Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви разказа?

Да, добър е!    73%  73%  [ 46 ]
 Не, не ми харесва!    13%  13%  [ 8 ]
 Абе... средна работа!    14%  14%  [ 9 ]
Общо гласове : 63
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 12 Сеп 2004 10:02

тва беше един тъп пост

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Сеп 2004 10:04

В 9-тия милометър ща включа(вече го замислям).Как да те прдставя, като хакерче ли???

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Сеп 2004 18:52

Ебати загубения форум е тва ! Може би най-хубавата тема появявала се в рамките на близките 5 месеца бе провалена.Не ме интересува кой на коя страна е , важното е че когато решим ( по български ) можем да провалим всичко най-хубаво.
Барса , евалата ти правя ! Малко краен си ме направил като комунист , но честно казано така отдавна не съм се смял :lol: Дано продължиш разказа ...

Профил

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 15:50

Аре бе Барса,кво стана с продължението.Тъкмо ми стана интересно.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 18:47

Reaf написа:
Аре бе Барса,кво стана с продължението.Тъкмо ми стана интересно.

E па не мога да позная що ти е станало интересно. :lol: Иначе това е съдбата на всички писания в творческия форум-биват изоставени.Барса, човек, НАПИШИ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО ИНАЧЕ ЩЕ ОТИДА В БАРСЕЛОНА И ЩЕ ИЗТРЕПЯ ЦЕЛИЯ СЪСТАВ НА ФК БАРСЕЛОНА!!!РАЗБРА ЛИ!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Може направо да викна пичагите с бракониерския бизнес(дочух че и те имали солиден арсенал) да помагат :twisted:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 22:07

Аве как да напиша продължение като нещо ми изчезна вдъхновението и не знам какво да пиша... освен това съм отскоро във форума и на много от вас не им знам характерите и интересите... на мен ми се иска разказа да се базира на вашите постове и характери, а не да е художествена измислица... затова засега не мисля да продължавам разказа, но няма да имам нищо против ако някой друг, по-добре запознат от мене с материала, го продължи. Иначе, ако ми хрумне нещо ново, може и аз да напиша някакво продължение по някое време, ще видим.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 22:15

Барса написа:
Аве как да напиша продължение като нещо ми изчезна вдъхновението и не знам какво да пиша... освен това съм отскоро във форума и на много от вас не им знам характерите и интересите... на мен ми се иска разказа да се базира на вашите постове и характери, а не да е художествена измислица... затова засега не мисля да продължавам разказа, но няма да имам нищо против ако някой друг, по-добре запознат от мене с материала, го продължи. Иначе, ако ми хрумне нещо ново, може и аз да напиша някакво продължение по някое време, ще видим.

Правилно,оставете го малко намира.Човека кат реши ше напише.Вие искате да драсне набързо нещо и после да се оплаквате ли?

П.П. - тоя бракониерски бизнес ми омръзна нещо и май ще се върна към ловът на глави. :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 22:19

Хъм Барса не мисля че отказа е най-добрият избор но ти си решаваш !
Аз лично бих се пробвал да направя продължение но уви съмнявам се да е смешно ( не ми е в това силата) пък може дори да е заядливо ! Не знам , не разбирам , но мога да се пробвам с твоята благословия ( все пак това е твоя разказ ). То верно и темата е много експлоатирана и се поизчерпа ама и на мен ми се иска да се пробвам в жанра " Форумни простотиики " !

Абе ти решаваш не ти се бъркам !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 23:04

EviL написа:
Хъм Барса не мисля че отказа е най-добрият избор но ти си решаваш !
Аз лично бих се пробвал да направя продължение но уви съмнявам се да е смешно ( не ми е в това силата) пък може дори да е заядливо ! Не знам , не разбирам , но мога да се пробвам с твоята благословия ( все пак това е твоя разказ ). То верно и темата е много експлоатирана и се поизчерпа ама и на мен ми се иска да се пробвам в жанра " Форумни простотиики " !

Абе ти решаваш не ти се бъркам !

Еми той Барса няма да се отказва,ми просто иска да събере малко впечатления за героите,за да не прибързва и обиди някой.Аз викам да му оставим малко спокойствие и да видим кво ще сътвори.Иначе предполагам че няма да има нещо против и ти да постнеш някакъв разкъз по темата.Най-малкото ще ни е интересно да видим да видим ,,прохождането: ти в комедийния жанр.Ама да те посъветвам едно - ако не е поне малко заядливо няма да се получи.В разказчетата с хора от форума винаги се заяждаме с някой :devious: А от теб очаквам(ако решиш да опиташ) нещо по-брутално,с въжможно най-много черен хумор.Но Барса ще реши дали може да го постнеш тук.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 23:18

Ивъл давай човече. Искам един разказ пълен с черен хумор. Знай че винаги ще има някой, който да го хареса. Обожавам черния хумор и винаги ми е смешно, когато го чета. А бе понякога се чудя дали не съм извратен ама мисля че много други хора харесват черния хумор.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2004 22:47

Хъм знам си аз бре хора на мен смехът ми е непознат - по точно аз не мога да съм забавен ! То неслучаино е казано че да разплачеш някой е лесно но да го накараш да се засмее е вече истинско предизвикателство ! Та това което написах маи е повече заядливо и ми хареса може да го продължа !

Добре дошли в Готам сити опа пардон това е друга история . Добре дошли във Форум сити ! Прекрасният град столица на РСманиаленд с население малко над 4000 ! Мрачен и обгърнат от сенки . Години съществувал под закрилата на Бат Админ и верният му помощник Стелт този град се слави със своята престъпност и зловещи жители ! Умопомрачени зомбита дрогиращи се със интернет и отвратителни кървави и изпълнени с насилие игри ( слушаи и верваи на това дето ти го говоят по ТВ-то ( Игрите са виновни за психопатите убиици дето имат процент на интелигентност обратно пропорционален на пъпките си )) ! Не малко са случаите в които повлияни “жители” на шега правят на приателчетата си това което Пришелеца в продължение на три серии се опитва да стори на мис Рипли а Хищникът почти оспя да направи на бат Арни . Уви нещата не бяха същите от много време насам . Бат Админ вече не бе просто един супер герои той се бе превърнал в кмет . И като всеки себеуважаващ се кмет обитаваше един от небостъргачите на градът . Но в това няма лошо единственото кофти бе че в една прекрасна вечер се бе заключил във кабинета си и от тогава насам никой не го бе виждал ( някой очевидци твърдят че духът му още броди из форума в търсене на проклетият ключ ). Въпреки това защитници имаше много и винаги добре подготвени ( пък и ефтини за наемане ). Сир Морон бе един от първите из между равни ! Облчен в сияни доспехи изписани с мистични руни гласящи “ Четете правилата ламета такива !” , обгърнат от благоприличие изпълнен с мъдрост . Чесноста бликаше от него и от словата му “ Ще ви оправя за осемстотин поста !”. Но този титан на светлината имаше смъртен враг ! Да точно така мрачният лорд , властелинат на смърта , робът на тъмата – Ивъл . Зловеща личност поругала правописа и изнасилила граматиката на собственият си език ( да не забравяме липсата на всякакви препинателни знаци в неговите думи ). Битката междо тези титани траеше вече цяла вечност . За жалост битката междо тях винаги беше словесна и на различни езици – така спорът винаги беше уживен и интересен ( освен за околните ) ! И макар никой нищо да не разбираше винаги имаше какво да се каже .

Рекс седеше в центара на градът и за пореден път държеше дълга , смислена ( разтегната до безобразие ) реч . Наоколо се бяха събрали дузина жители с греинали очи попиваики информацията като жадни алкохолици . И макар това да беше мирно събрание опозицията не спеше . Да точно така из междо редиците бе “той” единствен и неотразим . Тежкото му дишане свирепо се впиваше във пространството . Това бе Хай Волтедж – маскираният герои нарекал себеси “ Безлики” . Остата му се раздвижи и зловещи думи потекоха от нея !
- Това трябва да спре ! Тази хипноза , тази реч тя е толкова ... толкова . ..... дълга ! Време е да се деиства . – след тези едва прошепнати думи Хай Волтедж се затича към една близка телефона бутка и се шмугна вътре .
Светкавица раздра мрачното небе ! Хай Волтедж вече не съществуваше ! Сега той бе “ Безлики “ ( на разговорен селташки “ гост “ ). Безлики скочи из междо тълпата изпъчи гърди във поза “ Супермен “ ( Кларк Кент е педерас ( бел. Автора ) ) и изкрещя жестоко !
- ТО ЛОНГ ДИДЪНТ ЛИСЪН !!!
Тази мълниеносна атака бе постигнала целта си . Рекс залитна назад но оспя да се овладее и да приклекне . Кървясалите му очи освирепели се мятаха бърно в орбитите а устата му изхвърли вековна прокоба !
- Ау би БЕК ! – и едно отмерено движение скочи в тълпата и изчезна !
Информация за жителя Рекс – стенд баи ..........
Три имена – MetalGearRex
Местожителство – Таина лаборатория дълбоко под Форум сити – обяснени на властите е че това е просто “ изоставена златна мина “ ( да бе сериозно ) и там няма никакви роботи , извънземни ( малки зелени човечета ) , мутанти , вируси убиици ( като изключим щампат на СПИН , Т-вирус и някой други дребни нещица ( нищо сериозно ( поне не толкова сериозно че един бивш агент от спецялните част на САЩ да не може да оправи с две драскотини на дясната ръка и счупен нокът на лявата )))
Професия – Опериране с тактическо оръжие за изтрелване на ядрени бойни глави ( смята се че има връзки с Осама бен Рока ( за който има подозрения че си сътрудничи с _Геимърс_ геи шоп !)

Прекъсване на редовната програма за извънредно съобщение !
- Добър вече драги съграждани , вие сте със новините на СГПСМФН ( Страшен Гаф ПСмания Форум Нюлз ) аз съм Дезаяр ! Днес за пореден път жителите на Форум сити станаха свидетели на страшна драма . През раните часове на вечета група жители били нападнати от неиндифициран ренегат . Няколко от нападнатите са в тежко душевно растроиство а други са обременени до края на живота си . Оръжието на престъплението са купчина позиви който ще излъчим по късно през емисията . Шефат на полицията ( щатен агент на КГБ ( и на дузина други “приятелски кръгове “ ( често пляскани от великият американски гении ))) Стелт съобщи че има заподозрян и косвени улики който го свързват със стореното ! Сега ето и позивите !
Камерата се насочи към малък бял лист
“ 4ш ас сум от 4етвуртият раих и съм жерен пуследовател на Хитлер ( по4ти съм прочел книгъта му ) и искам да ви кажа “ циганите на сапон а циганчетата на прах за пране “ ! И не ми се отвариариате че като жи намер 6е ви пребея гадни комплексари “
- Имаме пряка връзка със щаба на Алианса ! Добървечер генерал Буш ( няма нищо общо с лицето Джорж Буш ( поне така иска мда си мислите ) разбрахме че имате новини който засягат Форум сити !
- Добър вечер , да имаме новини . Посредством обединените сили на ЩАС и няколко наркотрафикански фамилии ( а и някой “бизнесмени” от ирак като Садам ) оспяхме да се сдобием с информацията че всъщност това са позиви на мръсните евреи който се опитват да нарушът стабилноста в светът
- Но евреите не бяха ли против Хитлер и расизма ?!?
- Вие нищо не разбирате ! Аз ли съм генерала тук или вие ? Как може да нямате вяра на демократичните омиротворители американците ? Сега ако няма да ме прекъсвате повече ще продължа. Предлагаме моментални ответни деиствия като ограбване на нефта на Иракчаните , иземането на скъпоценостите на евреите и ядрена атака срещу Куба !!!!! Това беше всичко ! А и само още нещо ! Нашият президент няма двадесет милиона в банака преведени от Ал Каида това са долни инсинуации ! Не са двадесет а педесет ! Мерси !

Това бе извънредната ни емисия пожелавам ви лека вечер !

По улиците на Форум сити нова вълна от насилие се надигаше ! Група фудболни запалянковци загубили парите си скандираха “Съдята педерас , мутри мафия “ ! От центара на групата в един миг на затишие долетя реплика за която собственикът и плати скъпо ! А какво гласеше репликата ли ? АМи “ Абе ама нали съдята свири две дуспи за нас ?” . Повече този глас не се чу !

Из мрачните улички на градът се ширеше престъпност която може да акачестви като внос износ на простотии на килограм и чиста дрог.... ъъ .. флуд ! Таквиз мошеници имаше много и бяха свирепи . Думгард бе измеждо тях . Зловещ войн пазител на мрака той бе всичко онова което редовният флудар със пестотин динги ( поста ) можеше да мечтае да стане . Въпросният войн имаше свиреп съюзник наричаха го “ Лапето от детската градина “ или за по кратко “ Албането “ . Тази “ Мръсна дузина “ ( Мръсна сещате се що , дузина щото се справят като за дванадесет жители като доиде ред да се печелят динги ( постове )) планираше следващият си ход когато внезапно бяха прекъснати . Пред тях бе ...
- Господи това е Арлекина – свирепа мълния се закова в земята в същият миг когато Дум гардияна изрече това наименование .
- Да това съм аз - Деилона . Тук съм да раздам възмездие ! Готови ли сте !
- Абе еи ****** ****** ******** ******* ****** - запсува свирепо албането придържащо се към своето амплоа !
Деилона стисна юмруци и разкърши вратът си ( като последното беше последвано от издрънчаване на звънчета ( нещо модата му куцаше на момчето и така и не разбра че тая шапка със звънчета не му отива )) , погледът му се закова в съгрешилите а вените на челото му изпъкнахте !
- Мислех да не вкарвам хапливият език на Арлекина в деиствие но вие ме накарахте ! Пригответе се ! ХОДЕТЕ ПИИТЕ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ........
Гърчещите тела на “ Мръсната дузина “ лежаха бездихано на земята а Арлекина тихо се одалечи точно както се бе появил ! След малко Думгарда надигна леко глава и продума посмъртно .
- Абе тоя нещо ни излъга ! Пихме по една вода и освен че сега корема ми е пълен не се осещам много по различен ....

- Хаиде хора елате тука ! Кой разбира тук се спира , аре елате вижте , спечелете ! – крещеше с пълно гърло Танаси – аре да видим сега кой е смелчага ?
Минаващият наблизо се вгледа в крещящият и любопитно го попита какво става !
- Ела тука човече това е апсолютният хит на пазара . Аре ела това е новата ми игра ! Малко е клонирана от “ Не се сърди човече “ но е много яка . Само още не съм оправил правилата но идеята си я бива ! Аре ела тука запиши се и агитираи с мен ( тукувиж поне таз игра потръгнала ) !

МОжеби ще бъде продължено !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2004 23:30

Абсолютно в твой стил и както винаги на ниво. Много добре си представил форума, като град олицетворяващ тъмнината.

Да се надяваме да не е "може би", а със сигурност ( за продължението говоря).

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2004 00:55

i ko stana sq ? 8)

Профил ICQ WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2004 07:02

жестоко!!

наистина в твой стил, но не беше ли по-добре да направиш отделна тема??

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2004 08:22

Ами както другите казаха - точно в твой стил.Малко заядливо,ама има далавера за още :twisted: .Представил си перфектно форума и въпреки че не беше от най-смешните разкази от този тип(е мое мнение де) поне беше доста оригинално,а и едвали си имал за цел да ръсиш тъпи и безмислени смешки.Добро е и ми хареса,надявам се на продължение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2004 11:50

Ето това беше ... уникално - друга дума не знам . На моменти направо лющеше паркета . В твоя чест си пускам D-devils - The 6th Gate

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2005 23:23

това беше една жестока тема (прочетете разказите вътре задължително!)
и... за да не правя нова...

и.. ще се опитам да напиша едно разказче на тая тема (училищен форум)
и... ако има желаещи да се включат като участници да казват!
аз не пиша мн мн разкази но ще се пробвам и се надявам да излезе нещо яко (като тези на барса и evil)
хайде записвайте се :))

п.п. смятам това да е един съвсем нов разказ нямащ нищо общо с предишните разкази. ще се опитам да изградя характерите на героите според аватарите, подписите и наблюденията ми за тях във форума. нищо не мога да гарантирам - ест. ще има и персонажи с характер, коренно различаващ се от този на самия юзър, но надявам се няма да има сърдити

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2005 23:32

Записвам се.

ToHu - записан.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2005 13:03

ПИши ме,ама гледай да не съм много нормален.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2005 14:02

И аз искам да участвам!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: