OZO podkrepqm te napalno brato.Az li4no obicham WC no istinata e v RPG-tataOZO написа:awe hora,znaq 4e 6te otnesa dosta blagoslovii ot vas,ama aide molq vi se porazcykaite i drugi igrici.hubavo e da se opitva6 da stane6 dobyr na nqkoq igra,ama stava6 smotan kogato igrae6 samo na neq,moje6 da me bie6 na neq,ama az te ma4kam na 50 drugi.ae igraite po-raznoobrazni igrici!!!
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
- Horde[G2H]
Лелел хора вие ме шашнахте - поздрав за вас явно сте големи фенове само тази игра има такава внушителна тема в тоя форум...
Хехе малко е флууд ама заслужавате поздрави за постоянството си фенове
Айде ако стигнете до 1000 вече сте за Гинес
Хехе малко е флууд ама заслужавате поздрави за постоянството си фенове
Айде ако стигнете до 1000 вече сте за Гинес
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
-
Culture Nineteen
Добре аз малко оцъствах и съм забравил да ви честетя 300 страница.
Е честито!Подарявам ви една стара(много) ,но хубава карта-филм(демек гледаш и се кефиш) ,само за тези които са превъртали играта.
Е честито!Подарявам ви една стара(много) ,но хубава карта-филм(демек гледаш и се кефиш) ,само за тези които са превъртали играта.
Violence is the last refuge of the incompetent.
-
Гост
Някой може ли да ме светне как се спира следния UD с HUM : DK+Lich+Abos+Banshee+. Играх срещу един такъв играч, и най-големия проблем ми бяха Banshee, просто невъзможно да ги избиеш всичките навреме и още преди да започне битката оня си имаше 3 knight-a допълнително и в последствие няколко Priest-a, като ги комбинира с 2 статуи армията му направо беше безсмъртна (имайте предвид че имах 3 мини и постоянно бълвах армия и му играх на АM+MK+knight+priest+rifle)
-
Гост
- stfu-n00b!
http://replays.net/show.php?id=3966&down=1
Бесна игра !Non stop битка и нечовешко майкро...
Китайския пич с 130 apm показа игра която в европа освен deadman друг не може да покаже...
Kenshin пък е ясен 330 apm
Хубаво е Nerd и mrxyy да я видят ,просто показва какво точно трябва да прави Hum...
Може да видите и играта FoV vs Booooo дадена на wcr от Tod с цел да видат хората колко е зле Boooooo0 ,че си слага само победите и тн.......FoV играе RD пада се орк и прави
Boooooo0 за смях с strat който ми напомня за игрите в hoff (не казвам ,че е лош ,но..) ,
Boooooo0 се справя плачевно накрая нарича FoV мапхакер и излиза...
CKD нещо да кажеш
Boooooo0 пък от своя страна е сложил игра срещу Tod в която да покаже ,че ToD е зле...
Ето и коментара му :
Бесна игра !Non stop битка и нечовешко майкро...
Китайския пич с 130 apm показа игра която в европа освен deadman друг не може да покаже...
Kenshin пък е ясен 330 apm
Хубаво е Nerd и mrxyy да я видят ,просто показва какво точно трябва да прави Hum...
Може да видите и играта FoV vs Booooo дадена на wcr от Tod с цел да видат хората колко е зле Boooooo0 ,че си слага само победите и тн.......FoV играе RD пада се орк и прави
Boooooo0 за смях с strat който ми напомня за игрите в hoff (не казвам ,че е лош ,но..) ,
Boooooo0 се справя плачевно накрая нарича FoV мапхакер и излиза...
CKD нещо да кажеш
Boooooo0 пък от своя страна е сложил игра срещу Tod в която да покаже ,че ToD е зле...
