18 Май 2004 21:32 Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2004 20:37
Може ли мякои да ми даде крак за 3DMark 2001.
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
Здравейте. Трябва ми сериен номер за 3д марк 05. Нортъна ми детеква вирус (а в действителност няма такъв) в кейгена и немога да го отворя. Мерси.
kiroman
22 Ное 2003 16:53 Мнения: 383 Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 16:54
Изключи Нортана?
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Pivcho
11 Май 2003 10:35 Мнения: 85 Местоположение: На майната си
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 19:14
Трябва ми накякъв пач за star wars racer дето да премахва белия екран на ХР.
Настрой видео картата, да изполва 16 битов цвят и пробвай пак.
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
Pivcho
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 19:38
Sim написа:
gamerrrr4eeee написа:
Настрой видео картата, да изполва 16 битов цвят и пробвай пак.
Pivcho
18 Май 2004 21:32 Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 15:44
CD кеи на Warhammer 40 000 plssss.
Няма ли някои които да помогне целия нет претърсих вече.....
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 18:50
Аиде бе няма ли някои да помогне.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения