Как да направя така че CS-a да ми трагва директно като я пусна??
защото на мен ми тръгва първо Half-Life и като дам Custom Game за да пусна CS не иска
да ми се активира???
Някой може ли да ми намери ботове за халф-лайф а А съшто така и картата awp map Май съм много алчен.Sorry
___________________________________ Neka jivotut ni mine v kupon !!
Az sum protiv rannoto umurane !!
Гост
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2004 21:09
ако ви е възможно да намерите линкове за NFS 1,2 защтото ми умръзна от тея мошни игри дето не ми тръгват въобще а и искам да вида какви са били игрите тогава
А искам да ви питам оште нешто,има ли Need For Speed Underground 2,и дали е излязъл на демо и дали изобшто го има и ако го има даите линк ,а ако го няма кога ште излиза
___________________________________ Neka jivotut ni mine v kupon !!
Az sum protiv rannoto umurane !!
b0neS
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2004 21:16
.
Гост
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2004 21:20
b0neS написа:
Anonymous написа:
ако ви е възможно да намерите линкове за NFS 1,2 защтото ми умръзна от тея мошни игри дето не ми тръгват въобще а и искам да вида какви са били игрите тогава
Браво бе! Поздрави! Туко що откри топлата вода с прендия пост! Линк за Need For Speed 6 ( Hot Pursuit 2 ) - тук! :devious
Мерси за линка ама като я дръпнах,инсталирах,сложих крак и като я пуснах ми дава логото на ЕА Геимс и ме изхвърля
Кво да правя?
b0neS
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2004 16:45
.
apaunchev
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2004 17:00
С XP съм , машината е добра а за какви драивери става въпрос
За NOCD-то пробвах го и не става
Ако има друг линк даваи го насам
$enator@
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2004 11:46
b0neS написа:
Cade Foster написа:
Някой може ли да ми даде линк към инсталационния диск на Emperor: Battle for Dune? Само инсталационния ми трябва, другите ги имам но първия се надраска.
ДАЙТЕ ЛИНК ЗА ФАЙЛА gfx.wad ЗA Condition Zero !!!!!!!!!!!!
СПЕШНО ЕЕЕЕ....
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
Ev1L[DeV1L]™
31 Май 2004 15:54 Мнения: 81 Местоположение: HeLL
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2004 22:27
minuteman написа:
Даите линк за C&C Renegade pls. без от арената
може6 да поглежда6 от време на време като търси6 не6то 1-ва страница
___________________________________ суууз
Гост
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2004 22:32
Street Racing Syndicate ima li q nakqde ? Ei vi site-a i da q videte -> http://srs.namco.com
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения