Автор |
Съобщение |
Style
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2004 16:04
Anonymous написа: UB_Lud написа: Реапектза всички,които са играли на турнира!!!
StealYouStyle,гледах ти репа.Яко!Само не разбирам едно: Защо преди първата атака хвана всички гулове,"изпразни" ги(т.е. махна им дървата) и после пак им "сложи" дърва? Абе нкратко защо предди да атакуваш си "пълниш" гуловете? щото бият с дървата на гърба както таурените 
И сигурно правят същия dmg...?
Ma aз сериозно питам.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2004 19:52
Леле явно не сички знаят за forest walk.....
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
Името вече е заето
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2004 19:58
по точно кво ще стане ако гула носи или не носи дърва ?
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2004 20:52
Уфф какво ти пречи ,че в центъра има една (две) сравнително безсмъртна скала която нищо не прави ?
Ако не играеш цяла битка само на attack-move какво значение има това...ОСвен това са достатъчно скъпи и са по слаби от aboms+vampiric...
Айде нема да се права на селянин и да се лигава ще ти обясня горе долу за какво става дума....
Forest walk : Тъй като ghouls се водят работници когато връщат ресурсите (дървото) както всички други те минават през останалите единици....Така тези които носят дърво могат бързо и лесно да се дърпат от битката...Когато въпросния ghoul остане на малко живот с натискане на "Е"
той поема към базата преминавайки през всички други единици и герой на "бойното поле"....По този начин се спестява време за дърпането му и се избягва да бъде запушен от нещо..Както може би се сещаш подобен ghoul не може да бъде Surround-нат....
Всеки приличен UD играч го ползва ,ако играеш UD СИЛНО препоръчително е да се научиш да го ползваш и ти...В началото може да ти е малко трудно ,но се свиква...
Deadman играе орк срещу Frog..Дали друг играе или той ?апмто е 260 точно колкото неговото и повече от това на Карма за който се съмнявах ,че може да е.... ?!
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2004 21:16
ГЛедам waaaghTV  ...
btw пост номер 1001...I'm RT GOSUUU ! ahhahahahaahahahhah
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2004 21:20
dam apm predpo4ita da igrae orc vs undead i e prav 4oveka de
stfu namini prez battle net ti savsem ni zabravi s tova mu:(
btw zabeljkata ti da skaniram si4ko svurzano s mu e napulno osnovatelno, ne go napravih kato go svalih i dneska kato pravih sedmi4niq scan mi otkri 2 troqneca v papkata moje i ot tova da sa bili problemite mi po vreme na warstomp turnira kogato pc mi prosto sprq da funkcionira
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2004 21:32
High_voltage, затвърдяваш ми мнението че все нещо ти е небалансирано, има бъгове в играта и т.н. Виждам че нямаш и понятие за игра срещу елф, щом мислиш че няколко mg-та са имба...Абе въобще си си голям мрънкач ;]
ckd, n3rd, zorg, hmd, гледайте утре сутринта (или тази вечер) да влезете за малко в b.net, трябва да говоря нещо с вас.
unruly
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2004 23:01
ckd, ще го видя преди да си легна. Пиши защо точно си против идеята на лични...
unruly
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 01:31
Ckd, братле, защо все така става че ти виждаш неща в риплеите, които аз лично не мога да видя...да беше играл стандартно, да се оплакваш...дори при fiends vs NE при положение че ти играе на mg + bears...just air (wyrms ?! ; gargs; destros)...трябваше ти по-ранен орб...диспел на речуверейшъна, скаутване на експанда му...ff след таунт vs bears, не върху mg - какво ти пука че накрая на битката ще остане с 1-2 mg...закопавай ги тия паяци, много ясно че от normal dmg ще мрат ако не ги пазиш...много грешки, последното което ще кажа е че само човек, играещ стандартно може да се оплаква от имба...
unruly
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 02:07
Пак повтарям - air, air, air...защо се опитваш да контрираш bears/mg с abos ?!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 03:44
Гледах играта....Еми ти просто не направи правилния избор на единици.....
Ако приемаш съвети тва е...
AIR бе човек...И то защо дракони...Те са много скъпа и бавна за правене част от технологичното дърво..
DESTROS това е истината :warden&panda нищо не им прават ,причиняват достатъчно големи щети на мечките и най-важтото тоя roar&rejuvination отива на кино...Една армия от 3-4 aboms +5-6 destros ,той нямае с какво да я спре.Освен това когато изпи маната при таверната ,ако ге беше направил 2 секунди по рано +coil = няма warden
И нещо друго за експанда...И аз когато играех я правех ,но почти успях да я изчиста тази ГОЛЯМА грешка да мислиш за експанд когато в мината ти остане 1000-500-0 злато...Експанда не е изобщо скъп ,връща си парите за 1 минута и много често решава играта...
Намираш подходящото време :
а)когато нападаш -така експанда става и почва да бачка на спокойствие и дори да бъде отблъснат започват да си подновяваш армията с много бързи темпове
б)когато убиеш герой и врага се прибере в базата си
в)когато крийпнеш някоя по необичайна за позициите ви мина
Ми тва е сега доволен ли си  наруших си принципа да гледам игри ти си знаеш на кои 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 08:29
Цитат: Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
.............. Nc
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 12:20
Lt_Sharky написа: denik защо играеш Random , а не си избереш ена раса и да играеш най-вече с нея? ами всички раси ме кефят еднакво това е може би в мой минус защото не мога да измисля тактики за всяка раса. но не мога да реша с коя играя точно.....
между другото на 30 ще рестват ладера и ще мога да си опрая статистиката  )
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gnumerick
|
 |
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 12:45
denik написа: Lt_Sharky написа: denik защо играеш Random , а не си избереш ена раса и да играеш най-вече с нея? ами всички раси ме кефят еднакво това е може би в мой минус защото не мога да измисля тактики за всяка раса. но не мога да реша с коя играя точно..... между другото на 30 ще рестват ладера и ще мога да си опрая статистиката  )
Игай с Хуман и си виж ЛС-то!

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним." Алберт Айнщайн
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 13:21
като рестнат ладера статса разбрах че си оставал.А иконките пазат ли се??
|
|
|
|
 |
Lt_Sharky
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 13:57
Cyrax написа: като рестнат ладера статса разбрах че си оставал.А иконките пазат ли се??
DA
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 15:56
Lt_Sharky написа: Cyrax написа: като рестнат ладера статса разбрах че си оставал.А иконките пазат ли се?? DA
ахаа!ето как хора дета са без левел отпред са с иконки. 
|
|
|
|
 |
Името вече е заето
|
 |
|
|
Заглавие: здр Публикувано на: 13 Сеп 2004 15:58
човек в теб ми е надеждата трябва ми оригинален си ди кей и се надявам ако имаш 1 излишен да ми дадеш плс
|
|
 |
Lt_Sharky
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 16:38
Az polu4ih KEY bezplatno ^^
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 16:42
ti si ebati pi4a
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|