КАК ДА ПИШЕМ ВЪВ ФОРУМА И САЙТА (правила)
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Благодаря на админа за разяснението. И според мен трябва да е така, понеже това са ЛИЧНИ Съобщения.

И аз мисля така. Обаче и винаги ми е било доста интересно дали админа и останалите модове имат и други акаунти и са "сред нас" или само си вършат работата без да се интересуват по "друг" начин от ставащото във форума. За Стелт и Десито знам, че си влизат и като "юзъри", но за другите...Stealth написа:Целта на админа не е да спами. Препоръчвам ти и твоята да не е такава.
Never save anything for the swim back!
Хмм интересен въпрос наистина.Дали ще има и отговор?MetalGearRex написа:Благодаря на админа за разяснението. И според мен трябва да е така, понеже това са ЛИЧНИ Съобщения.И аз мисля така. Обаче и винаги ми е било доста интересно дали админа и останалите модове имат и други акаунти и са "сред нас" или само си вършат работата без да се интересуват по "друг" начин от ставащото във форума. За Стелт и Десито знам, че си влизат и като "юзъри", но за другите...Stealth написа:Целта на админа не е да спами. Препоръчвам ти и твоята да не е такава.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Май не!HUN73R™ написа:Хмм интересен въпрос наистина.Дали ще има и отговор?MetalGearRex написа:Благодаря на админа за разяснението. И според мен трябва да е така, понеже това са ЛИЧНИ Съобщения.И аз мисля така. Обаче и винаги ми е било доста интересно дали админа и останалите модове имат и други акаунти и са "сред нас" или само си вършат работата без да се интересуват по "друг" начин от ставащото във форума. За Стелт и Десито знам, че си влизат и като "юзъри", но за другите...Stealth написа:Целта на админа не е да спами. Препоръчвам ти и твоята да не е такава.
- Kaiser Kar
- Kaiser Kar
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Е да но засъжаление остават още поне 500 пъти по толкова.Но напоследък аз забелязвам че броят на хората пишещи на латиница намаля,което може да значи само че форумът върви напред,а юзърите започват да пишат по-цивилизовано.Е тва си е мое мнение.RIP написа:Значи все пак те е убедил...?Golden Knight написа:абе има си хора които са си свикнали да пишат на латиница и не можете да ги обедите в противното мене например админа насила ме накара да започна да пиша на кирилица!
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- SMURT na MISHKIT
- Обратна връзка:
ami saglasen sam s vsihki samo deto moita klaviatira nema kirilica. na vsqkade pishat samo na latinica. sluchvalo mi se e da napisha neshto na kirilica i da mi se smeqt. ne che mi puka a za tezi koito shte kajat da si vzema druga klaviatura (ako vse pak ima takiva) shte kaja che nqmam sobstven kompiutar i nemoga da si pozvolq tozi luks kolkoto i smeshno da izglejda