Ето и коментара му :
Изобщо става една съпунена опера само се чуда защо трябва bad manner кенефи като Boo да цапат Kalimdor ,така и така 20:10 не е статс за играч с неговото самочувствие...Two things, DONT watch this replay if u want something cool or special. SEcond i know its the real ToD, beacuse of his poor manner and his style. I have played ToD many times and everytime he does the same thing, straight to ATK w/o creeping, or he goes for creeps closest two base. So dont give me that crap "not real TOD" i know its him. He loves to hide behind smurphs.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- stfu-n00b!
С наближаването на WCG се сетих за едно филмче (35 минути ;230 МБ) правено от отбора на Украйна
на WCG 2003....Игрите са ясни гледали сме ги ,но е интересно да се видят подробности около WCG .
които обхваща филмчето (летището ,залите за тренировки ,откриването ,награждаването....)
Голяма част от речта в филмчето е руска ,обаче предполагам ще разбирате
...
Силно го препоръчвам...
Ааа да на някой мсета дават наще машини
...
http://rack5.free.evro.net/free1/shpeki ... o_inet.avi
Качих също 9 МБ филмче "A Tribute to Starcraft" ( 10х на HighVoltage ) което досега в в фрии зоните май-го нямаше...Хубаво е да се види..
http://rack5.free.evro.net/free1/shpeki ... rcraft.avi
на WCG 2003....Игрите са ясни гледали сме ги ,но е интересно да се видят подробности около WCG .
които обхваща филмчето (летището ,залите за тренировки ,откриването ,награждаването....)
Голяма част от речта в филмчето е руска ,обаче предполагам ще разбирате
Силно го препоръчвам...
Ааа да на някой мсета дават наще машини
http://rack5.free.evro.net/free1/shpeki ... o_inet.avi
Качих също 9 МБ филмче "A Tribute to Starcraft" ( 10х на HighVoltage ) което досега в в фрии зоните май-го нямаше...Хубаво е да се види..
http://rack5.free.evro.net/free1/shpeki ... rcraft.avi
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Гост
Anonymous написа:Някой може ли да ме светне как се спира следния UD с HUM : DK+Lich+Abos+Banshee+. Играх срещу един такъв играч, и най-големия проблем ми бяха Banshee, просто невъзможно да ги избиеш всичките навреме и още преди да започне битката оня си имаше 3 knight-a допълнително и в последствие няколко Priest-a, като ги комбинира с 2 статуи армията му направо беше безсмъртна (имайте предвид че имах 3 мини и постоянно бълвах армия и му играх на АM+MK+knight+priest+rifle)
- Horde[G2H]
Anonymous написа:Anonymous написа:Някой може ли да ме светне как се спира следния UD с HUM : DK+Lich+Abos+Banshee+. Играх срещу един такъв играч, и най-големия проблем ми бяха Banshee, просто невъзможно да ги избиеш всичките навреме и още преди да започне битката оня си имаше 3 knight-a допълнително и в последствие няколко Priest-a, като ги комбинира с 2 статуи армията му направо беше безсмъртна (имайте предвид че имах 3 мини и постоянно бълвах армия и му играх на АM+MK+knight+priest+rifle)
и един мартот увива шоколада в станиол
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
-
Гост
Това какво значи, че не знаеш ли?[LP]Rado написа:Anonymous написа:Anonymous написа:Някой може ли да ме светне как се спира следния UD с HUM : DK+Lich+Abos+Banshee+. Играх срещу един такъв играч, и най-големия проблем ми бяха Banshee, просто невъзможно да ги избиеш всичките навреме и още преди да започне битката оня си имаше 3 knight-a допълнително и в последствие няколко Priest-a, като ги комбинира с 2 статуи армията му направо беше безсмъртна (имайте предвид че имах 3 мини и постоянно бълвах армия и му играх на АM+MK+knight+priest+rifle)![]()
![]()
![]()
![]()
и един мартот увива шоколада в станиол
Евала Cyrax,нема такава карта
Много е як Даларанеца!!!
Обади ми се като се прибереш от даскало!
Много е як Даларанеца!!!
Обади ми се като се прибереш от даскало!
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund