Ето го и ненормално дългото продължение:
MSGB News
Изчезнал юзър!
Вчера към 21:30 часа е изчезнало лицето Reaf.Това е прецедент в историята на Форумово!Всички опити изчезналия да бъде открит с търсачката са пропаднали.Ето снимка,направена минути преди Reaf да изчезне:
Умоляваме гражданите,който имат някаква информация незабавно да пратят ЛС до най-близкото районно управление!
MSGB News-извънредно издание
Още един изчезнал юзър!
След като днес сутринта изчезна Reaf нов подобен случай разтърси малкото ни градче!Днес следобед е изчезнал и iddqd.Усилията на полицията вече са насочени към разрешаването на два случая.Според източници,близки до полицията,откриването на iddqd ще е още-по трудно.Благодарение на уникалния му правопис,откриването му с търсачка става почти невъзможно.
Отново приканваме гражданите,които имат някаква информация незабавно да пратят ЛС до най-близкото районно управление!
Вестника тупна на масата.
-Е-каза Ловеца-ще трябва да се заемем със случая.
-Какво точно трябва да правим?
-Елементарно,Хикс! Щом Търсачката е безполезна,ще действаме по добрия стар начин.
-Ще седим и ще ги чакаме да дойдат при нас?-предположи с надежда Хикс
-Не,разбира се!Ще направим разследване?
-Страхотно!От къде започваме?
-Според последните данни,Рийф е изчезнал в района на къщата на Ловеца на глави.Отиваме там!
Из щялата къща се разнесе ехото оз звука на звънеца.Една мускулеста ръка се протегна и рязко отвори тежката входна врата.
-Ааааа,Хикс,пак ли идваш да ти напомпам надуваемата кукла?-попита Ловеца на глави
-Ъъъъъъ,аз такова...
-Зад вратата изникна Ловеца:
-Разследваме случаите с изчезванията.Имаме въпроси.
След малко тримата се бяха разположили удобно в меките кресла в хола.
-И така-започна Ловеца-имаме информация,че първия липсващ-Рийф е ичезнал в района на твоята къща.Къде беше днес сутринта между 7 и 10 часа?
-Бях си тук,у дома.
-Какво точно правеше?
-Еми вчера кмета ми подари ново БФГ и реших да го изпробвам.
-Как така да го изпробваш?-попита учуден Хикс
-Еми ей така,просто излязох на балкона и.....
-Стрелял си от балкона с БФГ ??????????? Ами ако уцелиш някой??
-Няма страшно!Не съм толкова тъп!Стрелях във въздуха!
-Каквоооооооо?
-Да,стрелях във въздуха?Дори,за допълнителна безопасност махнах топлинните сензори и ги замених с метални.Предполагам,че ракетата се е взривила на някое бунище за стари коли.
-Съжалявам,но трябва да те задържим-каза Хикс на Ловеца на глави
След половин час двамата бяха вече в колата на път към управлението.
-Явно Ловеца на глави е свалил Рийф неволно.-каза Хикс-Но какво е станало с iddqd?И защо,по дяволите търсачката не ги открива?Дори да се е разбил,Рийф все пак трябва да бъде открит от търсачката...
MSGB News
Загадъчните престъпления продължават!
След като вчера изчезнаха двама форумци,днес загадъчните престъпления продължават.Днес господин Джак,известен вече като Едноокия Джак е бил нападнат.От новия му прякор сами можете да се досетите какво се е случило с него.Според пострадалия,както си вървял по улицата,изведнъж от небето паднала една тлъста псувня и го уцелила в окото.След това той видял бързо прелитащ самолет.Полицията продължава да мълчи по въпроса.
MSGB News-извънредно издание
Полицията получава заплаха от човек,представящ се за Рийф!
Според наши източници днес в Централното Полицейско Управление е била получена касета,съдържаща заплахи от човек,представящ се за изчезналия преди 2 дни Рийф.Нямаме подробна информация.
-Нещата не вървят на добре-каза Ловеца.-Според анализа на гласа,касетата наистина е от Рийф.Обаче това определено не беше предишния Рийф.
-Шефе,говориш глупости-отбеляза Хикс
-Знам,какво да правя,като Джаз се чуди вече какво да пише?
-Според касетката,Рийф е хванал iddqd и е причинил злополуката с Едноокия Джак.Заплашва,че ще залее целия град с тъпи теми и псувни.Но какво,за Бога го е променило от отрязан пич до зъл негодник?
-Шефе,имам теория.Според мен,като Ловеца на глави го е уцелил,Рийф все пак е оцелял,но си е ударил главата.Явно след удара се е променил.
-Сам ли се сети?
-Еми,не си спомням вече.
-Добре!Ще трябва да го предизвикаме някъде далеч от града.А,Джак,така и така сега пишеш тоя ненормално як разказ...Аз пак да ти напомня:
HUN73R™ написа:
А и аре да изкарам малко пари за едно БФГ-9000 щот напоследък си свикнах с него
.
[офтопик]Добре,де Хънтър,от мен да мине
[/офтопик]
-А,Хикс,знаеш ли какво се сетих?Ние нали иззехме БФГ-то на Ловеца на глави?-попита Хънтър успокоен от обещанието на Джаз.
-Да,защо?
-Какъв модел беше?
-БФГ-9000
-Йес!!!!!!! Благодаря ти,Джаз!!
-Какво толкова се радваш?-учуди се Хикс
-Много просто.Ти отиди да вземеш БФГ-то,аз ще пратя съобщение на Рийф с предизвикателство за двубой.
След половин час Ловеца беше вече на поляната извън града и очакваше Хикс да се появи.Скоро той се зададе:
-Ето,Ловецо!Целия град разчита на теб!-каза той,докато подаваше оръжието
Ловеца пое внимателно БФГ-то.Извади копринена кърпичка от джоба си и нежно избърса едно петънце от него.Сега не им оставаше нищо друго,освен да чакат Рийф да се появи.
Скоро на хоризонта се зададе едно малко петънце.Когато то се приближи,Ловеца и Хикс видяха следното нещо:
-Опа ! Изглежда Рийф е внесъл някои дребни подобрения в корпуса.-забеляза Хикс
-Да.На първо време-сложил е двускоростна псувачка най-отпред.После-от двете страни на самолета е монтирал двутонни флуудърки и най-лошото-най-отзад е сложил затапвачки!Битката ще е трудна.
Ловеца се приготви.Вдигна БФГ-то и се прицели.
-Стрелй!-изрева Хикс!
Ловеца не помръдваше.
-Стреляй!!!!!!
Никакво реакия.
-Човече,знам,че ти е трудно да го убиеш,но това е единствения ни шанс!
-Не,не ми е жал да го убия.
-Тогава е защото ракетите за БФГ-то са скъпи и не искаш да ги харчиш?
-Не е това!
-Тогава кое?
-Браточка,ский кво маце!-посочи Ловеца към близката рекичка,където една доста привлекателна госпожица се къпеше полугола.
-Ааааа,верно!Бах мацето!-загледа се и Хикс
[офтопик]Ъъъъъ,момчета,няма ли да стреляте????????[/офтопик]
Ловеца се усети в последния момент.Тъкмо една псувня и една затапка се бяха насочили към него.Той се претърколи на една страна,за да ги избегне и стреля..........
Тая част не се получи много хумористична,ма айде
Благодаря,че прочетохте моето творение!
Този разказ няма за цел да обиди никой!
Послепис:
MSGB News
Джаз Джак пребит!
След като вчера пусна изключително тъпо продължение, Джаз Джак беше оставен в ръцете на разгневената тълпа.Мир на праха му!