки не брои оставащи напред -
и който отнесе усмихната надежда
отвъд света, през снегове и лед.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2004 10:55
Ми какво да кажа... Откровено казано, не схванах смисъла, ако е имало такъв де... Както и да е, личи си, че и навързал думите. Де да знам, всъщност и не мога да правя подробна "дисекция", щото бързам. Както и да е, мисълта ми бе, че не ми хареса, може би, защото и не схванах смисъла му.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2004 20:08
Общо взето ми хареса, ама и аз на моменти оставах със стрелната надолу долна челюст и недоумение за смисъла. И все пак имаше чувство, на моменти дори си казвах ето-поет може да се срвнява с истинските професионалисти, който издават книги и пр. Но при тях има много по-ясно послание, и ако искаш да станеш по-добър трябва да поработиш над това. Но дори и да не поработваш си един мехлем за раните на творческия форум(все по често разяждан от флуд) надявам се да продължиш да го посещваш и да пишеш.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2004 20:13
Аз творческия форум го посещавам, но просто доста по- рядко пиша... А ти вземи посещавай чата, по- често, за да бъдеш обучен в музикална насока.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Nenor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2004 16:40
Харесва ми началото "Умри", насочва към съсредоточаване в/у текста и звучи доста Black Metal- ско .
О0о поздрави с Cradle of Filth - Nimphetamine, песен подходяща за произведението ......т`ва е за една друга тема, където ще дам повече инфо за песента и за това какво иска да каже автора с Nimphetamine..
___________________________________ I suddenly became strangely inebriated. The external world became changed as in a dream. Objects appeared to gain inrelief; they assumed unusual dimensions; and colors became more glowing.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2004 16:58
А аз този албум колко го оплюх... така де, както и почти всичко на Кредъл...
Поздрав със Nokturnal Mortum - Сталным Орлом в Златую Сваргу...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|