Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- Името вече е заето
Coder написа:denik написа:ами всички раси ме кефят еднакво това е може би в мой минус защото не мога да измисля тактики за всяка раса. но не мога да реша с коя играя точно.....Lt_Sharky написа:denik защо играеш Random , а не си избереш ена раса и да играеш най-вече с нея?
между другото на 30 ще рестват ладера и ще мога да си опрая статистиката)
Игай с Хуман и си виж ЛС-то!
Мда Хуман е наи-голямата IMBA
-
Гост
Myrddraal написа:Как да гледам по тая простотия мачовете много ми е интересно!!!!
Ето тук е обяснено http://www.warstomp.com/forum/viewtopic ... 731e6eb82e ;]
-
Гост
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Re: здр
The_Darkness написа:човек в теб ми е надеждата трябва ми оригинален си ди кей и се надявам ако имаш 1 излишен да ми дадеш плс
Човек пратих ти!
Хора не разбрахте ли че това е оригинален СД кей без който Фрозен Трон няма да ви тръгне!

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
- Името вече е заето
кат сте почнали да пращате дайте един и на мен
Ееее вече и в МИСТ има ппо малко за прогейминга(доста мизерничко де....) .Колкото повече обаче -толкова по-добре
П.С.ВЦБ_реинбоу ---ТоД ли е?
Ееее вече и в МИСТ има ппо малко за прогейминга(доста мизерничко де....) .Колкото повече обаче -толкова по-добре
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
[LP]ki®oman написа:кат сте почнали да пращате дайте един и на мен![]()
Ееее вече и в МИСТ има ппо малко за прогейминга(доста мизерничко де....) .Колкото повече обаче -толкова по-добре![]()
УФ хора! Толкова ли не можете да си намерите един мизерен оригинален код за инсталация на Уар 3 РоК!
Ако някой постне тук оригинален за ТФТ и аз ще сложа този за РоК!

Алберт Айнщайн
High_voltage написа:Абе на някой отваря ли му се http://www.wcreplays.com ?
Кироман, да Рейнбоу е ТоД. (но това само в Европа. В Азия си е съвсем друг човек...)
И на мен не ми го отваря.А вчера нямах проблеми.
- Името вече е заето
- Gnumerick
- Обратна връзка:
The_Darkness написа:и сега сички ще почнат да играят с него имам 1 въпрос за да играя ТФТ трябва ли ми кей и за РоК или само за ТФТ
Уф! Инсталираш РоК с кея който ти пратих! Слагаш после Фрозен Трон! После и крак на ФТ! После и крака на РоК! После играеш!
Толкова ли е сложно!

Алберт Айнщайн