Автор |
Съобщение |
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 00:06
Линк за Full Spetrium Warrior, ама не от Арена или ФТЛ, айде смешно, базик бе спешно е!!!
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 10:59
А някой от вас играе ли -> Ground Control 2 ? ^^
|
|
|
|
|
crazy_cs_awp
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 12:55
аз съм от цска,щот ме кефат като отбор много са луди,абе много ме кефат:))някои намерили ми играта:))
___________________________________ Forzaaa CSKA,The new Champion:))
|
|
|
|
|
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 15:29
.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 15:48
RQ:
MUOnline
|
|
|
|
|
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 15:52
.
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 16:56
*изкашля се*, хмм..май не се изразих ясно...ИСКАМ ЛИНК ЗА FULL SPEKTRIUM WARRIOR, ,ако обичате,помогнете ми !!!
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 17:43
Ftpman написа: *изкашля се*, хмм..май не се изразих ясно...ИСКАМ ЛИНК ЗА FULL SPEKTRIUM WARRIOR, ,ако обичате,помогнете ми !!!
Ще почакаш още мъничко. Засега само в http://torrents-bg.com/details.php?id=1282.
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 19:36
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 19:58
Свалих си експанжъна на Gothic2 от линка който ми дадохте ( още един път благодаря МНОГО ) , но сега имам проблем. С Alcohol ли трябва да отворя файловете, щото с Daemon Tools и подобни не става.
HELP!
|
|
|
|
|
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 20:02
.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 20:06
Аз знам как става но там е въпроса че не ми ги показва кат рар. Иначе хиляди игри стъм инсталирал по тоя начин но сега не са рар. Даже не пише какви са. Като ги отворя с Total Commander не ми дава да разархивирам iso. файла. Ще вида да не би да не съм го дръпнал както трябва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 20:15
Цитат: не ми дава да разархивирам iso. файла
Ако е iso, го отваряш направо с daemon tools.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 20:20
Да но не е исо. Пробвах и с WinISO и пак същата работа. Преди като свала некоя игра на рар файлове като ги отворя с Total Commander ми дава да разархивирам направо сичките в един исо. файл и после го отварям с Демон Туулс, но сега просто не ми ги дава като рар.!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 20:25
Цитат: не ми ги дава като рар
А като какво?
|
|
|
|
|
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 20:29
имам въпрос къде да кача исото на невър уинтер найтс за да може после да го отворя с даемон туулс щот пробвах секаде и не стаа
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 20:37
VlaD дай на някое от тези файлчета десен бутон (като задържиш и шифт), следва open with.. избираш winrar и...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 21:12
OK опрайх се с WinISO , и сега стигам до инсталацията. Давам си Next ( или там както си е на немски ) и идва момент в който ме пита къде да го инсталирам. Проблема е че където и да му дам не ми дава некст. Пише нещо не немски от типа че ми трябва некаква версия 1.31.1 или нещо такова и дотук. Ако някой я е инсталирал плз да каже кво да права пък сега??
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 21:20
Сега ще трябва първо да сложиш пач 1.31.1. преди да качиш addon-а.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2004 21:28
Вече става нахално от моя страна но ...... ще даде ли някой линк или аз да си го търса?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|