Така няма ме 2 дена и вие се веселите без мене а?
1.Айдук - Както винаги в бързането съм пропуснал да напиша х2 512ДДР.
Практически битовете на шината определят няколко различни показателя които определят скоростта на достъп.5900ХТ наистина има малко по-високи такива,но това се компенсира от изключително високите честоти на ядрото и паметта(475/450).Вече казах кво мисля за 2-те карти,пък вие си решавате.Все пак говорим и за 2 пъти повече памет в 5700.
2.Госта - това което виждам тука за 5700LE е 275/200 Мхц,да не говорим,че има плачевна производителност.Ако сте я клокнали толкова вие сте мойте идоли,но дори и с тоя клок не може да достигне честотите на обикновиения 5700(425/275),а на всичкото отгоре тя има много ниски скорости и магистрали за достъп.Никога няма да повярвам че тая карта може да изпревари 5900,освен ако втората не е някоя 64-битова примерно.
Просто ми изглежда невъзможно това.
Макс Пейн написа:
тази карта етолко ГФ 4 колко ФХ5200 е ДХ9 карта
Моля те това е болен въпрос.Не се е**вай с тая карта(5200),защо каквото и да се говори за нея,това си е един пробив за времето си,а и сега не е лоша карта.Моля те не дей да я споменаваш защото ще почнем да спорим до безкрай.
Освен това защо сравняваш 5900ХТ със 9800Про?????А AGP версия на 6600 едва ли ще има въобще защото тя е просто за да има нещо на PCIe от средния клас и ако тръгна да хвърлям 160-$170 за карта на АГП не бих си я купил само заради ефектите които поддържа.Картата е слабичка между другото и определено издъхва пред х600Про,която е на същата цена.
Ники 24 - Предполагам че под 3200+ имаш предвид А3200+ нали Макс?Ами в момента не се знае кое дъно е по-добо и т.н. все още,ама едва ли ще сбърка ако си вземе нещо над $100.
Сега нямам много време(вече) но утре ще измъдря някво предложение за $900.