Детективски загадки
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
ОК аз пускам!
Инспекторът влезе в задушеното помещение в което го заведе касиера. Единствената пура на лампата хвърляше халогенна светлина наоколо.
- Изчезнали са пет хиляди лева, господин полицай. Два пъти броих сумата.
- Подозирате ли някого.
- Не не зная койби могъл... - отговаря касиера.
- Разкажете как стана? - пита полицейския инспектор.
- Броях парите. Изведнъж стана тъмно. Помислих, че е изгоряла лампата. Сложих стола на бюрото и се покатерих върху него. Но се изгорих, залюлях се и паднах на пода. Известно време съм бил в безсъзнание. Като дойдох на себе си видях целия този безпорядък. Парите бяха изчезнали. Тогава ви извиках по телефона.
- Обвинявам ви в кражбата на парите. Всичко което разказахте е чиста лъжа.
Как инспекторът е разбал че касиера е откраднал парите?
Инспекторът влезе в задушеното помещение в което го заведе касиера. Единствената пура на лампата хвърляше халогенна светлина наоколо.
- Изчезнали са пет хиляди лева, господин полицай. Два пъти броих сумата.
- Подозирате ли някого.
- Не не зная койби могъл... - отговаря касиера.
- Разкажете как стана? - пита полицейския инспектор.
- Броях парите. Изведнъж стана тъмно. Помислих, че е изгоряла лампата. Сложих стола на бюрото и се покатерих върху него. Но се изгорих, залюлях се и паднах на пода. Известно време съм бил в безсъзнание. Като дойдох на себе си видях целия този безпорядък. Парите бяха изчезнали. Тогава ви извиках по телефона.
- Обвинявам ви в кражбата на парите. Всичко което разказахте е чиста лъжа.
Как инспекторът е разбал че касиера е откраднал парите?

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
Я ми разгадайте тоя виц като искате загадки.
Една баба имала много бръчки и отишла на пластичен хирург. Хирурга обаче нямало какво да направи и й сложил два болта на слепоочията и й казал:
- Ше на виваш докато не се махнат бръчките.
След седмица бабата пак дошла и се оплакала:
- Докторе имам две пъпки на брадата.
Докторът погледнал и учудено казал:
- Ами ако продължаваш така ще имаш и брада.
Ай ся ми разяснете смисъла на вица(не че аз не го знам де). Досега на който съм го казал е мислил поне 5 минути и обикновено се е предавал и е трябвало аз да му го обеснявам.
Една баба имала много бръчки и отишла на пластичен хирург. Хирурга обаче нямало какво да направи и й сложил два болта на слепоочията и й казал:
Ай ся ми разяснете смисъла на вица(не че аз не го знам де). Досега на който съм го казал е мислил поне 5 минути и обикновено се е предавал и е трябвало аз да му го обеснявам.
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Хм!High_voltage написа:Е че тя толкова е навивала, че чак зърната на циците и са стигнали до брадичката.He@d_HuNteR написа:Я ми разгадайте тоя виц като искате загадки.
ОК! Да пуска някой друг но да е тази вечер!

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
На4и ето една от мен
един 4овек е изправен пред кръстопът по средата н които има воиник
има 2 пътя.единия води до канибалите които винаги лъжат,а другия до
добро племе което ште му даде провизии и там квото му трябва.
Та 4овека не знае от кое племе е този воиник.
Въпросът е какво трябва да го попита за да разбере как да стигне до доброто племе?
(има право само на 1 вапрос![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
един 4овек е изправен пред кръстопът по средата н които има воиник
има 2 пътя.единия води до канибалите които винаги лъжат,а другия до
добро племе което ште му даде провизии и там квото му трябва.
Та 4овека не знае от кое племе е този воиник.
Въпросът е какво трябва да го попита за да разбере как да стигне до доброто племе?
(има право само на 1 вапрос
- Името вече е заето
- PurplePills
ето нещо от мен
Един ездач яздил...(какво може да прави ездача??)Видел на средата на пътя един камък.Спрал се и огледал.На камъка имало издълбан надпис "Ако тръгнеш на ляво ще те F#$К, ако тръгнеш на дясно ще те F#$K".Ездачът се озадачил.мислил...мислил....мислил...(тои измислил нова математика там до камъка...)..та както мислил чул един глас : "Аре бе ще тргва6 ли или тука да те е#а?
това май не е за тази тема...
Един ездач яздил...(какво може да прави ездача??)Видел на средата на пътя един камък.Спрал се и огледал.На камъка имало издълбан надпис "Ако тръгнеш на ляво ще те F#$К, ако тръгнеш на дясно ще те F#$K".Ездачът се озадачил.мислил...мислил....мислил...(тои измислил нова математика там до камъка...)..та както мислил чул един глас : "Аре бе ще тргва6 ли или тука да те е#а?
това май не е за тази тема...
I take a couple uppers, I down a couple downers
But nothing compares to these blue and yellow purple pills
I've been to mushroom mountain, once or twice but who's countin
But nothin compares to these blue and yellow purple pills...
But nothing compares to these blue and yellow purple pills
I've been to mushroom mountain, once or twice but who's countin
But nothin compares to these blue and yellow purple pills...