Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Форумлето!
Публикувано на: 25 Сеп 2004 21:29

Добър вечер, уважаеми потребители на Форума! Хай, Бонжур, Ола и Бонджорно и тн. Париж си има Айфелова кула, ние пък си имаме телевизионна, така че да не ви пука! От днес вече всяка всяка неделя очаквайте "Форумлето" на-запис от Раздел 3 на PCM форум!

Вече цяла седмица живеем в напрежение от това кога Амина ще посети форума си и ще напише поредния си пост, кой какви въпроси ще му зададе, ще разкрие ли той някакви неизказани досега истини. Но нека не ви държа повече под напрежение, ето и записа на нашия кратък разговор по ЛС с най-популярния Форум - гост, най-големият шоумен във форума – господин, не всъщност другаря Амин.

Амин: Здраствуйте, дорогой Freeman. А где ваши легендарние мустаки?
Хисар Попов: Не, аз не съм Freeman. И никога не съм имал мустаци. Но имам брада.
Амин: А, аз май сбърках Форума! Тва не е ли форума на "Леймърс Бъгшоп"?
Хисар Попов: Не, не е! Вие сте в "Раздел 3" (Творческия форум), на PCMANIA форум! Или по точно във "Форумлето".
Амин: А верно бе! Откога не бях влизъл тук!
Хисар Попов: Така е! Сигурно имате и много други ангажименти?
Амин: Да, секи ден съм на запой.
Хисар Попов: А добре де, а пари от къде за запой всеки ден. Искате да кажете че заплатата ви стига за всичко.
Амин: Напротив! За нищо не стига! Дори миналата зима бях без ток, без парно, без телефон, дори кафето ми е безкофеиново и без захар. Но на "Безалкохолно" никога не съм бил!
Хисар Попв: Е виждам че живеете в доста лишения! Не се ли страхувате че един ден ще се събудите гол и бос и без покрив!?
Амин: Не особено! Вече съм го приживявал няколко пъти, след големи запои.
Хисар Попов: Е стига с този запой! А за здравето си не се ли безпокоите поне малко?
Амин: Никак! Алкохола спомага за прогреса на човека! Извисява го духовно, а понякога и телесно.
Хисар Попов: Чудя се г-н Амин, защо хората не си държат езика зад зъбите? Постоянно флудят а после искат да не ги банвате! Защо?
Амин: Неблагодарници! Не стига, че им давам подслон! Вчера дори обявиха форумно неподчинение и пренафлудиха Общия форум. Искаха да им увеличя квотата(мястото) за ЛС, Аватар и подпис!
Хисар Попов: И вие увеличихте ли го?
Амин: Бе, как ще им го увелича? Изгоних ги!
Хисар Попов: Правилно, г-н Амин, който е против нас - на улицата!
Амин: Да, това е основен закон на демокрацията. Както е казал един велик африкански племенен вожд -"Кат нема банана, яжте мибананата"
Хисар Попов: Добре вие от години непрестано няблюдавате форума! Какво мислите за юзърите му?
Амин: Нашите юзъри са скромни хора. Като идват в почивките между зареждането на следващото ниво на Doom 3 си "посткат" я нов отговор, я нова тема, я ЛС, я това-онова. Скромни хора. А едно време имаше един юзър, който никога не посткаше - верно е, че пестеше трафик ама...! После нещо друго си свалил от нета. Но както и да е ...
Хисар Попов: Става късно! Вече е единадесет без пет!
Амин: О, единадесет без пет(смята)....Че кога е станало шест часа?!
Хисар Попов: Добре, последен въпрос. Кога ще се оправим?
Амин: Кат му дойде времето!

Платено Съобщение: Топлофикация съобщава на многобройните си клиенти, че отлага пускането на парното, заради затоплянето на времето.

ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е НАПЪЛНО И БЕЗВЪЗВРАТНО СЛУЧАЙНА.
...................

Идеята ми е да се направи поредица от забавна и комична иронизация на случащото се във форума и неговите потребители. Надявам се идеята ми да бъде споделена. Който иска да участва, да напише своят "сценарий" и да ми го прати. Планът е всяка неделя да се пуска в темата нова част на "Форумлето" с не една-две ами няколко рубрики! До следващата неделя!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2004 22:35

Винаги съме се чудел от къде ти идват тея на ум !!!! :lol:
Много добро мен не ме бива в писането и ще се въздаржа като депутат или съдебен заседател все тая !! :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2004 23:28

Попе, много забавно беше! Кефи ме!
А, знаете ли на какво ми напомня? Имаше в МастърГеймс (май така се казваше списанието) подобно интервю - "Интервю със собственият ми гъз" май се казваше... Та беше подобно.
А иначе много бих искал да участвам и аз, ама лично се съмнявам в способностите си да напиша нещо. Ако все пак ми дойде нещо на ум, ще ти драсна... :lol: (Ма как звучи като "щи кликна" :lol: )

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2004 13:10

Попе кефиш ме щи звънна! 8)

Отново доказа, че си много креативна личност :wink: . Имам познати във вестник "Дума" и "Стършел", мога да ти уредя едно интервю за работа. :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2004 14:38

Велико! Браво! Евала! :live: Особено ме изкефи бъзика с Фриймън!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2004 14:52

Другарю,идеята ти е добра само да не изядем някой бан(ан) за тази си дързост! :?:

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2004 19:10

Ей тва е свободата на словото!!! :lol: Браво попе!Давай в същия дух :live:

Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2004 19:15

Яко.Па не вервах че точно ти ше напишеш такъв разказ ама...Нищо.Иначе за разказа е доста добър, като наистина бъзика с Бъгшоп рулираше :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2004 21:16

Е мерси за топлите думи:) Аз лично очаквах да бъда позорно оплют! Междодругото, ако измислите някой хумористичен разказ или диалог за "Форумлето" пращайте го! Айде до Неделя!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2004 17:01

OKS RAZBRAH TE... :!:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: