Counter Strike: Source Final

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
Sim
Обратна връзка:

Мнение от Sim »

Фиксове, миксове, пачове .... забрави за тия простотии. Значи инсталваш Лусиферският релийз, там има папчица, озаглавена незнайно защо не как и да е ами простичкото crack. И там има едно файлче, което пък нарекли patch. Този пач го пращаш по живо по здраво, в директорията на играта натискаш го цели 2 пъти и.... ами иска да му посочиш user и password (т.е. акаунт, ако нямаш такъв ще трябва да инсталваш е****я стийм, та да си направиш, след което го деинсталирай). След като си удостоил въпросния пач, с честта да се сдобие с идентификация, той прави следното:
SteamAppUser=boneS (ник)
SteamUserPassphrase="boneS" (парола)
и всичкото това се намира в SteamApp.cfg....
Следва натискане на шорткът Counter-Strike Source, ако ти искара пак няква простотия модифицирай SteamApp.cfg по този начин:
SteamAppId=92
SteamAppUser=boneS (ник)
SteamUserPassphrase="boneS" (парола) :devious:
П.С. И аз бих се конектнал към оптиланския сървър ама нема начин (пустия му интернет, дори не ми отваря страницата). Влизам в сървър BG или Headoff, който не е за препочитане тъй като се джитка само Дъст. :devious:
"Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
Аватар
nlight
Обратна връзка:

Мнение от nlight »

Сега прегледах и двата релииза.За съжаление част от файловете на ХЛ2 (необходими за пускането) са махнати (имаше ги в бетата).Също да ви кажа,че ако сте с по-слаба видеокарта в настройките Billinear го променете на Anistrophic 16x поне при мен се качи фрейм рейта от 20-30 кадъра в секунда на 60-70 кадъра (странно защо!).
I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

bones,resident (ka6eta gadni) a poznaite koi e batko vi [spi9er] abe za kvo vi e fixator be pri mene varvi mn bavno igrata oba4e nqma gre6ki vav grafikata :) ae 6e se zase4em pak po optilan da vi demonstriram klasa :) (BONES trqbva da spre da ti vrazva 4u li) haha ae ;)
NeW PC - NoVeMbEr!
b0neS

Мнение от b0neS »

.
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

за вси4ки тези който са играли ве4е игри4ката кажете според вас каква конфигурация трябва да има 4овек за да му варви гладко :)
NeW PC - NoVeMbEr!
Аватар
nlight
Обратна връзка:

Мнение от nlight »

Nlight™ написа:И ето малко системни изисквания :
Минимални :
1.2 GHz Processor
256MB RAM
DirectX 7 graphics card
Windows 2000/XP/ME/98
Mouse
Keyboard

Препоръчителни:
2.4 GHz ProcessorB 512MB RAM
DirectX 9 graphics card
Windows 2000/XP
Mouse
Keyboard
I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
HUN73R

Мнение от HUN73R »

За препоръчителни - знам ли,малко са преувеличени - на моята конфигурация върви перфектно на карти с по 30-тина човека.Е фрейм рейта малко се занижава отвреме на време до 30-тина кадъра,но е напълно достатъчна за да се играе нормално.

Сега по въпроса ми - бе как стои въпроса с БГ-сървърите защото аз за чуждестранните забравям с 400 пинг няма игра.Кажете къде се подвизавате обикновено.Нали имаше един БГ-сървър събрахме се в събота тука от форума няколко човека,ама сега е Нот респондинг....
b0neS

Мнение от b0neS »

.
Аватар
Bachev_OrC
Обратна връзка:

Мнение от Bachev_OrC »

hora otka4ih kak da go pusna tva 4udo ottam deto go svalih mi iska nekav Steam nekvi paroli i nekvi gluposti KAK DA GO PUSNA PLS kajete mi ili kajete otkude si go drupnahte pls otka4am
Аватар
nlight
Обратна връзка:

Мнение от nlight »

Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Абе не6то играта ми не пуска звук. Първо бях изтеглил емпорио версията и в на4алото има6е. След известно време спря и затова деинсталирах
и си дръпнах луциферската (Bin Cue) версия. Но и тука не ми пуска звук. Какво ли не направих - сменявах драиверите на звуковата карта,
инсталирах, деинсталирах и пак ни6то. Някои друг да е имал подобен проблем или да знае ре6ение?
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
izverga

Мнение от izverga »

Някой да знае от къде мога да си изтегла допълнителни карти за CS:Sourse
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

Xayzer написа:Абе не6то играта ми не пуска звук. Първо бях изтеглил емпорио версията и в на4алото има6е. След известно време спря и затова деинсталирах
и си дръпнах луциферската (Bin Cue) версия. Но и тука не ми пуска звук. Какво ли не направих - сменявах драиверите на звуковата карта,
инсталирах, деинсталирах и пак ни6то. Някои друг да е имал подобен проблем или да знае ре6ение?

aбе виж дали не си намалил звука от опциите :)
NeW PC - NoVeMbEr!
codename gordon

Мнение от codename gordon »

Abe nqkoi da znae ne6to za faila codename gordon.gcf ?
W neta namerih informaciq za nego samo na ruski a az ne znam ruski. Faila se namira
w SteamApps foldera i e golqm 40 mb. Interesuwam se za6toto parwona4alno tozi fail go nqma6e tam a se poqwi
po kasno. A i imeto mu me zainteresuwa. Ta si pomislih da ne bi da e nqkoe niwo ot HALF LIFE 2?
Ako nqkoi znae ruski neka za pozaintersuwa kato napi6e codename gordon.gcf w google.com
Wse pak gordon e imeto na glawniq geroi ot HALF LIFE.
b0neS

Мнение от b0neS »

.
Sim
Обратна връзка:

Мнение от Sim »

Е**н е този стийм и това си е. Първо, ако не си разкарал стийма го направи (вече имаш акаунт, така че, най-добре е да не го и помирисва повече харда ти). Второ, опитай пак да модифицираш SteamApp.cfg, всичките грешки излизат именно от него. Бях дал пример по-горе, ако не той на 2-ра или 3-та страница, имаше и друг вариант... а бе пробвай опитай пък... каквото стийм покаже.. ако продължи, постни какво точно ти изписва... ще го решим. :devious:
"Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
Аватар
Dr_Morro

Мнение от Dr_Morro »

Sim написа:Разархивираш играта пр. D:\Games\Counter-Strike_Source. След това цъкаш на тази директория и преместваш папките от D:\Games\Counter-Strike_Source\Crack\ в главната ти директория D:\Games\Counter-Strike_Source (обичайното прозорче за потвърждение на операцията, на което даваш yes to all).
D:\Games\Counter-Strike_Source\bin има steam.dll, който или преименуваш, или пращаш в коша. Последната задачка е да дадеш десен бутон на файлчето hl2 ---> create shortcut, като този shortcut трябва да сдържа следното:D:\Games\Counter-Strike_S\hl2.exe -steam -console -game cstrike. Enjoy :devious:

Aбе немоага да я подкарам.Изпълвам всички стъпки, стигам до последната там за shortkuta и не става.Какво по точно трябва да напиша и къде?Помогнете моля
Infinite

Мнение от Infinite »

Freddy Krueger написа:Aбе немоага да я подкарам.Изпълвам всички стъпки, стигам до последната там за shortkuta и не става.Какво по точно трябва да напиша и къде?Помогнете моля

значи там (в полето target) требва да пише:
"C:\Games\CS Source\hl2.exe" -steam -console -game cstrike
като "C" е буквата на драйва и съответно следва дир на играта.задължително требва да има място между hl2.exe" и -steam -console -game cstrike.ако си направил всичко друго правилно,требва да нямаш проблем вече
Every moment is another chance
Аватар
Dr_Morro

Мнение от Dr_Morro »

eminem4o написа:
Freddy Krueger написа:Aбе немоага да я подкарам.Изпълвам всички стъпки, стигам до последната там за shortkuta и не става.Какво по точно трябва да напиша и къде?Помогнете моля

значи там (в полето target) требва да пише:
"C:\Games\CS Source\hl2.exe" -steam -console -game cstrike
като "C" е буквата на драйва и съответно следва дир на играта.задължително требва да има място между hl2.exe" и -steam -console -game cstrike.ако си направил всичко друго правилно,требва да нямаш проблем вече

10x Man.Наистина стана.
Аватар
Ev1L[DeV1L]™
Обратна връзка:

Мнение от Ev1L[DeV1L]™ »

da taka e
суууз
Публикувай отговор