За рамта - бе трудно за обяснение(и аз не съм много наясно) ама се води за хай енд рам.Сега не ми се търсят обяснения,ако някой не го мързи да пише.Иначе наскоро четох( сетете се къде!
Хардуер:Какво да си взема за тея пари?
Абе ако бачка здраве да е
Иначе за 3д Марка,вече не помня колко е голям.Ама няма смисъл да си хабиш трафика.
За рамта - бе трудно за обяснение(и аз не съм много наясно) ама се води за хай енд рам.Сега не ми се търсят обяснения,ако някой не го мързи да пише.Иначе наскоро четох( сетете се къде!
) четох че даже 600Мхц ДДР правят,а тя била нечовешка просто.Сега не ми се търсят обяснения,ако някой не го мързи да пише.
Успях да си намеря GeForce FX 5700 128Mb/128bit ASUS 9570TD без ДДС и взех нея вместо Радеон 9600про. За радеона не ми стигнаха парите. Не знам дали сбърках но съм доста доволен от нея. Ако Дуум 3 може да е критерии - върви си идеално на High. Та имам един въпрос за тази карта - пише че типа на шината и е DDR2. Това означава ли че е като 5700 ултра защото тези модели на ASUS не мога да ги разбера кви са.Те са си с някакви собствени означения (9570) и явно са малко по-различни от тези на другите производители.
Ами ти си взел 5700 чиста,а не Ултра така ли?Щот Ултрата е към $200.Ако картата ти е чиста 5700 тя е с ДДР1.Ултрата ползва 2.Радеонът е по-добър от 5700,ама е и по-скъп така че ако нямаш пари за него си зимаш ГФ-ката и знаеш че не си сбъркалLepichi написа:Успях да си намеря GeForce FX 5700 128Mb/128bit ASUS 9570TD без ДДС и взех нея вместо Радеон 9600про. За радеона не ми стигнаха парите. Не знам дали сбърках но съм доста доволен от нея. Ако Дуум 3 може да е критерии - върви си идеално на High. Та имам един въпрос за тази карта - пише че типа на шината и е DDR2. Това означава ли че е като 5700 ултра защото тези модели на ASUS не мога да ги разбера кви са.Те са си с някакви собствени означения (9570) и явно са малко по-различни от тези на другите производители.
-
Гост
Знам че АСУС са малко по-скъпи но ако не греша са и по-добри от другите GeForce.А и дъното ми е ASUS A7N8X-E Deluxe и реших че ще се получи по-хубава съвместимост. За тази дадох 150$. Аз съм от Търново и тук частите са по-скъпички
За Радеона ми искаха към 160-165$ ама не можах да ги събера. С асусчето ще си карам
А по въпроса с ултрата - не пише че е ултра но имам една програма Еверест се казва дето изкарва всички характеристики на частите на компа.Та в тази програма пише за видеокартата - ТИП ШИНА ДДР2. Че от там се осъмних 
-
Гост
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
AIDUKA ето линк да видиш честотите на картата http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=V9570/TD&langs=01
И аз си мисля че не е с ддр2 ,но реших да питам заради тази шина
Ами ще ти кажа това което и той би ти казал:Lepichi написа:AIDUKA ето линк да видиш честотите на картата http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=V9570/TD&langs=01
Ами като гледаш тея честоти мислиш ли че е ДДР2?2-ката е с 2 пъти по-бърза честота на паметта.